25% alennusta Cloud Ninesta!

NUDE

Taas sain sähköpostiini ilmoituksen niin hyvästä tarjouksesta, että halusin jakaa sen blogissa. Tässä vaiheessa voisinkin samalla kysyä mielipidettä tällaisten tarjouskoodien jakamiseen. Eli jei vai nei? Hyödyllisiä linkkivinkkejä vai ärsyttävän kaupallista?

No joka tapauksessa, tässä tämän päivän tarjousvinkki: Lookafantastic.com:ista saa nyt Cloud Nine -hiusmuotoilutuotteet 25 % alennuksella koodilla CLOUD9. Eli normaalin noin 150 euron sijaan tämän saa nyt 112 eurolla! Tarjous on voimassa 12.11. asti.

Itselläni on siis kovassa käytössä Cloud Nine Iron -suoristusrauta, joka on kulkenut matkassa jo yli puolitoista vuotta. Rauta on toiminut moitteettomasti ja erityisesti olen pitänyt sen ihan törkeän nopeasta lämpenemisestä, pitkästä tyvestä pyörivästä johdosta ja sen liukuvasta pinnasta. Täältä löydät vanhemman postaukseni raudasta ja siitä, miten teen sillä suokkarikiharat :)

EDIT: Suoristusraudan pistoke ei käy suoraan Suomen pistorasioihin, eli tähän tarvitaan adapteri. Muista tämä, jos haluat tilata tuotteen!

Postaus sisältää kaupallisen linkin.

Kommentit

Aurinkoinen (Ei varmistettu)

Tarkan sentin tytölle tarjoukset kyllä kelpaavat, itsellähän se on sitten valta tarttuuko siihen vai ei. Itse en huomaa tarjouksia, jos ne ei ole postauksessa itsessään, muut mainokset jää yleensä huomiotta. Tietysti liika on liikaa.

Hanna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti näitä vinkkejä jatkossakin! :)

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Jei alelinkeille! :)

Kinuski (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lusää alekoodeja ja alevinkkejä yms. :)

Maria (Ei varmistettu)

Moi, mulla ainakin checkoutilla antaa vain -15% alennuksen tuolla koodilla? Mutta kai se täytyy silti ostaa, niin monien kuulemieni hyvien kokemusten jälkeen.. :)

Erika Naakka
NUDE

siis mä en ymmärrä, kun monesta paikkaa oon lukenut ettää 25 prossaa :/ haluutko, että kysyn vielä tosta vai ehditkö jo tilaamaan?

Maria (Ei varmistettu)

Moi,
myöhäinen vastaus, mutta tilasin ja paketti tuli tänään. Tulee tosiaan brittiversiona eli sähköpistoke on eri kuin Suomessa! Pitää olla adapteri tai sitten kantsii tilata muualta. :/ Koitan itse palauttaa. Harmittaa, kun tajusin tuon vasta pari päivää tilauksen tekemisen jälkeen :(

Erika Naakka
NUDE

Okei, kiitos tästä! Kirjoitan tuon heti tähän postaukseen! Pahoittelut, etten itse tota tajunnut :/ Kyllä saat sen varmasti palautettua. Harmin paikka :(

Katja (Ei varmistettu)

Moikka! Minä voisin tarttua tähän tarjoukseen 25% alennuksella, mutta tosiaan antaa sen 15% Cloud9 alekoodilla. Voisitko kysyä tuosta? Kiitos etukäteen :)

Kommentoi