3D Beautyroutine Kööpenhaminassa

NUDE

Kuten jo sunnuntaina kerroinkin, pääsimme viime perjantaina Oral-B:n järjestämälle matkalle Kööpenhaminaan. Aamulla kiertelimme kaupoilla ja iltapäivällä ohjelmassa oli Oral-B:n uuden harjan ja 3D White Luxe -hammastahnasarjan lanseeraustilaisuus.

Tapahtumaan oli kutsuttu bloggaajia Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta. Suomesta meitä lähti Köpikseen minä, siskoni Irene Tyyli.comista sekä ihana But I'm a human not a sandwich -blogin Iina. Reissuseura oli siis mitä mukavin ja koko päivä meni hujauksessa. Toivottavasti tällaisia reissuja tulisi useamminkin :)

Bloggaajia hemmoteltiin myös hyvän ruuan, smoothieiden ja ihanien kylpylähoitojen merkeissä Amazing Space Spassa. Lisäksi saimme hammashygienistin arvion omien hampaidemme kunnosta, mikä oli tosi mielenkiintoista!

Kasvhoito tuli todella tarpeeseen, sillä tuntuu, että stressi ja kiire ovat alkaneet näkyä kasvoillani. Hoidossa meille tehtiin puhdistus, kevyt kuorinta ja ihana kasvohieronta. Mietin siinä sängyllä maatessani, että miksi ihmeessä en voisi sen vertaa joskus panostaa itseeni, että kävisin vaikka kerran vuodessa kasvohoidossa. Olo oli nimittäin uskomattoman rento sen jälkeen, vaikka naama olikin aika räjähtäneen näköinen :D

 

Ainoa miinus on nyt reissun jälkeinen pari päivää kestänyt alemmuudentunne ja pienoinen kateus. Tanskattaret ovat nimittäin niitä niin ihania ruotsalaisia vieläkin coolimpia ja tyylikkäämpiä! ;D Mutta kuten Iina omassa blogissaankin sanoi, onneksi positiivinen kateus on helppo kääntää inspiraatioksi. Täten alankin seurata kaikkia Tanskan suosituimpia muotiblogeja ja suosittelen niiden tsekkaamista teillekin, jos olette kevään muoti-inspiraatiota vailla :)

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

oisko sulla ehdottaa jotain tanskalaista blogia? ps. ihania kuvia! itsellekkin kelpaisi kyllä kasvohoito :-)

Reetta_E (Ei varmistettu) http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/

Vaikuttaa ihan mahtavalta reissulta näin bloginkin puolelta tsekattuna. :)
Ja sephora! <3
Itse seuraan useampiakin Tanskalaisia bloggaajia instagramissa Fashion Armyn kautta - on kyllä inspiroivia asuja kertakaikkiaan.
Nyt muuten tarvitsisin itse inspiraatiota ja apua kerrakseen - täytyy kirjoittaa sulle inboon. :))
Mukavia päiviä! <3

Kommentoi