10 x lettikampaus lyhyille hiuksille

NUDE

Lyhythiuksisten kampausvinkit ovat yksi toivotuimpia postauksia. Harmikseni lähipiirissäni ei kerta kaikkiaan ole lyhyttukkaisia kamuja, joten yritän paikata asiaa videovinkeillä. Tämänkertainen aivan mahtava video tulee ihanalta Milabulta.

Videolla Milabu näyttää 10 (ainakin omasta mielestään) helppoa lettikampausta lyhythiuksisille. Sorminäppäryyttä kyllä vaaditaan osaan kampauksista, mutta tähän se kliseinen lause: harjoitus tekee mestarin!

Milabu mainitsee videon alussa yhden erittäin tärkeän seikan: puhdas hius tarvitsee jotain rakennetta antavaa tuotetta kampauksen pohjalle. Lyhyttä hiusta on mahdotonta letittää, jos se jatkuvasti liukuu näppien välistä. Hän kehuu kuuluisaa Oribea, mutta koska sitä ei tietääkseni Suomesta saa, tässä muutama oma suosikkini sopivan kitkan aikaansaamiseksi: Schwarzkopf OSiS+ Session Label Dust It Flex hiuspuuteri, Biozell Professional Texturizing Spray ja Kerastase V.I.P. Volume in Powder -rakennesuihke.

Ei kun testaamaan! Taidanpa ottaa osan näistä omiinkin arkikampausrutiineihini ;)

Kommentit

Ssorro (Ei varmistettu)

Oribea saa ainakin Glohairiata ja netistä hiustuotteet.fi'stä :)

Erika Naakka
NUDE

hei mahtavaa! toivoinkin, että joku korjaisi jos olen väärässä, kiitos! :)

millamoii (Ei varmistettu)

Olisi mahtavaa saada kampausvinkkejä ohuille hiuksille :) Uskon etten ainoa hentohiuksinen suomalainen ole :D Suurin osa lettikampauksista, nutturat jne eivät näytä juuri miltään, eikä kannata toteuttaa kun hiusta ei ole tarpeeksi.
Ps. Kiitos ihanasta ja hyödyllisestä blogista!

Kommentoi