Turvaseksistä, tai: Mikko Leppilammen ja Heikki Paasosen kortsuopissa

Jotain hyötyä iltapäivälehdistäkin – Iltalehden juttu toi nimittäin tietoisuuteeni Väestöliiton Kondomikioski-kampanjan. Kondomikioskin tavoitteena on levittää tietoa erilaisista ja eri kokoisista kortsuista erityisesti nuorten miesten keskuudessa, ja vetonauloiksi kampanjaan on saatu Mikko Leppilampi ja Heikki Paasonen. En varsinaisesti ole koskaan fanittanut miehistä kumpaakaan, mutta nyt on kyllä pakko antaa propsit sinne minne ne kuuluvat: Kondomikioskin videoilla näiden miesten läppä nimittäin todellakin toimii.

juliste.jpg

Kampanjan saitilla siis paitsi myydään, myös esitellään erilaisia kondomeja. Viidelle erilaiselle kortsulle on kullekin tehty oma videonsa, jolla kerrotaan perusasiat kortsun käytöstä. Lisäksi jokaisessa videossa on jokin kerronnallinen hupielementti, joka tekee niistä kaikista erilaisia. Omia suosikkejani ovat X-large -kortsun stadin slangia vääntävä video sekä Contoured -kortsun videon ääntämyskeskustelu. Katsokaa vaikka itse:

http://youtu.be/jjmdX7dbhOA

 

Toivottavasti videot ja sitä myöten myös tieto löytävät tiensä niin nuorten kuin vähän vanhempienkin miesten mieliin. Ei siis muuta kuin ns. iso käsi Leppilammelle ja Paasoselle kampanjaan osallistumisesta, ja tietysti Väestöliitolle kampanjan toteuttamisesta! (Ai niin, ja Väestöliitostahan olen kohkannut ennenkin, kohtuuhintaisista kondomeista puhuttaessa. Nytkin kampanjan saitilla myydään spärdäreitä hintaan 3,20€/10kpl. Kyllä siihen hintaan kelpaa jo panna!) Tämä tyttö arvostaa aivan ehdottomasti modernia ja ryppyotsatonta turvaseksivalistusta. Tätä lisää!

 

Psst! Turvaseksistä -sarjassa aiemmin ilmestyneitä:

Maailman typerin tekosyy

Mennään sukupuolitautitesteihin, beibi

Mitä sinä tekisit jos…?

Kohtuuhintaisia kondomeita

Viikon Gif

Kaalia ja kortsuja

Lapset on rumia

 

Kuva: vaestoliitto.fi

Kommentit (4)
  1. Vierailija, enpä tiedä, kun en ole itse koskaan Väestöliitolta tilannut. Nettisivuilta tieto kuitenkin löytynee. Ja jos tietoa ei muuten löydy, niin kokeile tehdä tilaus malliksi. Yleensähän nettikaupoissa postikulut ilmaantuvat kokonaissummaan tilauksen loppuvaiheessa, niin että ne näkee ennen osta-napin klikkaamista.

  2. Paljonkos noille tulee postikuluja?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *