Turvaseksistä, tai: Kaalia ja kortsuja

Haluaisitko aterioida ravintolassa nimeltä Cabbages and Condoms? Henkilökohtaisesti vihaan kaikkea missä on kaalia, mutta tällaisella nimellä siunattu ravitsemuslaitos kyllä houkuttelisi! Ja sellainen on muuten oikeasti olemassa: kyseessä on thaimaalaisten ravintoloiden ketju, jonka ensimmäinen Euroopan toimipiste on juuri avattu Iso-Britanniassa.

kaalikortsu2.jpg

”Asiakkaille annetaan kondomeita jälkiruokapastillien sijaan ja jokainen ravintola on kondomien peitossa – kirjaimellisesti. Valot ja seinät on koristeltu kondomein, taide on jopa tehty niistä”, kuvailee BBC:n artikkeli. Kuulostaa hyvältä! Ja vielä parempaa on luvassa: ravintoloiden tuotto menee seksivalistukseen ja AIDS-ehkäisyohjelmiin Thaimaassa.

Jos siis ikinä päädyn Bangkokiin, tai vaihtoehtoisesti englantilaiseen Bicesterin pikkukaupunkiin, tiedän minne kipitän heti ensimmäisenä iltana aterioimaan.

 

 

Psst! Turvaseksistä -sarjassa aiemmin ilmestyneitä:

Maailman typerin tekosyy

Mennään sukupuolitautitesteihin, beibi

Mitä sinä tekisit jos…?

Rykimäsukka

Kohtuuhintaisia kondomeita

Pornonäyttelijöille kumipakko

Viikon Gif

 

Kuvat: bonappetit.com, babymed.com, cabbagesandcondoms.com

Kommentit (2)
  1. Nickye, Afrikkassakin tällaiselle voisi tosiaan olla käyttöä – vaan niinpä olisi kyllä Euroopassakin, ihan koto-Suomea myöten. Ehkäisystä puhumista kun jotenkin arastellaan täälläkin, kortsujen osto nolottaa ja niin edelleen. Asenneilmastoa sietäisi siis muuttaa – vaikkapa sitten tällaisen ravintolan keinoin! Valitettavan monet nuoret (ja, surullista kyllä, vähän vanhemmatkin) kun täälläkin painavat edelleen paljaalla, syystä tai toisesta. Ja sitten kummastellaan niiden sukupuolitautien ja vahinkoraskauksien määrää…

  2. Ja minä kun luin tuosta lainatusta tekstistä että asiakkaille aSEnnetaan ja ihmettelin että onpa ronskia peliä, jopa thaimaalaiseksi menoksi… 😉 Mutta idea on ehdottomasti erinomainen, ja jos tuottoa oikeasti menee sinnepäin valistukseen ja ehkäisyyn niin aina parempi!

    Nyt kun joku vielä saisi tuonne Afrikan mantereelle samanlaista apua, missä kovimmankin äijän päähän paukutettaisiin että HIV:tä ei paranneta neitsyellä. 🙁

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *