Vanhempien tapaamisesta, tai: I have licked your daughter’s nipples

Palstan hiljentyminen johtui kesälomastani sekä siitä seuranneesta Suomeen suuntaamisesta. Tällä kertaa mukaan otettavien listalta löytyi muutakin kuin parit pikkarit ja läppäri. Nimittäin Hyvä Mies™. Muistatteko, miten marraskuussa, useiden kuukausien tapailun jälkeen, tunnustin vihdoin kyseessä olevan poikaystävä? No, nyt oli aika tunnustaa se muillekin – nimittäin perheelleni.

parents.jpg

Vanhemmat siis tavattiin. Ei, kenenkään nännien nuolemisesta ei sentään puhuttu. Sen sijaan Hyvä Mies™ esiintyi täysin moitteettomasti koko ajan, oli tilanne mikä tahansa – ja huolimatta siitä, että vanhempien luona vietetyn viikon ohjelmaan kuului kaikenlaista suomalaiskansallista. Kuten yö ruotsinlaivalla, sekä päivittäinen sauna ja jopa vihtominen. Minä hermoilin, mutta mies teki ruokaa koko perheelle, lenkitti koiraa, ja saunassa tarttui kiltisti vihtaankin, läiski menemään kuin vanha tekijä. Eikä missään vaiheessa tunnustanut tahtovansa pinkoa karkuun.

“Ihmeellinen mies”, sanoi äiti, äänessään kunnioitusta. “Mistä sä tuollaisen olet löytänyt?”

Päätin olla kiinnittämättä huomiota sanojen taustalla kajastavaan epäuskoon, joka tuntui kohdistuvan siihen miten tällainen tyttö on onnistunut narraamaan itselleen niin kertakaikkisen mainion miehen. Sen sijaan vain hymyilin vähän hölmösti. Kyllä, se on ihmeellinen mies.

Tänään tämä ihmemies poistui maasta. Erotessamme halasi minua tiukasti, ja käytti hyväkseen tilannetta josta en päässyt irti, kuiskaten korvaani:

”Sitten kun sä tulet takaisin, taitaakin olla jo aika tavata mun vanhemmat…”

Apua.

rents2.jpg

Miten vanhemmille esittely on teillä sujunut? Sekä parhaat neuvot että kauhukokemukset jakoon kommenteissa!

 

Kuvat: xkcd.com, cartoonstock.com

Kommentit (8)
 1. Juuu.
  Kyllähän tapauksesta päästiin kyli sitten pikkuhiljaa. Kaikki tosin katsoivat minua ensimmäisen vuoden ajan Pitkään ja hiljaa aina kun astuin huoneeseen. Lisäksi ihmiset alkoivat karttaa lähestymästä huonetta jossa olin. Loppuajoilla kun oltiin seurusteltu jo jotain.. no viis kuus vuotta niin pystyttiin jo puhumaan, kaipa mut oli hyväksytty jo perheeseen, plus et tuon jälkeen en munaillut pahemmin.
  Taisimpa jopa flirttailla ankarasti tyttöystäväni äidille, joka nauroi ja helahti punaiseksi – loppupeleissä kikattelikin jo vähän takaisin kuin nuori naikkonen. Herttaista tavallaan.

 2. Heip Jemina!

  Mukavaa kuulla, että olet löytänyt miehen ja vierailu Suomessa sujui hyvin. Oma tarinani miehen luona vieraillessa ja hänen vierailunsa meillä ei sujunut yhtä nätsiti:

  Itse viihdyin (ja viihdyn edelleen) appivanhempieni luona. Tulen toimeen myös hänen sisarustensa kanssa (poikaystävän pikkusiskolla on tullut vietettyä yö jos toinenkin). Mutta sitten näyttö omille vanhemmille. Onko mun ihan pakko kertoa? No, antaa mennä kun on aloitettukin.

  Aluksi emäntä alkoi kärttää vodkapulloa (sellainen on tapana?). Sitten isäntä alkoi valittaa, kuin väärin sitä kohtaan ollaan tehty, kun naapurin insinööri laittaa laskun tekemästään työstä. Sitä ja samaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *