2 x värivimma

NUDE

Sain vähän aikaa sitten Oriflamelta heidän theONE High Impact Eye Pencil -rajauskyniään. Eri sävyjä oli vaikka muille jakaa, mutta koska en pidä itseäni värikkäiden silmämeikkien ylimpänä ystävänä, en siltä istumalta keksinyt niille yhtäkään käyttötarkoitusta.

Liekkö keväinen ilma tai ultimaattinen tylsistyminen syynä siihen, että uskaltauduin kokeilemaan ysärihuulien kanssa sinistä rajausväriä ja yllättäen tykästyin! Enkä tainnut olla ainoa, sillä tämä silmämeikki sai paljon kehuja myös teiltä lukijoilta täällä ja Instagramin puolella. Päätinkin antaa kynäsille ihan oikean mahdollisuuden ja esitellä näin sunnuntaipäivän ratoksi kaksi ensimmäistä niillä tehtyä meikkiä.

Rajaustaidottomille tällaiset rajauskynät ovat omiaan. Vaikka käsi olisi kuinka epävakaa, ei tällaisella kynällä voi saada mitään peruuttamatonta aikaseksi. Kynästä ei tule niin paljon väriä kuin esimerkiksi nestemäisestä eyelinerista, jolloin pieni vikaliike ei tee senttimetrin pituista mustaa viivaa keskelle yläluomea. Kofeiinitärinöissäni meikäläinenkin usein valitsee rajauskynän aseekseen nestemäisen eyelinerin sijaan ;)

Näistä rajauskynistä lähtee ihanan helposti väriä ja etenkin nuo kimalletta sisältävät metallic-kynät suorastaan liukuvat ihoa pitkin. Ja värit ovat myös todella kestäviä, en meinannut saada piirtämiäni testiviivoja pois kädestäni!

Muut silmmämeikissä käytetyt tuotteet: rajauksessa Oriflamelta saatu The ONE Eye Liner Stylo -rajaustussi, luomiväreinä Urban Decay Naked Basics -luomiväripaletti ja irtoripsinä Kiss Trio Lashes.

Oriflame theONE High Impact Eye Pencil -kynien sävyt oikealta vasemmalle: Onyx black, Grey Smoke (metallic), Silver chrome (metallic), Dazzling Taupe (metallic), Amazon Green, Sparkling green (metallic), Midnight blue ja Deep plum.

Perus ruskea-musta-smokey-kaavasta poikkeava silmämeikki yllätti siis jälleen ja yllätyin positiivisesti myös violettiin sävymaailmaan. Pitänee uskaltautua pois meikkimukavuusalueeltaan useamminkin! Tässä postauksessa näkyvistä meikeistä käytin siis ensimmäisessä Midnight blue -sävyä ja alempana näkyvissä kuvissa Deep plumia. Haluisiko joku nähdä näistä jommasta kummasta tutorialin? :)

Muut silmämeikissä käytetyt tuotteet: Urban Decay Eyeshadow sävyssä Virgin, Lumenelta saatu Long-wear luomiväripaletti sävyssä 1 Kanervametsikkö ja irtoripsinä Ardell Natural 124.

FOLLOW MY BLOG: BLOGLOVIN’ | FACEBOOK | BLOGILISTA | INSTAGRAM

Kommentit

Salla (Ei varmistettu)

Jälkimmäinen meikki on I-H-A-N-A!

Anni Jää (Ei varmistettu) http://annijaamuah.blogspot.com

Äääää, en kestä tota huulipunaa! Pakko ehkä metsästää itellekin joku tollanen vähän erikoisempi sävy kevääks. :-)

Leena Niemi (Ei varmistettu)

Hei !

Kyselisin tosta Lancomen Cushonista. Käytätkö tätä tuotetta arkisin ja jatkuvasti? Onko tuote pitkäkestoinen ( esim kiiltääkö iho nopeasti tai kuluuko helposti ja tuleeko laikkukas iho) ? Voitko siis sanoa että kannaatko hankkia ja ihan käyttäjä ei mainostajana olis kiva saada vastaus! Toivt et ymmärrä väärin :) ja kiitos etukäteen palautteesta ja vastauksesta! :)

Erika Naakka
NUDE

Ei tule laikukas iho ja olen käyttänyt tätä nyt arkisin mutta vielä niin vähän aikaa, että kulumisesta en osaa tarkemmin sanoa. Ainakin kannattaa mennä kauppaan testaamaan, miltä se näyttää omalla iholla ja onko tyytyväinen esimerkiksi peittävyyteen.

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Ehdottomasti tuosta alemmasta jossa on käytetty Deep plumia on saatava tutoriaali! Se on aivan ihana, voisin kuvitella sen hyvin pikkuveikan valmistujaisiin keväämmällä!

hanna
www.hannamariav.com

NorttiS8ans (Ei varmistettu)

Tosi kauniit silmämeikit. Alkoi himottamaan nuo kynät! 8)

Anne (Ei varmistettu)

Ekasta tutorial ehdottomasti!

Saara (Ei varmistettu)

Moi!

Olen tässä vähän aikaa jo blogiasi seuraillut ja täytyy sanoa, että olet saanut minusta erittäin aktiivisen ja vakituisen lukijan. Tää on mun uusi suosikkiblogi!

Voisitko kertoo nopeesti, että mitkä ois meikkaajan must-have tuotteet meikkipussiin? Siis ripsivärin lisäksi. Oon miettiny että hankkisin tollasen nude-luomiväripaletin. Mutta siis että sellaisia tuotteita, mitä kannattais hankkii jos haluaa alkaa meikkaamaan vähän enemmän kuin pelkkä ripsiväri ja kulmageeli.

ja P.S. Jos multa kysytään niin toi eka meikki on aivan mahtava!

Erika Naakka
NUDE

Kiitos paljon! :)

Tein tästä aiheesta joskus oman postauksen: http://nude.costume.fi/2014/03/27/meikkipussin-peruspilarit/ Kysy, jos postauksesta jää jotain vielä mietityttämään :)

Saara (Ei varmistettu)

Mikä tollanen nudeluomiväripaletti olisi paras jos haluaa ostaa sen esim. Sokokselta?

Erika Naakka
NUDE

Ehdottomasti IsaDoran Eye Shadow Palette sävyssä Matte Chocolates, jossa on 5 sävyä :)

Vihree (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi kovasti, miten saat kynillä noin terävärajaista jälkeä?

Noora (Ei varmistettu)

Vau! Upeita meikkejä molemmat, erityisesti tuo ensimmäinen on minun mieleeni, tutorial siitä olisi oikein mieluinen :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Tosi kauniit violetit rajaukset.

Reetta (Ei varmistettu) http://lifeisbeautiful.bellablogit.fi/

Erika, koska voisit meikata mutkin noilla kynillä? :D

Taru /HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://homeatlastblog.com

Liilailu näyttää oikke mainiolta! :)

Leena Niemi (Ei varmistettu)

voisko mitenkään saada vastaus mun kysymykseen?

Kommentoi