UUSIA JUTTUJA, VANHOJA JUTTUJA. LIFE IS GOOD.

Dear Diary.

Ihan hullun paljon on tapahtunut ja myös tapahtumassa. Jonkinlaista päiväkirjaa olisi taas hauska alkaa kirjoittaa. Jokatapauksessa mulla on odottava olo positiivisessa mielessä siitä mitä on tulossa.

Ensimmäiseksi musta tulee täti. <3 Tämä on niin ihana juttu. Saan myös kunnian olla hänelle yksi sylikummeista. Babyshowerieta ollaan tässä järkätty ja ne ovat tulossa tulevalle äidille ja muutamia hankintoja ollaan hankittu odottamaan vauvan syntymistä.

Vauva-aiheessa kun ollaan, sain myös tai siis saan (ristiäiset ovat tämä  kuun lopussa)  myös kunnian olla toiselle ihanalle pienokaiselle kummi. <3 Kyllä näistä on aina ihan todella otettu. Kiitos.

Uusia juttuja on myös luvassa, kun aloitan nelivuotisen opiskelun (kurssimuodossa), kankaiden sekä vaatetuksen parissa. Olen NIIN INNOISSANI. Kurssi on kerran viikossa iltaisin eli työntekoon tämä ei vaikuta. Ihan älyttömän mielenkiintoista päästä oppimaan asioita, jotka itselle on intohimo. Olen reilu vuoden ommellut itselleni sekä läheisilleni kotona vaatteita, sekä opiskellut kaavoitusta. Kaavoituskoulun sain viime vuonna joululahjaksi ja täytyy sanoa, että on ihan sairaan siistiä osata tehdä itselle omia luomuksia, omilla kaavoilla.

Treenaamisen olen saanut (vihdoin) taas aloitettua ehkä noin kahden vuoden jälkeen. Jossainvälissä rehellisesti sanottuna otin tästä treenaamattomuudesta jonkinlaista stressiä tai tunsin huonoa omaatuntoa, kun en sinne vaan yksinkertaisesti itseäni saanut. Nyt olen sen kuuluisan liikunnan ilon taas löytänyt enkä malta odottaa aina päivän päätteeksi sinne menemistä ja oman ajan ottamista. Muutamia vuosia sitten, mulla oli käytössä treeniohjelma, josta tykkäsin todella paljon ja sillä mennään nytkin. Hauska seurata miten tuo sujuu.

Tähän vähän samaan aihepiiriin, myös ruokavaliooni olen alkanut kiinnittää huomiota. Lihan/kalan syöminen on jäänyt vähälle ja kotona tuleekin usein tehtyä pelkästään kasvisruokaa. En kuitenkaan ole ”siirtynyt” kasvisruokailijaksi vaan lihaa/kalaa syön kyllä, nyt vain todella harvoin. Koitan myös pitää herkkupäivät viikonlopussa. En tosiaan niinsanotusti hae tällä liikkumisella ja ravinnon ”seuraamisella” muuta kuin hyvää oloa itselleni. En koita laihduttaa tai muokata ulkonäköäni tietyn malliseksi, vaan yksinkertaisesti saada itselleni paremman olon kehossani sekä enemmän energiaa.

Jotenkin on vaan niin hyvä fiilis. Ja onnellinen.

Bleiseri  H&M, Body  Zara, Housut  Levi’s, Laukku  Furla, Kengät  Zalando

Tästä on hyvä lähteä viikonloppua kohti. 🙂

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *