MAAILMANMESTARUUS

Voi vitsi mikä viikonloppu! Sieltä se kolmas maailmanmestaruus tipahti Suomen Leijonille! Aivan huikeeta. Itsellä pelin seuraaminen tapahtui peiton alla dippivihannesten ja hedelmärahkan parissa. Eli en lähtenyt torille pelin jälkeen, jossa todella moni muu suomalainen vietti varmasti pitkälle aamuyöhön asti juhlien.

 

Viikonloppu koostui liikunnasta ja juhlinnasta. Perjantaina hipsin töistä suoraan salille vetämään jalkatreenin ja voin kertoa, että kyllä muuten tuntuu että treeni on tehty. Eilen oli vaikeuksia istua vessanpöntölle mun jalat oli niin herkkänä! Mutta hyvä fiilis kivusta huolimatta. Tietääpähän tehneensä ja tänään olisi sitten vuorossa käsitreeni. Se mikä mun pitäisi ottaa oikeasti osaksi treenaamista, on venyttely. En oikeastan koskaan venyttele treenin jälkeen, joten  ihmekkös että on vähän jumissa jalat. Se vaan on sellainen juttu minkä helposti jättää välistä, kun ei mukamas jaksa venytellä?

Lauantaiana me kokoonnuimme kavereiden kanssa yhdessä istumaan iltaa ruuan ja drinkkien parissa. Anna oli kokannut meille vietnamilaisia kevätrullia ja pöydässä odotti niiden lisäksi mimosat. Ah nam. On kyllä niin parasta istua ja höpötellä kaikesta maan ja taivaan välillä ystävien kanssa. Ilta jatkui yökerhoon suunnaten ja sunnuntai- aamun olotila oli kieltämättä jokseenkin väsynyt ja ehkä  oli vähän huono-olo. Onneksi iltaa kohti olo koheni huomattavasti.

 

Päälle mulla valikoitui leopardikuosinen jumpsuit. Tai playsuit kummin sen haluaa sanoa. Olen nimittäin sen melkeen kahdeksan vuoden vaatealan aikana saanut asiakkaalta sanomista, kun sanoin jumpsuit enkä playsuit tuollaisesta lyhytlahkeisesta mallista. 😀 Tykkään tosta ihan super paljon!

 

Mahtavaa viikonalkua!

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat ystavat-ja-perhe trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *