”Jos ei kokeile, niin ei tiedä”

Heips teille kaikille ketkä tätä lukee!

En oo tosiaan kirjottanut tänne oikeen nyt yhtään mitään, ja siihen löytyy ihan looginen syy. Kuukausi sitten mun elämä meni kertaheitolla uusiks kun päätin tarttua tilaisuuteen ja lähteä Hollantiin opiskelemaan. Nyt se on taas pyörähtänyt uusiksi kun ymmärsin, että psykologian opiskelu ei ole mun listan kärkipäässä enää. Se ei kiinnostanut mua niin paljoa että olisin halunnut siitä uran. Se oli aika kova kolaus, varsinkin kun olin muuttanut uuteen maahan ja laittanut elämän uusiksi ja myös siksi, koska Maastricht oli paikkana niin ihana ja ihmiset mukavia. Monet päivät sitten stressasin ja itkin kun en tiennyt enää mitä halusin ja mitä teen. Ja empä tiedä oikeen vieläkään.

Joten siinä kun hätäpäissäni en tiennyt mitä tehdä, sain päähänpiston, että lähden Pariisiin. Bussilla kestää tosiaan 7 tuntia ja meno-paluu matka maksoi 40e. Siinä sain matkan aikana katsottua maisemia kun ajettiin Belgian läpi Ranskaan. Kirjotin ajatuksia ylös ja mietin mikä on mun seuraava siirto. Kun bussikuski huusi etupenkiltä ”Next stop Paris”, sydän hyppäsi kurkkuun. Kävelin hotellille ja menin taas itkien nukkumaan. Halusin vaan kotiin Suomeen. Aamulla heräsin onneksi paremmalla fiiliksellä ja kävin Notre Damella ja eläintarhassa kävelyllä. Päivällä bussi lähtikin takaisin Maastrichtiin, mikä helpotti kummasti. Tältä reissulta tajusin myös että Pariisiin, ”rakkauden kaupunkiin”, en kyllä yksin enää lähde. 

88CD0782-9FED-4524-B175-A145EA59BC5F (3).JPG

 

 

EE22A018-9746-4DB0-BD8C-91A403F9FAE8 (2).JPG

E99AB952-04B4-45E0-AAB6-3C6D6298E866 (2).JPG

Pariisista nopeet ja huonot kuvat 😀

Jotta tästä postauksesta ei tule liian pitkä, lyhyesti loppu: oon nyt takaisin Suomessa. Tän kokemuksen myötä tajusin pari tärkeetä asiaa. Ensimmäiseksi, haluun asua ja opiskella Suomessa. Joskus nuorempana oon halunnut niin kovasti maailmalle opiskelemaan, mutta en enää. Suomi on vaan yksinkertaisesti paras paikka. Toiseksi, ”jos ei kokeile, niin ei tiedä” on ihan totta, ainakin mun kohdalla. Ja se on ihan ok jos ”epäonnistuu” jossakin. Ja viimeisenä vielä, nyt todellakin tiedän mun stressirajan, enkä lähde enää ees kokeilemaan ylittämään sitä.Seuraava postaus onkin teille kaikille sielunsiskoille ja veljille jotka stressaa, koska siinä jaan mun neuvot stressin välttämiseen ja helpottamiseen. 

CB4BFEB2-E1B7-4481-82BC-1A7CCC81713C (1).JPG

Ihanaa olla kotona. 

-J

Kuulokkeissa soi: Selfess-Lennixx, Breakeven- The Script, How can I forget- MKTO. 

Kommentit (2)
  1. Hyvä Senna ️ mul on tää ässä hihassa ollu kans alusta asti, ei voi tietää jos ei kokeile ja moni tehny saman kokeilun!! Onneks voidaan tehä päätöksiä jotka vie meitä lähemmäs onnellisuutta, luovuttamisesta ei oo kyse mitä suunnitelmis seuraavaks?

    1. Ihana sä<3 Hain syksyn yhteishaussa opiskelee sairaanhoitajaks ja itseasias eilen sain tiedon et pääsin Tampereelle! Eli sinne sit luultavasti suunta seuraavaks 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *