Viikon video: Macy Grayn vibraattorilaulu

Parasta tänään: Macy Grayn uusi biisi B.O.B. Biisi svengaa yhtä mukavasti kuin kaikki Grayn aiempikin tuotanto, mutta tällä kertaa mukana on myös ihan uudenlainen tvisti. Tämän rakkauslaulun hehkutuksen kohteena ei nimittäin ole mies, vaan battery-operated boyfriend – eli vibraattori.

Kuinka siistiä!

bob.gif

Biisillä on myös sanomansa avoimuuden puolesta, ja Gray paasaa kuin paraskin seksileluapostoli. ”I hope it opens women up to talk about what’s really real for them,” Gray kommentoi biisiä ja sen riemastuttavaa musiikkivideota Elle-lehdelle. ”[Women always] have to be so private about [their sexuality] and their periods, whereas guys can just talk about their penises and whatever. Girls always have to be so ladylike about it. I hope girls can start talking… and just say the crudest stuff.”

Tällaista settiä meikä ainakin arvostaa!

Veikkaan muuten, että tämän kappaleen ja parin viikon takaisen feministisen piraattihoilotuksen välillä tulee olemaan aikamoinen skaba siitä, kummasta tulee meikän kesän tunnusbiisi. No, ei se mitään – voihan sitä vaikka tehdä kokonaisen biisilistan, joka toistaa vain näitä kahta kappaletta. Eikä ois ees paha.

”You should have a Bob. You should have all kinds of shit. You shouldn’t be so quiet.”

 

Kuva: Buzzfeed

Kommentit (9)
 1. BOB – paras poikaystävä ikinä. 😀 

 2. Amen, joka nainen tarvitsee bobia.

  1. Toivo Paulinen
   31.7.2015, 18:24

   Haureus vie Helvettiin. Helvetissä demonit syövät ihmisiä, laittavat lihakoukkuun, polttavat tulessa. Vain usko Kristukseen pelastaa.

   1. [[{”fid”:”612204″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”252″,”width”:”500″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *