10 x helppo kampaus lyhyille hiuksille

NUDE

Milabun kanava on eeehkäpä se kaikista paras lyhyttukkaisille kampauksista kiinnostuneille typyille. Milabu osaa loihtia omaan lyhyeen tukkaansa todella upeita kampauksia ja tutorialit ovat superlaadukkaita. 

Halusinkin jakaa taas yhden Milabun videoista, jolla hän näyttää kymmenen helppoa lyhyille hiuksille sopivaa kampausta. Muutamaan hän lisää kauniita hiuskoristeita, jollaisia löytyy esimerkiksi Glitteristä (oikealla oleva koriste). Lisäksi hän hehkuttaa hiusruuvien käyttöä kampausten tukemisessa, kuten minäkin, ja tällaisia pinnejä löytyy mm. Cailapilta sekä Glitteristä. Eli ei kun testaamaan! Taidanpa itsekin ;)

jatka lukemista:

10 x lettikampaus lyhyille hiuksille

Kommentit

betternailday (Ei varmistettu) http://betternailday.fi

Lyhyys on kovin suhteellista:D

Erika Naakka
NUDE

Malibun tukan mitta taitaa olla lähellä sitä minimiä, joka tarvitaan jos minkäänlaisia kampauksia haluaa edes tehdä :)

Travojago
Travojago

Hiljaa täällä ihailen näppärä kätisiä ihmisiä joilla riittää kärsivällisyys tähän :D 
mutta kysymyksenä: 

Osaatko sanoa mikä ihmeen verkko näyttäisi Milabun hiuksissa olevan :O 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisiko pidennykset?

Sinänsä hassua sanoa että tähän kampauksen ei tarvitse lisäkkeet jos itsellään on jo pidennykset.
Itselläni tuli ensimmäisenä mieleen liiallinen muotoilutuotteiden ja -välineiden käyttö on haurastuttaneet vloggaajan omat hiukset olemattomiin. Eivät nuo meinaan lisäkkeenkään kanssa järin tuuheilta näytä.

Erika Naakka
NUDE

Hmmm mä en kyllä näe mitään verkkoa tuolla tukassa. Mun mielestä tuo näyttää vain omalta tukalta, joka menee vähän sikinsokin takana :)

annaaa (Ei varmistettu)

Hauska sattuma! Just eilen löysin hänen videonsa ja oon nyt kattellut niitä ihan inspiroituneena.. :) Pitää vissiin tehdä visiitti Glitteriin!

kukkis (Ei varmistettu)

Lyhyet hiukset? "huokaus"..... Joku saattaisi ajatella ettei nyt kovin lyhyet! Omat hiukseni samaa pituus tasoa, mutta paksuudeltaan ehkä 1/8......siihen taituriin haluaisin tutustua joka minulle tuollaisia taikoisi. Lomallani Helsingin reissulla toteutin monia haaveita. Yksi niistä oli poikkeaminen kampaamoon missä tehdään pikakampauksia. Tiedäthän poikkea sisään ja kampaus puolessa tunnissa. En saanut sitä. Kampaaja oli todella ystävällinen, mutta lopulta totesi ettei onnistu hiuslaadun ja -määrän vuoksi. Mutta tosiaan vielä, kun löytyisi tekijä vähän huonommilla luontoäidin antamilla aineksilla. Onkohan Helsingissä kampaaja joka olisi erikoistunut ohuisiin hiuksiin?

M-Rouva (Ei varmistettu)

Kiitos taas. Nämä kampausohjeet ovat mielestäni blogisi parasta antia. Itselläni on pitkät hiukset, mutta kyllä noita saa varmasti sovellettua omaankin päähän. Mahtavaa!

Erika Naakka
NUDE

Jee mahtava kuulla ja joo todellakin saa! Menee itsellänikin pari kampausta testiin :)

Kommentoi