I LOVE ME

Ihanaa uutta viikkoa!

Maanantait on niin sanotusti ”pieni uusi vuosi”. Ruokavaliot ja saliohjelmat on aina helpoin aloittaa uudesta täydestä viikosta, samoin kun jonkun huonon tavan lopettaminen. Siinä on helpoin pysyä laskuissa mukana kauanko aloittamisesta on. Onko se sitten hyvä ja toimiva, ei varmasti kaikille, mutta itselleni se on.

Olenkin selanut selaillut viime viikosta asti Fitclubi Finlandin sivuilla eri valmennuksia ja nyt löytänyt oman suosikin. Muutama vuosi sitten ostin erään ohjelman johon olin todella tyytyväinen, mutta nyt tarvitsen uutta motivaatiota! Tästä lisää myöhemmin, joten pysy kuulolla jos terveys sekä liikunta jutut kiinnostaa!

 

Minun viikonloppu meni yhdessä hujauksessa! Perjantaina töiden jälkeen suoraan ystäväni kanssa sushille ja parille viinilasilliselle, jonka jälkeen äitini tuli kylään. Olin käynyt hakemassa illaksi naposteltavaa,joten se oli nopeasti jalat ylös ja Sohvaperunat telkkarista päälle.

Lauantai meni aamusta pitkälle iltapäivään asti ystävien kanssa kahvilassa. Lämminruoka, kahvi sekä jälkiruoka humpsahti mahaan, joten ilta kotona meni todella rennosti kun mitään isom paa ruokaa ei tarvinnut enää illalla tehdä.

 

Sunnuntaina sitten oli monien suosimat I love me-messut Helsingin Messukeskuksessa. Aamu alkoi suht aikaisin ja menimmekin  heti ensimmäisenä vasta valmistuneeseen Triplaan nauttimaan aamupalaa. Täytyy sanoa, että aamupalapaikka ei ollut nappivalinta, mutta kyllä se kahvi ja patonki mahaan meni. Mainittakoon, että paikassa ei ollut tarjota kuin pahvisia mukeja sekä muovisia lusikoita, ihan oikeiden kuppien ja metallisten lusikoiden sijaan? Tämä oli meistä todella kummallista.

No minkäänlaisena yllätyksenä ei tullut se, että Messukeskus oli aivan täynnä. Kävimme katsomassa muotinäytöksen, kiersimme parhaamme mukaan kaikkialla ja myös Wellness mallikisojen finaali tuli katsottua. Onnittelut voittajalle! Ja siis onneksi menimme katsomaan kisat, sillä se buustasi omaa liikkumista. Ja minun on saatava samat punaiset urheiluhousut, jotka oli kisaajilla päällä! Aivan täydelliset, enkä malta odottaa, että ne tulevat myyntiin.

 

 

Illalla sitten oli ihanan kaoottinen elokuvailta ystävämme luona. Meitä oli kuusi aikuista ja kaksi lasta. Oli herkkuja, vaatekirppis, naurua niin että mahaan sattui ja musiikkiesityksiä ja lentokoneleikkejä. Suurinosa näistä elokuvan pyöriessä taustalla. Aivan ihana ilta vaikka sanottakoon, että uni tuli nopeasti.

Nyt uusi viikko ja jänniä juttuja odottaen.

Toivottavasti sinulla on ollut siellä myös ihana viikonloppu. Kävitkö kyseisillä messuilla, näitkö ystävien kanssa vai olitko vaan kotosalla? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *