Go where you feel the most alive

 

Huh, ensimmäisestä viikosta uudessa kotikaupungissa selvitty! Viikko on ollut vauhdikas ja täynnä uusia asioita, ja ne jotka mut tunteekin, tietää että mä tykkään kiireestä ja uusista asioista. Tässä vähän (lyhyttä) kertausta viime viikon tapahtumista!

Maanantaina lensin siis Amsterdamiin, josta tulin junalla Maastrichtiin. Mun matkalaukku oli jäänyt vissiin Ruotsiin, mikä osottautui loppujen lopuks vaan hyväks jutuks, koska en ois millään saanut raahattua mun 30kg matkista juna-asemalta kämpälle. Tosin oishan se ollut ihan kiva käyttää pyyhettä suihkun jälkeen tai vaihtaa vaatteita. 

Tiistaina pääsin vihdoin koululle ja ensimmäiselle oppitunnille, jossa käytiin läpi erilaisia tekniikoita tiedon etsimisessä. Sen jälkeen hiihdin ympäri kaupunkia ja yritin hoitaa mahdollisimman paljon asioita. Kun palasin kämpälle iltapäivällä, niin matkalaukkukin oli jo löytänyt perille! 

IMG_4475.jpg IMG_4492.jpg

Maastrichtin ihanat kadut<3

Keskiviikkona oli vihdoin ensimmäinen kunnon koulupäivä, jolloin meillä oli tutoriaali-group meeting 11-13.00. Meillä koulua on joka päivä vaan pari tuntia (luento tai tutoriaali), jonka lisäksi itsenäistä opiskelua on 2-4h päivässä, tai no meidän tutorial-ryhmän kohdalla 30 min. höpöttelyä tunnin jälkeen, jonka jälkeen kaikki lähtee päikkäreille kotiin koska päivä on ollut niin ”pitkä ja raskas.”

Arkipäivät onkin siis ollut luentoa/tutoriaalia ja sitten kirjastossa istumista nenä kiinni kirjassa. Opiskeluiden jälkeen kun on ollut omaa aikaa, oon käveskellyt ympäriinsä ja tutustunut ympäristöön. 

 Lauantaina Maastrichtissä oli ikäänkun ”taiteiden yö”, joten mentiin sinne koulukavereiden kanssa käymään. Käytiin katsomassa pari tanssiesitystä ja yhden lyhyen näytelmän, jonka jälkeen mentiin syömään tapaksia. Ilta oli kaikinpuolin tosi hauska ja lähdinkin kotia kohti hymyssä suin!

 IMG_4493.jpg IMG_4500.jpg

Viihdyn täällä toooosi hyvin, ja tuntuukin siltä että tää kaupunki ois tehty mulle. Tosiaan eka viikko on nyt takana ja ryntään innoissani nokka edellä uuteen viikkoon! 

Kuulokkeissa soi:

What do you love-Seeb, Lost in Japan-Shawn Mendes, I want it that way-Backstreet Boys 

-J

 

 

Kommentit (1)
  1. Näyttää niin kivalta! Pakko päästä kyl jossai vaihees sinne! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *