4 vinkkiä arkimeikkiin

NUDE

Arkimeikkaaminen on itselleni päivän selvä juttu ja ajattelen pienen ehostamisen olevan jopa muiden huomioon ottamista. En kuitenkaan halua pakkeloida, varjostaa ja korostaa naamaani puolta tuntia, vaan arkena haen vain vähän freesimpää yleisolemusta. Siksi jaan teille pari niksiä ja vinkkiä, jotka olen itse kokenut todella hyödyllisiksi niinä kiireisinä arkiaamuina, kun torkkunappulaa tuli painettua liian monta kertaa...

1. Sekoita lempimeikkivoidettasi päivävoiteeseen. Jos siis haet täydellisen peittävän päivämeikin sijaan pientä kohennusta kasvojen sävyeroihin ja yleisilmeeseen, voit kokeilla sekoittaa pari tippaa lempparimeikkivoidetta käyttämääsi päivävoiteeseen. Näin saat luonnollisen ja kevyen ehostuksen ja ihon kosteutuskin hoituu samalla! Tätä kikkaa käytän itse lähes joka ikinen päivä.

2. Kevyt rajaus luomivärillä. Täydellisen kissansilmärajauksen teko on ihan tarpeeksi vaikeaa ilman minuuttiaikataulun tuomaa kiirettäkin. Arkiaamuina voit hyvällä omallatunnolla mennä siitä mistä aita on matalin ja tehdä helpon rajauksen tummalla luomivärillä (tuotevinkkinä superpigmenttinen Dr. Hauschkan Eyeshadow Palette) ja vaahtomuoviapplikaattorilla tai viistosiveltimellä. Vaikka hommaan menee vain kymmenen sekuntia, tekee se mielestäni aika ison vaikutuksen silmien yleisilmeeseen (ks. alin kuva). Ripsari vain päälle ja menoksi!

3. Kokeile ripsien kestotaivutusta. Tämä helpottaa arkimeikkaamista ihan tosissaan, sen voin sanoa kokemuksesta (ja aloin juuri haikailla Yumi Lashes'n perään). Kestävä ripsitaivutus tekee ripsistä näkyvät ilman ripsariakin ja ripsarin kanssa näyttää, kuin olisit panostanut ripsipidennyksiin. Voit siis vaikka jättää ripsarin kokonaan pois ja kokeilla no mascara makeupia ;)

4. Käytä itseruskettavaa. Kyllä. Tämä on arkimeikkivinkki. Toki kuulaan vaalea iho on toisille luontainen, mutta meikäläisen vampyyrinaama kielii vain huonosti nukutuista öistä ja väsyneestä kaamosajasta. Siksi käytän kasvoilla itseruskettavia aina, kun jaksan. Kun aamulla peilistä katsoo päivettynyt ja sävynsä ansiosta freesimmän näköinen naama, on taas yksi peitettävä asia vähemmän. Tsekkaa lempparituotteeni torstain postauksesta.

Ja hei nyt kaikki arkimeikkivinkit otetaan vastaan, joten kommenttiboksi laulamaan!

Kommentit

johanna1234 (Ei varmistettu)

Mulla on käytössä estelle & thildin all-in-one tinted moisturizer niinä päivinä, kun torkkunappulaa tulee paineltua turhan useasti ja musta toimii ihan hyvin ja pelastaa kiireessä :)

Oon harkinnut Yumi kestotaivutuksia pidemmälle reppureissulle, mutta miltä ne näyttää siinä vaiheessa, kun ripset alkaa uusiutua? Sojottaako ripset joka suuntaan vai näyttääkö taivutukset vielä loppuvaiheessa ihan hyviltä? Mitkä oli sun kokemukset, kun taivutukset alko kulua pois?

Erika Naakka
NUDE

Ei huomannut mitään sojotusta :) Eli hyvin taivutuksen voisi ottaa juuri ennen reissua :)

Mamami (Ei varmistettu)

Moikka! Ja kiitos mielenkiintoisesta blogista! Pian viiden lapsen kotiäitikin saa sinulta hyviä vinkkejä itsensä kaunistamiseen;)

Haluaisin postausta hyvistä 'työvälineistä'. Huutava pula olisi ripsentaivuttimille. Minulla on suorat ja paksut ripset, ainoastaan kunnollinen taivutus ja Lumenen vedenpitävä blueberry pitävät ripset kaarevia, ei koko päivää kuitenkaan. Käytössäni on ollut jo vuosia Shiseidon taivuttimet. Siitä huolimatta en ole tyytyväinen niiden tulokseen ja säälittää raju taivuttelu, tuntuu että vuosi vuodelta ripset irtovat herkemmin taivutuksen yhteydessä. Voiko ripsiä vahvistaa?!
Nyt olen parin viikon päästä menossa kestotaivutukseen, aika skeptisenä tosin, sekään kun ei ole aikaisemmin ripsiäni kääntänyt.

Haluaisin myös tietää mitkä siveltimen olisi hinta-laadultaan parhaat ja mitä pitäisi ottaa huomioon hiusharjaa ostaessa, niitä kun on paljon!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on sama juttu, ripset ei kestä koko päivää taivutettuina. Ratkaisuna lämmitän taivutinta hieman hiustenkuivaimella ennen käyttöä. Toimii :)

Erika Naakka
NUDE

Hei hyviä postaustoiveita kaikki! :) Silmämeikkisiveltimistä olenkin tehnyt postauksen (täällä: http://www.lily.fi/blogit/nude/top-5-silmameikkisivellinta) mutta muista siveltimistä ja hiusharjoista en ole vielä :) 

Olen kuullut, että ripsien päivittäinen taivuttaminen heikentää niiden kuntoa. Kannattaisi koklata olla vähän aikaa ilman taivutinta :) Tai hyvä, jos menet kestotaivutukseen, toivottavasti sen jälkeen kasvava ripsi on vahvempaa kun niitä ole ole vähään aikaan mekaanisesti taivuteltu :)

CougarWoman
CougarWoman

Jäinpä pohtimaan, että onko kovinkin yleistä käyttää meikkivoidetta (vaikkakin sitten päivävoiteeseen sekoitettuna) päivittäin ja päivämeikissä? Itse jotenkin vierastan; tapanani on käyttää arkisin ainoastaan kevyttä puuteria pahimman kiillon häivyttämiseksi. Olenko vanhanaikainen? :D Käytetäänkö nykyään vaan meikkivoidetta, eikä puuteria ollenkaan? 

Erika Naakka
NUDE

Joo kyllä mä ainakin käytän paljon useammin vain meikkivoidetta enkä puuteria ollenkaan. Ja uskon, että laadukas ja hoitavilla ominaisuuksilla varustettu meikkivoide tekee pidemmän päälle iholle parempaa kuin kuivattava puuteri :) Mutta ihotyypistähän tämä on kiinni, minä tarvitsen pientä sävyerojen tasoitusta enkä kuivaihoisena puuterointia, toisella taas voi olla täydellisen tasainen iho joka vain rasvoittuu päivän mittaan :)

Kommentoi