Vapaaehtoisesta lapsettomuudesta, tai: Haastateltavia haetaan

Kirjoitin kuukausi sitten täydellisen elämän käsitteestä sekä siitä millaista hämmästelyä tuota kiiltokuvaideaalia hylkivät naiset yhä saavat osakseen. Ai et halua naimisiin? Ihme juttu! Ai et halua lapsia? KAMALAA! Lukijoiden kommenteissa jakamista kauhutarinoista päätellen vapaaehtoisesti lapsetta jääviä naisia pidetään edelleen, näin herran vuonna 2012, suunnilleen yhtä normaaleina kuin kolmipäisiä keltaisia elefantteja.

Niinpä huomattuani Iltalehden etsivän haastateltavia vapaaehtoisesti lapsettomia pariskuntia koskevaan juttuun ryntäsin heti tänne jakamaan asian kanssanne. Tässäpä jollekulle rohkealle ihmiselle loistava tilaisuus saarnata aiheesta tämän blogin lukijakuntaa suuremalle joukolle!

nk.jpg

”Lapseton pari on perhetyypeistä yleisin ja koko ajan kasvussa. Oletteko te kumppanisi kanssa vapaaehtoisesti lapsettomia?

Nykyään enää alle puolessa perheistä on lapsia. Oletteko sinä ja kumppanisi vapaaehtoisesti lapsettomia? Miksi päädyitte tähän ratkaisuun? Millaisen vastaanoton päätöksenne on saanut lähipiirissänne?

Iltalehden Viikonvaihdeliite tekee aiheesta juttua ja etsii haastateltavaa, joka kertoisi avoimesti tästä aiheesta. Jos sinua ja kenties myös puolisoasi saa haastatella ja kuvata, jätä yhteystietosi mukaan viestiisi.

Kommentit (3)
  1. Kato ko luin hyvin 😀 Mulla on nyt joku kiire ollut viime aikoina lukea liian nopsaan ja kaikki menee hassusti. Mut kiitos tarkennuksesta 🙂

  2. Seregi, minähän en siis etsi mitään, vaan Iltalehti etsii. Eikä tuossa ilmossa ainakaan mitään ikärajoja ole, joten ei muuta kuin ystävälle linkki tuohon Iltiksen pätkään (saitilla on jutun alla kommenttiboksi, jossa voi ilmoittautua).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *