SUMMER BRUNCH
HELLO!
Tuntuu, että on miljoona vuotta, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Aika on mennyt vaan ihan hurjaa vaihtua ja tekemistä on ollut paljon. Ihan ensimmäisenä, tällaisena auringon palvojana on pakko hehkuttaa viime aikaisia helteitä! Tiedän, ettei kaikki liputa niiden puolesta ja myönnettäköön, että +32 astetta Suomessa ei ole ihan normaalia, mutta kyllä mä tykkään.
Noh nyt kuitenkin reilu viikko sitten järjestämääni kesäbrunssiin!
Niinkuin olen saattanut mainita, rakastan juhlien järjestämistä, mutta niitä on kuitenkin kohtalaisen vähän. Niimpä perinteeni on ollut jo muutamien vuosien ajan järjestää ystävilleni kesällä ja talvella brunssi, jossa saamme nauttia toistemme seurasta ja ruuasta. Tänä vuonna poikkeus oli se, etten itse leiponut jälkiruokaa vaan sen teki mahdottoman taitava pikkusiskoni. Anna teki siis minulle syntymäpäiväkakun jälkikäteen, jotta sain sen yhdistettyä tähän brunssiin. Kakun ulkomuoto, maku ja kaikki oli aivan nappiin! Tämä kyseinen luomus oli myös vegaaninen, gluteeniton sekä laktoositon. 😉 Suklaapohjaan oli käyetty bataattia ja koristeena olevat macaronsit olivat myös vegaanisella ohjeella! Ihan uskomatonta miten taitava voi joku olla ja vielä se, että macaronsien vegaanisen ohjeen Anna testasi ensimmäistä kertaa. Voi vaan ihailla.<3
Pöytää täytti muuten, karjalanpiirakat, gluteenitonleipä, leivänpäälliset, ananas, viinirypäleet, nektariinit, feta-parsa-piilot, keitetyt kananmunat, bruschetta leivät, puuro, macaronsit, kahvi, tee, appelsiinimehu ja tottakai pienimmälle vieraalle vauvojen 100%hedelmäsmootheita.
Sattui vielä ihan mieletön ilma ja saimmekin oleskella takapihalla auringonpaisteessa syöden. Aika menee aina näillä ruokakemuilla ihan salaman nopeasti!!
Illalla suunnattiin vielä yhdessä kahden ystäväni kanssa ulos juhlimaan ja sunnuntai meni rannalla makoillen.
Tämmöisiä kesäpäiviä ehdottomasti lisää!<3