VÄLILLÄ SITÄ OMAA AIKAA

Hyvää huomenta!

Viikonloppu ohi ja aika laittaa arki käyntiin. Maanantai ei ole mulle mikään kauhupäivä. Itseasiassa maanantaina tulee tehtyä ehkä jopa enemmän asioita, kun esimerkiksi loppuviikosta.

Lauantaina pidin ihan vaan omaa aikaa koko päivän. Menin aamupäivällä salille ja treeni meni todella hyvin! Olin super tyytyväinen 🙂 On ollut kiva huomata niitä pieniä muutoksia itsessä treenaamisen myötä.

Illemmalla sitten lämmitin saunan, lakkasin kynnet, tein hyvää ruokaa ja löhösin sohvalla katsoen elokuvaa.  Oon sellainen ihminen, joka viihtyy äärimmäisen hyvin ihmisten parissa ja saan siitä energiaa, mutta välillä on myös tosi jees vaan olla omien ajatusten kanssa.

 

 

Sunnuntaina mentiin syömään ja terassille äitini kanssa ja ilta vielä jatkui pitkälle ystäväni kanssa.

Halusin tosiaan pitää tämän viikonlopun sen kummempia suunnitelmia tekemättä, koska tästä viikosta on tulossa hyvin tapahtumarikas. Töissä on paljon kaikenlaista ja viikonloppu menee kokonaan juhlimiseen. Perjantaina meillä on työpaikan kesäjuhlat ja lauantaina on ystäväni synttärit. Huhheijjakkaa en muista milloin olisin juhlinut kaksi päivää putkeen ja kieltämättä vähän jännittää tulevan sunnuntain olotila. Ja vaikka ei tarvitsekkaan vetää drinkkiä molemmissa käsissä kokoajan niin kyllähän sitä väsynyt tulee jokatapauksessa olemaan. Ehkä ihan hyvää harjoitusta tulevaan Ruissiin, kun siellä sitten pitää jaksaa kolme päivää. 😀

Mutta ei kai tässä sen kummempaa, ihanaa viikonalkua! <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *