10 x vuoden kauneimmat julkkiskampaukset

NUDE

Tämä vuosi veteleekin jo viimeisiään. Uskomatonta, miten aika voi mennä näin nopeasti! Onkin aika ottaa vähän takapakkia ja tsekata vielä tämän vuoden upeimmat ja mieleenpainuvimmat kampaukset julkkiksilta.

Shay Mitchellen suttunuttura hiusrenkailla Teen Choice Awardseissa ja Kendall Jennerin glitter-tuplanutturat Coachella-festareilla. 

Tuplanutturoihin löydät mun ohjevideon tästä postauksesta ja glitterin käytön hiuksissa tästä postauksesta.

Tähän listaan voisi lätkäistä vaikka kaikki kampaaja Riawna Caprin Julianne Houghille tehdyt kampaukset. Tässä yksi upea lettisykerö kauniilla hiuskorulla ja vieressä Blake Livelyn Cannesissa nähty hempeän romanttinen nutturakampaus.

Kim Kardashianin wet look -tukka ja Rita Oran hollantilaiset letit kauniilla helmipinneillä.

Toinen Julianne Houghin kampaus: astetta juhlavampi ponnari. Sekä Khloe Kardashianin siskon jalanjäljissä tehdyt söpömpääkin söpömmät tuplanutturat.

Rita Oran näyttävä ja sliipattu peilikampaus ja Nicole Scherzingerin upea lettikampaus X Factorin Halloween-jaksossa.

Kuvat: All Over Press, Glamour.com ja Huffington Post.

FOLLOW: BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

iinaeee (Ei varmistettu)

Hei Erika,
Mulla olis postaustoive: kattava postaus siitä, kuinka pystyt elämään normaalia elämää seborrean kanssa. Ymmärsin kahdesta aiemmasta postauksestasi seborreaan liittyen, että peset edelleen joka päivä hiukset? Minua kiinnostaisi, millä shampoilla( ja pystytkö käyttämään muotoilutuoteita ongelmitta?) ja etenkin se, kuinka matkustelu onnistuu seborrean kanssa.
Itselläni diagnosoitiin sama vaiva viime viikolla ja asiasta oon aika järkyttynyt ja masentunutkin, vaikkei tähän kuolekaan. Pitkän tukan pesu päivittäin on välillä käytänössä mahdotonta ja ainakin itse koen tämän rajoittavaksi esim matkustelun kannalta. Muotoilutuotteita en uskalla käyttää, en edes hiuslakkaa ja tuntuu, että Diprosalic-liuos, mitä sain kuivattaa tosi paljon, että välillä on myös kosteutetava päänahkaa jollain vastapainoksi...
Ja minua ainakin pelottaa, jos tukka alkaa lähteä :( vielä en ole huomannut mitään, mutta tuolla takaraivossa pelko tukan menetyksestä tämän seborrean takia vaivaa paljon, vaikkei itselläni "edennyt" seborrea hilseilyä ja pientä kutinaa pidemmälle.
Siksi toivoisin "kohtalontoverilta" postausta, miten tämän kanssa oppii elämään normaalisti.

Kiitokset samalla ihanasta blogista, jonne voi paeta arjen murheita :)

Erika Naakka
NUDE

No täytyy ehdottomasti tehdä! Toivottavasti sunkin tila helpottuu, kun olet saanut tuon Diprosalicin ja tulehdus alkaa laantua. Mulla oli kanssa ihan karmea tilanne silloin aluksi, mutta kun sain pahimman tulehduksen pois ja pesuvälit kuntoon niin nyt olo on ihan melkein normaali :) Mutta täytyy palata tähän postauksella!

eve_liina (Ei varmistettu)

Moi! tekisitkö postauksen siitä, miten tehdään tuplanutturat? :)

Erika Naakka
NUDE

No hei sellanen löytyy jo oikein ohjevideon kanssa :) http://www.lily.fi/blogit/nude/video-nain-teet-ysarilta-tutut-tuplanutturat

Verm (Ei varmistettu)

Ensimmäisen kuvan nuttura taitaa olla Shay Mittchellin, ei Michelle Shayn ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitchell^

Erika Naakka
NUDE

Oho niin onkin haha :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos tämä olisi minun kirjoittamani, otsikossa lukisi kauheimmat julkkiskampaukset. :P

Kommentoi