Viikon video: Sexually enlightened R&B

Kiireisen viikon vuoksi minusta ei näköjään irtoa teidän viihdykkeeksenne mitään muuta kuin linkkejä ja videoita. Mutta ehkä se ei haittaa, ainakaan niin pitkään kuin pätkät ovat yhtä loistavia kuin tämä CollegeHumorin sexually enlightened r&b-musavideo.

//www.youtube.com/embed/p7jUrkfMtr4

I’ll go down on you

You’ll go down on me

We can do each other with

reciprocity

 

Damn!

You really do it like a pro

But your experience

don’t make you a ho

 

Voi kunpa R&B olisi aina, aina tällaista! Minä en mitään muuta kuuntelisikaan!
 

Mikä teitä ilahduttaa tänään? Spread the love – postatkaa kommenttiboksiin kaikki hyvät linkit, biisit, kirjat ja kissanpentukuvat!

Kommentit (6)
  1. Ihana! Aivan mahtava! Awwwww. Kumpa kaikki r’n’b olis tämmöstä.

    Tänään on ilahduttanut Spotifysta loistava feministinen soittolista F-Word. Uusia biisejä ja vanhoja tuttuja. Loistavaa matskua. 🙂 Tää biisi sieltä tosin vielä puuttuukin. ;D

    1. Mitäs kaikkea listalta löytyi? Pistä ihmeessä parhaat perjantaibiisit jakoon! Itselläni ei ole Spotifyta ja välillä harmittaa juurikin se, etten pääse kuikuilemaan tuollaisia kivoja valmiiksi koottuja soittolistoja joilta voisi löytyä jotakin uutta ja kiinnostavaa.

  2. Ihana! Tykkään R&B:stä, mutta lyriikat pistää välillä suututtamaan..

    1. Niinpä! Itselläni ei ainakaan tule ihan heti mieleen yhtäkään r&b-kipaletta joka ei olisi jossain välissä saanut vähintäänkin irvistelemään tuskaisesti. Ja juuri siksi tämä biisi onkin soinut himassani repeatilla viimeiset pari päivää. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *