2 loppunutta lovea

NUDE

Olen aina vierastanut tällaista loppuneiden tuotteiden kuvaamista ja yleensäkin esittelyä blogissa. Viime aikoina olen alkanut lämmetä ajatukselle kertoa teille, mikä tuote on oikeasti ollut niin hyvää, että jopa meikäläinen on kauneusbloggaajan valtavassa purkkimeressä käyttänyt sen loppuun. Olen alkanut ajatella, että tämähän on vain sellainen tähän tuotteeseen rakastuin kovasti -postaus, joita oikeastaan blogin sisältö on pullollaan. 

Vähän aikaa sitten kerroin kuinka ihmeellistä oli kun Estelle & Thildin vartalovoiteeni kävi typötyhjäksi. Myös shampoopullon tyhjentyminen on aikamoinen kummastus tässä taloudessa. Jos täällä joku shampoo loppuu, sen on tehtävä sellaisia asioita, joita mikään muu shampoo ei ole tehnyt.

Jotkut teistä ovat ehkä huomanneet rakkauteni L'anzan shampoisiin. Erityisesti Healing Pure Clarifying Shampooseen (postaus) ja Healing Remedy Scalp Balancing Cleanseriin (postaus). No tuo päänahan kuntoa parantava Scalp Balancing Cleanser loppui jo ajat sitten ja sain sitä juuri tilattua lisää, mutta nyt myös syväpuhdistava Clarifying Shampoo otti ja meni loppumaan. Onneksi minulla on kaapissa jo seuraava odottamassa vuoroaan ;)

Toinen puteli, jonka viimeisetkin rippeet olen jo käyttänyt, on Lumenen Bright Now Vitamin C Sleeping Cream -yövoide. Kellekään blogiani seuraavalle ei ehkä tule enää yllätyksenä, että rakastan Lumenen Vitamin C -sarjan tuotteita aivan hulluna! Tästä yövoiteesta kerroin jo yhdessä postauksessa, joten ei mennä sen ihanuuteen sen tarkemmin. Mainittakoon vain, että koska unohdin, että olin jo varautunut ensimmäisen purkin loppumiseen uudella, nyt meikäläiseltä löytyy laatikosta jo kaksi täyttä Vitamin C -yövoidetta. Hups! ;) 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

...ihastuttavia kuvia taas sinulla!

Delle (Ei varmistettu)

Tätä tuotetta ikävöin: https://www.sokos.fi/fi/sokos/garnier-nordic-essentials-silmameikinpoist...
Paras koskaan! Ei kirvellyt, kuten Lumenen Sensitive. Hamstrasin tätä useita pulloja, kun sen valmistus lopetettiin.
Kunpa löytäisin tilalle hytä hyvän! Ei haittaa, vaikka maksaisi enemmän.

Mimimii (Ei varmistettu)

Moikka! Luin helmikuussa kirjoittamasi postauksen Feeluniquesta ja tilasinkin eilen sieltä kasan tavaraa. Yritin heidän sivuiltaa vielä varmistaa ettei näihin tule mitään ALV:a tai tulleja mukaan kun kirjoitit että tuotteet postitetaan nykyään EU-alueelta. Onhan homma varmasti niin? En oikein saanut selvyyttä heidän sivuiltaa :)

Kommentoi