6.15

3.50 Taksi ootteli mua jo pihassa ja siitä ajettiinkin Helsingin lentokentälle. Koko taksimatkan ajattelin vaan et wow, miks mua ei vieläkään jännitä kunnolla, vaikka on niin monta asiaa vielä selvittämättä.  (Esim. mitä jos myöhästyn junasta, mitä jos matkalaukku häviää, entä jos en löydä yliopistolle/kämpälle/kauppaan jne.) Syynä voi olla ehkä se, että mulla on niin varma olo, että pärjään. Oonhan mä aikaisemminkin palloillut yksin ulkomailla. 

Eilen (sunnuntaina) olin viettämässä viimestä iltaa kotona perheen kanssa.  Iskä johtaa tällä hetkellä Ruotsissa yhtä projektia, niin se ei ollut kotona, joten meitä oli vaan siskot ja äiti. Käytiin saunassa, höpöteltiin ja syötiin karkkia, eli perus Seppälöiden sauna-ilta. Mun perhe on mulle kaikki kaikessa ja on ihanaa kun ollaan niin läheisiä. <3

IMG_4300 (2).JPG

Siskot <3 

4.50

Osa mun ihanista ystävistä tuli saattamaan mua kentälle. Vaikka kello oli vasta 5 aamulla, ne jakso raahautua sinne ihan vaan sanomaan moikka. Kerettiin naureskella hetki ja ottaa pari kuvaa, mut sit kun tuli heippojen aika, siinä alko tulemaan tippa linssiin ihan kunnolla. Kaikki mun kaveri on mulle korvaamattomia ja niin rakkaita. Teitä tulee niin kova ikävä.

0355fe3c-d982-4192-823f-268c8a6773a6 (1).JPG

Mun beebit<3

IMG_3217 (1).jpg

Muistoja kesältä<3

a63775ae-c29d-40f4-ba52-c88733b1ec60.JPG

Ihana sigi<3 (Hannakin oli mukana)

IMG_4217 (3).jpg

Rakkaita ihmisiä<3

6.15

Lähti mun lento kohti yliopistoa, unelmia ja uusia haasteita. Kun kone irtos Suomen maasta irti, katoin suoraan auringonnousuun ja pari kyyneltä vierähti poskille. Niin onnellinen ja kiitollinen. 

Kuulokkeissa soi:

Just imagine it-MKTO, Love´s on the way-Sebastian Kole, Be alright-Dean Lewis. 

-J

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. hyvää matkaa raksu, vietä kivoja opiskeluaikoi ja tee hyviä muistoja️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *