Turvaseksistä, tai: Sexy Times -videosarja

Ch!cktionary:stä tuttu seksibloggari Lena Chen on aloittanut Gurl-saitilla viikottaisen videosarjan. Sexy Times -videot on suunnattu vähän nuoremmille naisille ja naisenaluille, mutta niiden aiheet lienevät ajankohtaisia monille vähän vanhemmillekin.

Every week Gurl.com’s Lena Chen answers one of your questions about health, sex and relationships. What are your burning questions? Need relationship advice? Got a Q on birth control? Want a definition of something you’re too embarrassed to ask anyone else? Lena’s got you, girl.

 

Tähän mennessä sarjassa on ilmestynyt videoita muun muassa otsikoilla My Guy Won’t Wear A Condom! Help! sekä Is Masturbation Okay? Ja kuten jo näistä nimikkeistä voinee päätellä, minä olen sekä sarjan että Chenin vannoutunut fani. Turvaseksi + seksipositiivisuus = rakkautta!

 

 

Kaikki Sexy Times -videot voi katsoa Gurlin YouTube-kanavan kautta. Uutta videota pukkaa joka perjantai, joten pitäkäähän sivusto kirjanmerkeissänne!

 

Psst! Lue myös Turvaseksistä -sarjan aiemmat postaukset:

Maailman typerin tekosyy

Luke, I will not be your father

Just do it

Julkkikset opettavat

Parhaat kortsumainokset

Mennään sukupuolitautitesteihin, beibi

Leidispärdärin käyttöohjeet

Tekstariseksiä ja Soinin spärdäri

Älä unohda kondomia, herra Darcy!

Kortsut aina kassissa

Kommentit (2)
  1. Maren, kiitos ihanasta kommentista! Ja linkki on aivan loistava – meinasin purskauttaa kahvit näytölle videoita katsellessani. Niinhän se on, että jotkut fantasiat on tosiaan parempi pitää ihan vain fantasioina, sillä muuten ne saattavat saada tuollaiset aika latistavat loput. 🙂

  2. Pitkään seuranneena, ensimmäistä kertaa kommentoivana pakko todeta: Huikea, erilainen blogi, hienoja oivelluksia!
    Pakko jakaa tämä kanssasi: http://nyt.fi/20120326-pornokliseet-saivat-ruiskauksen-realismia/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *