Viikon nettisaitti, tai: MyKamaSutraBuddy

Siltä varalta, että seksipuheistani on syntynyt väärä kuva, tunnustettakoon se nyt: minä olen petipuuhissa vähän kaavoihini kangistunut. Kun tykkään tietyistä asennoista, olen valmis toistamaan niitä vaikka maailman tappiin asti. Tartun mielelläni kumppanin uusiin ideoihin, mutta itse en ole jatkuvasti kehittämässä eksoottisia asentoja. Voisihan meinaan olla, etten tajuaisi miten moiseen oikein könytään. Voin jo kuvitella itseni valittamassa: Siis mihin tää jalka menee, en mä kyllä nyt…! Ja tommoseen solmuun en ainakaan taivu, saati siitä nauti! Ja ehkä koko juttu ei toimisi ollenkaan. Siinä sitten oltaisiin, ainoastaan solmussa, eikä kenelläkään olisi kivaa.

Mutta! Juuri löytämäni MyKamaSutraBuddy auttaa kuivatestaamaan ideoita. Saitti tarjoaa kolme erilaista miestä ja kolme erilaista naista, joista voi tehdä yhdistelmiä ja sitten panna nämä kokeilemaan eri asentoja. Valintaa seuraa hupaisa demonstraatiovideo, ja sitten pökkinyt pariskunta näyttää peukkua ylös tai alas: toimiko vaiko ei.

buddy.jpg

Kyseessähän taitaa siis olla jonkinlainen deittisaitti, mutta paskat minä siitä – nämä videot ovat parasta pitkään aikaan!

Ja muuten, duunikoneen takana avokonttorissa linkkiklikkausta pohdiskeleville huomautettakoon, että genitaaleja ei videoilla näy, vaan fuck test dummyilla on yllään alusvaatteet. (Tämähän on melkein kuin sitä taannoin peräänkuuluttamaani dry humpingia!) Ihan täysin työpaikkaturvallisia videot eivät ehkä kuitenkaan ole, ainakaan jos yhtään tiukkapipoisemat kollegat saattavat kurkkia olkasi yli. Paitsi jos duunikaverisi ovat kuten saitilla kommentoiva Jenny: ”Had the whole office looking at this today … brilliant!”

Minä niin haluan Jennyn työpaikan.

Ja sen lisäksi haluan päästä kokeilemaan saitin parhaimmistoa ihan itse! Olen aina ajatellut olevani varmaan jotenkin seksuaalisesti ja/tai älyllisesti vähän laiska, kun en ole jatkuvasti kehittämässä jänniä mutkia joille itseni seksin aikana vääntää, mutta nyt tekee yhtäkkiä mieli uudistaa repertuaariaan! Taidankin napata esitellyistä vaihtoehdoista pari testattavaksi heti ensitilassa. Varmistan ensin saitin avulla, että toimisivatko ne… Ja sitten toivon, etten jää jumiin katselemaan näitä hervottomia videoita, vaan muistan mennä harrastamaan sitä seksiäkin!

 

Kuva: mykamasutrabuddy.com

Kommentit (3)
  1. NakkiEukko, itsekin olen ollut oikea ujouspussukka suurimman osan elämästäni, ja vasta viime vuosina rohkaistunut ehdottamaan asioita, joita tahdon kokeilla tai joista jo tiedän tykkääväni. Ja se kyllä kannattaa – nautinnon määrä on noussut about potenssiin miljoona! Näistä asioista puhuminen ei aina ole helppoa, mutta suosittelen treenaamista lämpimästi.

    Ja mikäs sen parempi tapa kuin vaikkapa just tällaisen saitin kautta: kumppanin voi kutsua katsomaan kivannäköistä asentovideota, sille voi nauraa hyväntahtoisesti yhdessä, ja sitten ehdottaa että ehkä mekin voitaisiin kokeilla tota…

  2. Edellinen viesti kun karkasi ilman viimeistä lausettaan niin se tulee tässä;
    Ehdottomasti koska heillä tuntuu olevan kaikista hauskinta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *