RUISSI

Hello!

Ruisrockista on kotiuduttu ja töihin on palattu. Vähän väsynyt olo kieltämättä, mutta muuten hyvä fiilis. Eilen oli ensimmäinen työpäivä Ruissin jälkeen ja itseasiassa mun synttärit. Nyt se 26-vuotta tuli mittariin eikä mitään kriisiä. Eikä iästä mun mielestä pidäkkään ottaa oli se lukema mikä tahansa. Synttäreistä enemmän myöhemmin ja nyt siis viime viikonlopusta, joka vietettiin Turussa.

Lähdettiin tyttöporukallamme IC-junalla perjantai aamulla Turkuun. Parin tunnin junamatka meni todella nopeasti ja hyvinkin odottavassa tunnelmassa. Tähän vaikutti tietysti se, että suurimmalle osalle meistä tämä oli ensimmäinen kerta Ruisrockissa ja ehkä pienenä buustina myös matkaeväämme. Ystäväni oli saanut ihan mahtavan idean, jonka hän oli saanut pidettyä yllätyksenä meille muille; hän oli käynyt ostamassa vanhan kunnon kertakäyttökameran, jolla oli tarkoitus tallentaa aina jostain syystä hauskoja kuvia tai tilanteita, jotka halusimme ehdottomasti muistaa. Meidän olisi tosin kannattanut lukea ohjeet ihan super tarkasti (vaikkakin ohjeissakin oli puutteita) ennen kuvien ottoa, koska vasta viimeisenä iltana tajusimme, ettemme olleetkaan laittaneet salamaa päälle. Eli todennäköisesti kuvamme ei ole niin selkeitä, kuin toivomme.

 

 

Perjantai iltapäivällä saavuttuamme asemalle, alkoi taaperrus huoneistohotelliimme heittämään tavarat, sen jälkeen nopeasti syömään, vaatteiden vaihto ja sitten alueelle. Huoneistoista sen verran, että olimme varanneet siis kaksi huoneistoa Forenomilta ja molemmat olivat aivan mielettömät! Sängyt oli niin pehmeitä, keittiöt hyvin varustettuja ja vessat hyvän kokoisia! Pieni paniikki tuli viimeisenä päivänä, kun olimme pidentäneet eri varaukseen yöpymisemme niin huoneiden koodit olivat yllättäen vaihtuneet, meille kertomatta ja tämän selvitykseen meni turhaa aikaa. Muuten ei ollut mitään ongelmia. Heh paitsi yli vuotava kahvinkeitin tietämättömästä syystä.

Perjantaina alueelle päästessämme sää oli aika vaihteleva. Välillä paistoi, välillä oli pilvistä ja tuuli ja välillä satoi ja paistoi samaa aikaa. Tämä ei menoa haitannut. Itsellä ainakin ajatukset olivat enemmänkin paikan tutkimisessa. En jotenkaan ollut osannut hahmottaa millainen paikka oli kyseessä. Perjantain artisteista pakko mainita Diplo! Ihan mieletön! Myös Alma oli todella hyvä. Tosiaan sen verran viileä ilma oli, että suurin osa meidän porukasta suuntasi huoneisiimme ja me jäimme kolmen hengen porukassa jatkamaan iltaa vielä Ellie Goldingiin asti.

 

Lauantaina sitten ylös kello kymmenen aikaan aamupalan tekoon. Tai oikeastaan meidän pari vielä aamuvirkumpaa mimmiä oli meille sen suurimmaksi osaksi jo toiseen huoneeseen järjestänyt. Puurot ja kahvit masuun ja aika aloittaa laittautuminen. Lauantain sää nimittäin suosi todella ja koko päivän oli aurinkoa! Menimmekin alueelle hyvissäajoin ja meno oli ihan huikea aamusta asti. Osa tyypeistä lähti jatkamaan iltaa baariin asti meidän muiden ollessa jo peiton alla.

Olin muuten yllättynyt miten tuolla ei törmännyt tuttuihin tai edes puolituttuihin! Yhden ystäväni kanssa nähtiin noin 20 sekuntia kamalan odottelun ja viestittelyn jälkeen! 😀  Myöskin ruokakojut jäivät harmillisen vähälle testailulle.

Sunnuntai olikin suhteellisen lyhyt alueella. Sää oli mitä oli eikä miellä kovin paljon ollut keikkoja joita halusimme nähdä. Sanni, J.Karjalainen sekä Apulanta. Siinä ne taisi olla. Apulantaa pääsimme katsomaan Coca-Colan vippiin, joka oli erittäin miellyttävää, koska keikan aikana alkoi sataa ihan kunnolla, niin säästyimme kuivina ja sai hetken myös istua alas. Me päätimme lähteä tuon Apulannan keikan jälken pois, vaikka aika alueella jäikin lyhyeksi. Harmillisesti Travis Scott tosiaan perui, olisihan se ollut siisti nähdä, mutta vielä enemmän järjestäjien puolesta harmitti myös tämän tuurjaan Migosin peruuntuminen. Ihmiset olivat ihan suunnattoman vihaisia ja poissa tolaltaan, minkä toki ymmärrän. Tässä vaiheessa, kun ilmoitus Migosin peruuntumisesta tuli, me istuimme tyttöjen kanssa ravintolassa alkupalat edessämme ja nautimme ruuasta ja toistemme seurasta. Sekä toki kertailimme viikonloppua!

 

Kokonaisuudessaan Ruissi siis oli miellyttävä kokemus! Tähän tietenkin vaikuttaa seura, joka on maailman paras, se että pääsimme joka yö lämpimään sänkyyn ja aamulla kuumaan suihkuun sekä toki ihan yleinen fiilis mikä alueella välittyi! Katsotaan menemmekö ensi vuonna uudelleen vai keksimmekö jotain muuta?

 

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat ystavat-ja-perhe musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *