Latten sävyistä lämpöä: Balmuir Helsinki -huivi

Tämä syksy on ollut harvinaisen lämmin ja vasta nyt joulukuun taitteessa olen huomannut kaipaavani varsinaisia talvivaatteita. Olen pitkään haaveillut suomalaisen Balmuir-merkin huiveista ja nyt viluisten pakkaspäivien myötä päädyin vihdoin ostamaan Helsinki-kashmirhuivin. Lukuisista kauniista sävyvaihtoehdoista valitsin maitokahvinsävyisen beigen. Valitsin huivista suuremman version, jonka sisään on ihana käpertyä. Uskon, että huolellisella huollolla huivi tulee pysymään hyvänä pitkään ja siten olemaan hyvä investointi. Mielestäni on mahtavaa, että suomalainen luksustuotteita valmistava merkki on lähtenyt näin hienosti liikkeelle kansainvälisellä tasolla!

Pakkaslukemiin siirryttäessä on myös ihana pukeutua pehmeisiin neuleisiin. Useimmiten ostan neuleeni luottoliikkeestäni Massimo Duttilta, mutta nyt satuin löytämään Zarasta kauniita perusneuleita muutamassa eri sävyssä. Klassisena pukeutujana hankin tietenkin heti neuletta kaksi kappaletta suosikkisävyssäni 😉 

We’ve had a lovely, warm fall in Finland, but now the meter is turning over to minus degrees – brr! But not to worry, I recently bought this lovely cashmere scarf from a Finnish brand called Balmuir. Love it! 

nordic-white-blogi-balmuir-huivi.JPG

nordic-white-blogi-balmuir-huivi-3.JPG

nordic-white-blogi-balmuir-huivi-4.JPG

nordic-white-blogi-balmuir-huivi-5.JPG

nordic-white-blogi-balmuir-huivi-2.JPG

Kommentit (1)
  1. Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.
    https://www.ucbrowser.vip/
    https://shareit.onl/
    https://mxplayer.pro/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *