3 x lempilakka

NUDE

Lakka on ehkä hiustuotteista se, jolta vaadin kaikista eniten. Pidon pitää olla vahva, mutta tukka ei saa jäädä korppuisen tuntuiseksi. Ja tietysti lakan pitää jaksaa pitää kihara koossa myös meikäläisen tikkusuorassa tukassa.

Päätinkin kerätä yhteen tämän hetken lempilakkani teille ostosvinkeiksi! Tosi paljastettakoon, että juuri ennen kuin kirjoitin tämän postauksen, sain aika kovan haastajan joukkoon. Mutta jos se osoittautuu niin mahtavaksi, kuin mitä se antoi itsestään parilla ekalla kertaa ymmärtää, kerron siitä lisää joskus myöhemmin ;)

Lempparilakkani ovat atm siis L'anza Healing Style Finishing Lacquer, KC Professional Four Reasons Black Edition Finishing Spray ja Redken Triple Take 32.

L'anza on tästä joukosta ehkäpä se kaikista vahvin. Jos haluan nutturan pysyvät millilleen paikoillaan, käytätä tätä superlakkaa. Miinuksena se, että suutin tukkeutuu todella helposti, mutta kuumalla vedellä huuhtomalla sekin ongelma ratkeaa. Hinta noin 28 e.

KC Professional Four Reasons Black Edition Finishing Spray on myös todella vahva, mutta ei tee hiuksiin niin kovaa pintaa, kuin L'anza. Siksi tykkään käyttää tätä kiharoiden viimeistelyyn. Tämä on joukosta edullisin ja hei, suomalainen! Hinta noin 15 e.

Redken Triple Take 32 on pakattu hyvin jännään suihkepulloon. Siinä on itseasiassa kolme reikää, josta lakkaa suihkuaa, joten levitys sujuu todella tasaisesti. Lakka on myös hyvin vahva, mutta ei myöskään pärjää L'anzan muskeleille. Suutin ei tukkeudu ikinä, mikä on näin vahvalta tökötiltä harvinaista. Hintaa on noin 28 e.

Hei teidänkin lakkasuosikit nyt jakoon! Kerro ne halutessasi kommenttiboksiin :)

Kommentit

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Uusi ja kunnollinen lakka onkin etsinnässä, joten tuo KC menee testiin. Käytän hirveän harvoin lakkaa nykyään sillä jotenkin mulle on jäänyt ikävä fiilis kaikista lakoista. Lakka = koppurat hiukset. Pitäisi varmaan murtaa tämä tälläinen iänikuinen uskomus ja koittaa kunnon lakkaa :D

hanna
www.hannamariav.com

tiiax (Ei varmistettu)

Atm lemppari lakka on varmaankin Osis+ Glamination strong glossy holdspray (?) ja pullokin on vielä super söpön pinkki! ;) Voisitko ehkä tehdä tälläisen postauksen kuivashampoista? Kun ei millään tunnu löytyvän sellaista joka oikeasti tekisi hiukset puhtaamman näköisiksi + antaisi volyymia! :)

Erika Naakka
NUDE

Mulla se ei pidä millään kiharia, eikä kampaustakaan aisoissa :/ Kivan kiillon se kyllä antaa :)

Ja joo voisin tehdä! Tällä hetkellä on paljon kuivashampoita testissä, joten täytyy vielä valikoida :)

julleeee (Ei varmistettu)

Joo kuivashampoista toivon myös postausta! Mulla monet, esim Batisten kuivashampoot ainoastaan tuuheuttaa, eikä vie rasvasuutta pois, ainakaan pitkäaikaisesti. :( Itsellä kun on todella helposti rasvoittuva tukka, joten toiveena olisi että kuivashampoo saisi oikeasti puhtaan näköset hiukset. Jos tiedät tällasen niin pliis kerro!

Ceecee (Ei varmistettu)

Lanzassa on aivan ihana tuoksu! Ja pitää kyllä tukan kurissa.

Btw, se on tällä hetkellä tarjouksessa 10,30€ eleven.fi :)

Delle (Ei varmistettu)

Suosikkini Sebastianin Shaper Plus lopetettiin, sen tilalle tullut vastaava lakka ei le yhtä hyvä. Osis Sessions 3 on ollut suosikkini pitkään. Four Reasons Super Shaper on hyvänä kakkosena. Heräsi kiinnostus Lanzaan, sitähän pitää kokeilla. Ei haittaa, vaikka olisikin virhe ostos lakkaa menee aina! :)

Taiku (Ei varmistettu)

Pitäisikö Four Reasons myös tikkusuorassa painavassa tukassa kiharat? Itsellä kun on lasimainen, piikkisuora ja painava tukka, jossa ei tähän päivään mennessä ole kihara pysynyt kuin betonilla ja silloinkaan ei kosteutta sovi ilmassa olla. Ja jos vaan ideoita on, millä saada tukasta ilmavampi, niin ehdotuksia otetaan vastaan! :D Muotovaahdoista, joilla ilmavuuden on saanut, on kamalan tahmeita, jolloin kiharrus suoristusraudalla ei onnistu...

Ninnivisions (Ei varmistettu) http://visions-ninni.blogspot.fi

Just kun lakka loppuikin! Mulla taitaa lähteäkin toi Four Reasonin lakka testiin, koska en pidä siitä jos hiukset menee koppuraksi. Kuivashamppoo postaus ois tosi hyvä, sillä oon itsekin etsinyt sitä täydellisintä, mutta tuloksetta!

suppe (Ei varmistettu)

Sebastianin Re-Shaper <3

Riittoisa, miellyttävä suht neutraali tuoksu, hyvä pito ja kiiltävyys ja ennen kaikkea harjautuu hyvin hiuksista pois. Ainoa miinus on suht suolainen hinta eli siinä 30 € kieppeillä mut ku kerran oon kokeillu en halua enää vaihtaa pois. Onneks sokoksella on kerran puolessa vuodessa ne hiustenhellimisviikot ni käyn ostaa tän aina hyväl alennuksel sielt :D

Kommentoi