3 x uusi meikkausvinkki Desi Perkinsiltä

NUDE

Välillä jo kuvittelen, että okei yksikään beauty hack tai meikkivinkki ei voi enää olla mulle uutta. On siis todella virkistävää ja inspiroivaa, jos joltain videolta tai artikkelista saa käyttöönsä uusia kikka-kolmosia ja mielenkiintoisia uusia ulottuvuuksia meikkien käyttöön.

Siksi olin aika innoissani kun superguru Desi Perkinsin uusimmalta videolta löytyi itselleni yksi ihan uusi tapa tehdä silmämeikki. Keräsin tältä videolta myös kaksi muuta kikkaa, jotka saattaa olla teilläkin vielä korkkaamattomia :)

1. Aloita silmämeikin teko luomivaosta

Videolla Desi kertoo oppineensa kikan kaveriltaan, enkä minäkään ole tällaisesta koskaan kuullut. Menee kokeiluun heti viikonloppuna Urban Decayn Naked Ultimate Basics -paletilla! Kikka näkyy kohdasta 5:31 eteenpäin.

Ideana on siis aloittaa koko tumman silmämeikin teko luomivaosta. Luomivakoon levitetään tässä tapauksessa keskiruskeaa luomiväriä ja se häivytetään hyvin. Vasta sen jälkeen koko luomelle levitetään tummanruskeaa luomiväriä. Normaalisti tumma silmämeikki aloitetaan levittämällä koko liikkuvalle luomelle tummaa luomiväriä ja häivytys hoidetaan vasta sen jälkeen, mutta tällä keinolla Desi lupaa paljon upeamman lopputuloksen.

2. Tee tummaan silmämeikkiin pohja kajalilla

Tässä ideana on levittää liikkuvalle luomelle ennen luomiväriä esimerkiksi tummanruskeaa kajal-kynää pohjalle. Kalaj-kynä toimii näin voidemaisen luomivärin tavoin. Se auttaa tummaa luomiväriä kiinnittymään paremmin ja lopputulos on paljon intensiivisempi kuin pelkällä luomivärillä tehty meikki. Lisäksi, vaikka luomiväri alkaisi päivän mittaan kulua pois, sen alta ei paljastu vaaleaa ihoa. Tämän Desi näyttää kohdasta 7:00 eteenpäin. Testaa vaikka NYX Slide On Pencilillä sävyssä Brown Perfection.

3. Levitä peiteainetta myös otsalle ja nenänselkään

Jos käytät silmien alla paljon vaaleaa peiteainetta, tämä kikka on sinulle. Muista käytttää samaa peiteainetta silmänalusten lisäksi myös otsalla ja nenänselässä korostusten tekemiseen. Näin meikistä tulee tasapainoisempi kun kasvot on oikein korostettu, eivätkä vain ja ainoastaan silmänaluset ole supervaaleat. Tämä näkyy kohdasta 8:51 eteenpäin ja tämä homma kannattaa ehdottomasti tehdä Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer -peiteaineella. Parasta!

bloglovin' + facebook + youtube + instagram

Kommentit

Lullah

Mä aina alotan luomivaosta silmämeikin! Se on harvinaista, että alotan jostain muualta. Koen, että sillä saa parhaiten sen syvyyden kuntoon ja häivyttäminen helpottuu. Lisään luomivakoon vielä kun oon levittäny liikkuvalle luomelle värin, mutta aina alotan luomivaosta. 

Kajaalitempusta oon kuullu kans sen version, että valkosta kynää samalla tavalla pastellisävyjen alle, nii ne on voimakkaamman värisiä :)

Silmienalusissa en vedä nii vaaleaksi, että kokisin tarvetta lisätä nenäselkään tai otsalle, mutta niihin kyllä sipasen korostusväriä muuten vaan. 

Erika Naakka
NUDE

Joo mäki oon käyttänyt valkosta kajalia :) Ja just eilen kirjotin siitä tulevaan Demiin haha :D Mut jotenki et ensin luomivako, sit kajal ja sit liikkuva luomi on jotenki niin weird järjestys :D Täytyy testata!

Mimimii (Ei varmistettu)

Sori tämä nyt ei liity tähän postaukseen mutta osaatko sanoa onko Feeluniquella vielä -10% for life -tarjousta? Olin valinnut itselleni Nyxin omaksi alemerkikseni mutta nyt näyttää että alea ei saa... Nyx kun ei ole koskaan mukana Feeluniquen muissa alekampanjoissa.

Erika Naakka
NUDE

En kyllä yhtään tiedä :/ Varmaan sieltä sivuilta selviäisi? :)

betternailday (Ei varmistettu) https://betternailday.fi/

Mäkin aloitan useimmiten meikin laittamalla luomivakoon jotain vaaleahkoa rusehtavaa:)

Kommentoi