Viikon video: Period sex

Vaikka telkkari tuntuu nykyään pursuilevan mitä rankempaa seksiä ja väkivaltaa, yhä edelleen on olemassa asioita, jotka ovat liian rankkoja päästäkseen ikinä kuvaruudulle asti. Arvaatteko, mikä on sellainen termi, jota ei voi ainakaan amerikkalaisessa telkkarissa esittää? Vastaus on period sex, kuukautisten aikana harrastettava seksi. Koomikko Rachel Bloom kirjoitti luomaansa ja tähdittämäänsä Crazy Ex-Girlfriend -sarjaan kuukautisseksiä käsittelevän biisin, mutta se leikattiin pois sarjaa esittävän televisiokanavan käskystä.

periodsex.png

Onneksi Bloom ei suostunut sensuroimaan aihettaan vaan julkaisi tekemänsä musavideon lopulta netissä. Nyt kaikki voivat siis katsoa sen ja hoilata sitten mukana kovaan ääneen. Varoituksena kerrottakoon, että vaikka itse biisissä ei mitään ihan käsittämättömän upeaa koukkua olekaan, se jää siitä huolimatta soimaan päähän! Kyseinen kipale ja sen video ovat kertakaikkiaan, kuten Glamour osuavasti kuvailee, bloody great.

https://www.youtube.com/embed/Uab2BlDpPxQ

PERIOD SEX, PERIOD SEX
IT’S A LITTLE GROSS BUT I’M LESS
LIKELY TO GET PREGNANT DURING
PERIOD SEX

 Jos kaipaat lisää piristystä päivääsi, tutustu viikon video -juttusarjaan.aloita vaikka näistä mainioista musavideoista:Sexually enlightened R&BSorry babe, you’re a feministMissy Elliott – I’m Better

Kommentit (1)
  1. Voi ällö! Ja samalla NIIN hauska!! 😀 Ihan taatusti hoilaan tätä.

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *