Happy day!

Tänään on ollut kyllä ihana maanantai 🙂 Olin yötä poikakverini luona ja aamulla kummallakaan ei ollut kiire mihinkään ja saimme aivan rauhassa vain pötkötellä sängyssä ja katsella yhtä sarjaa, johon me kummatkin olemme jääneet koukkuun. Sarjan nimi on Whales war ja se kertoo australiailisesta venryhmästä, joka yrittää kaikin mahdollisin tavoin estää japanilaisten valaanpyynnin Etelämantereella. Se on vaikeaa, sillä aluehan ei kuulu kenellekään. Valaiden pyynti on laillista tutkimustarkoitukseen  ja japanilaiset väittävät, että he pyytävät valaita juuri kyseiseen tarkoitukseen, vaikkei näin ole. On surullista katsoa, kuinka veri vain pulppuaa vedestä, kun viaton valas pyydystetään ja sen jälkeen se raahataan isoon laivaan.

Toki olen tehnyt muutakin kuin vain katsellut kyseistä ohjelmaa. Kävin serkkuni kanssa moikkaamassa mummia ja meillä on aina yhtä hauskaa. Olen niiiiiin kiitollinen siitä, että minulla on niin ihana perhe sekä isän, että äidin puolelta, ja siitä että olen niin läheinen sukuni kanssa. Kyseinen serkkuni on minua viisi vuotta vanhempi (Jassu) ja olemme todella läheisiä. Asumme lähellä toisiamme ja näemme monta kertaa viikossa. Voimme puhua mistä tahansa, ja mikä parasta: Koska olemme sukulaisia, voimme viettää aikaa myös yhdessä sukulaistemme kanssa! Tulen lähiaikoina tekemään postauksen perheestäni ja siitä, ketä kaikkia siihen kuuluu.

Mielikin on niin hyvä heti, kun aurinko paistaa. Ehkä kesä on lempivuodenaikana, mutta tällä hetkellä nautin täysin sydämin talvesta. On niin ihanaa, kun on lunta maassa ja pisteä pakkassää! 🙂 Nyt töiden pariin loppupäiiväksi. Kuullaan -Fiona

ps. Tulen kyllä laittamaan blogiini myös kuvia jokapäiväisestä elämästäni ja itsestäni, vaikka omaa nimeäni en käytäkään. Jos joku tunnistaa, niin tunnistakoon.

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *