Löytö! Tehokas luonnonkosmetiikan deodorantti

Olen pitkään yrittänyt löytää toimivaa luonnonkosmetiikan deodoranttia, mutta harvoin ne ovat tarpeeksi vahvoja pitämään mun kainalot raikkaina. Yksi pääsi aika lähelle ja käytinkin pitkän Mádaran Soothing Deodoranttia (postaus). Sen jälkeen ns. luomudödöt ovat jääneet syrjään ja olen luottanut vanhoihin suosikkeihini.

luonnonmukainen deodorantti

Taisinkin joskus aiemmin mainita, että pääsin alkuvuodesta Tallinkin reissulla tutustumaan pieneen virolaisbrändiin nimeltä Tilk! Tämän luonnonkosmetiikkamerkin ainesosat kerätään vuosittain Saarenmaalta ja tuotteet pakataan sympaattisiin kierrätettäviin purkkeihin. Saimme heiltä testiin myös Tilk! Hold Me Bio Deodorant Cream -dödöt ja päätin viimein antaa sillekin mahdollisuuden, koska rakastuin aikalailla kaikkiin muihin merkiltä saamiimme tuotteisiin.

Ja kyllähän sen tiesi melkein ensimmäisellä kokeilukerralla; tässä on käsillä hyvä luonnonkosmetiikan deodorantti! Hold Me -deodorantti tulee pienessä purkissa, josta sen saa otettua sormin tai mukana tulevalla puisella lastalla. Deodoranttivoide levitetään kainaloihin myöskin sormin, mikä onnistuu mainiosti voiteen vaahtomaisen koostumuksen ansiosta. Tuoksu on miellyttävä, ehkä vähän yrttimäinen ja sitruksinen ja se peittää kyllä taitavasti alleen hienhajun.

luonnonmukainen deodorantti

En toki ole ollut koskaan montaa päivää putkeen ilman hikoilua vähentäviä antiperspirantteja, joten tämänkään voiteen ihan todellinen teho ei välttämättä tule ilmi mun käytössä. Mutta tällaisiin parin päivän antiperspirantti-skippailuihin tämä on ainakin oikein mainio tuote! Plus, että näin etätyöaikana deodorantilla on ehkä vähemmän hommia, kuin esiintymisiä ja yllättäviä tilanteita normaalisti sisältävässä työelämässäni. Joten tosiaan niihin tiukimpiin tilanteisiin tämä ei ole vielä päässyt näyttämään voimiaan, joten luotan niissä tilanteissa edelleen vanhaan suosikkiini Vichy Antiperspirant Deo 48H -dödöön.

luonnonmukainen deodorantti

Tilk!:n tuotteita saa merkin omasta (suomenkielisestä) verkkokaupasta. Hold me -deovoide maksaa siellä 13 euroa ja jos lähdet tilailemaan, niin suosittelen ehdottomasti myös merkin maailman parasta Love me -käsivoidetta, Scrub me -kasvokuorintaa ja kaikkia kasvovoiteita! Itse ajattelin tilata lisää käsivoidetta, täysikokoisen kuorinnan ja joitain kasvovoiteita kätevässä minikoossa. Kaikki tuotteet voi tilata ilman pahvista pakettia, mikä on myös tosi kiva ja ekologinen vaihtoehto!

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *