5 täsmätuotetta ohuille hiuksille

NUDE

Meikäläinen on perimälotossa onnistunut nappaamaan itselleen niin ohuen hiuslaadun, että minun ollessani pieni, isäni pelkäsi koko tukkani irtoavan minä hetkenä hyvänsä. Kolme karvaa pysyivät onneksi hyvin menossa mukana ja nyt hiusta on onneksi vähän enemmän.

Aika ajoin siskoni tarttuu ponnariini ja hämmästyy paksuhkoa tuntemusta. "Sullahan on paljon paksumpi tukka kuin mulla!" Ei ole sisko hyvä, minä vain käytän niihin paljon hyviä hiustuotteita. Tässä siis viisi hyväksi koettua täsmätuotetta hintelän hiuksen paksuuntamiseksi:

1. Lämpösuojavoide

Kérastase Nutritive Nectar Thermique on itselleni pieni mysteeri. Se on alunperin kai hoitava lämpösuojavoide, mutta itse käytän sitä ainoastaan sen paksuntavan vaikutuksen takia. Levitän sen pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta hiusten keskikohdilta latvaan. Tukka ei ole tämän jälkeen taipuvaisimmillaan, joten kiharoiden alle en tätä laita. Omani olen ostanut LookFantastic.comista*, missä se maksaa n. 23,8e mutta näitä löytyy myös esimerkiksi Stockmanneilta ja Bangerheadista. Pakkaus on uudistunut, älkää ihmetelkö :)

2. Hyvä muotovaahto

Saattaa kuulostaa mummolta. Mutta kyllä hyvä muotovaahto on omiaan tuomaan ohueen hiukseen volyymiä. Käytän tyveeni tällä hetkellä jompaa kumpaa näistä: RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse tai Four Reasons Foamy Blow Booster. Ilman muotovaahtoa hiukseni roikkuisivat pitkin päätä ja naamaa heti kuivuttuaan.

3. Tyvispray

Tähän minut tutustutti kampaajani Johanna Pin Upista. Schwarzkopf Osis+ Volume Up -tyvispray on kätevä apu lättätukkaisille. Ja nopea. Pari suihkautusta tyveen antaa kivasti nostetta, mutta vähemmän kuin hiuspuuteri. Toisaalta tämä jättää hiukset vähemmän kitkaisiksi. Näitä saa ostettua esimerkiksi Sokoksilta ja Stockalta.

4. Hiuspuuteri

...tai tukea antava kuivashampoo. Tämä on näistä kaikista ehkä se kaikkein tehokkain liiskatukan karkoittaja. Sopii niin kampausten alle, kiharoiden pitoon ja erityisesti tyveen tuomaan nostetta (ihan hulluna). Schwarzkopf Osis+ Session Label Dust It Flex on ollut suosikkini jo pidemmän aikaa ja on onnistunut keräämään itselleen aika kovan maineen. Ripauttelen tätä suoraan tyveen tai puristelen sitä käsillä kiharoiden sekaan. Kyllä meinaan pysyy! Jos hommaat postauksen tuotteista vain yhden, osta tämä.

5. Suolasuihke

Tämä ei ole tuote, jota itse käyttäisin joka päivä, mutta tiedän, että monen kuontaloon suolasuihke sopii todella hyvin. Hyvin ohuthiuksisten kannattaa suihkauttaa suolasuihketta hiusten sekaan ja pyöhiä hiuksia irti toisistaan. Suihkeella saa myös tekstuuria kampausten pohjalle. Suolasuihkeita löytyy miltein mistä tahansa kaupasta, mutta postaukseeni valitsin tuotteen, jolla on yksi erityisominaisuus: se on luonnonkosmetiikkaa! Less is More Elderflower Salt Spray on yksi parhaimmista kokeilemistani suolasuihkeista ja raikas tuoksu tuo reippaasti lisäpisteitä.

Mikä on sinun suosikkisi pöyheään tukkaan? :)

// Here's top five products for fine hair. Kérastase Nutritive Nectar Thermique, RICH Pure Luxury Argan Volumising Mousse or Four Reasons Foamy Blow Booster, Schwarzkopf Osis+ Volume Up, Schwarzkopf Professional Osis+ Session Label Dust It Flex and some salt spray. If you'll get just one product, buy the Session Label Dust It Flex. It's sick.

Kommentit

Ninaa (Ei varmistettu)

Mulla hiuksia taas on paljon, mutta tukka on niin sileä ja liukas, että pöyheys pitää luoda tuotteilla. Löysin vähän aikaa sitten Label.m:n Texturising Volume Sprayn ja rakastuin. Tää on vähän kuin hiuspuuterin ja hiuslakan risteytys, toimii!

Sandaali (Ei varmistettu)

Mulla on ehkä koko maailman ongelmallisimmat hiukset. Ne on erittäin ohuet ja lisäksi täynnä pyörteitä, jippikaijei...joudun siis joka päivä taistelemaan ahkerasti peilin edessä. Tällaset tuuheusjutut otan aina ilolla vastaan! Hyvää muotovaahtoa etsin, kiitti siis vinkistä. Käytän lisäksi ihan markettihiuspuuteria, got2be, joka mielestäni ainakin aiemmin vastasi tota osiksen kamaa mut paljon halvempaa (sama valmistaja). Ja suolasuihkeita oon suihkinu jo niin monta vuotta että en osais enää elää ilman. Oon koklannu niiiin monta merkkiä. Aiemmin favoriitti oli fudgen suihke mut nyttemmin Balmain on pysyny hyllyssä, parasta :) hyvä kiinne on toki piste iin päällä, jotta tuuheus pysyy muttei tahmaannu koppuraksi. Tällä hetkellä mulla osis, ihan ookoo.

Emi90 (Ei varmistettu)

Itselläni suosikkina superohueen tukkaan on Paul Mitchelin Extra Body shampoo ja muotovaahto, ovat kokeilemistani tuotteista osoittautuneet toimivimmiksi.

aadis (Ei varmistettu)

Omat hiukseni ovat todella ohuet, yksittäinen hius on ohut sekä määrällisesti vähän, päänahka loistaa kivasti :( hyvän kuvauksen hiusteni paksuudesta antaa, kun vertaa sitä sormen paksuuuteen. Hiukseni saa pienelle ponnarille ja silloin se on noin pikkurillini paksuinen. Eli siis sinulla on valtavan paksut hiukset versus minun hiuksiani.
Olen kokeillut vuosien aikana hurjasti tuotteita, suosikkia ei ole löytynyt. Suolasuihkeet lähmää vaikka miten säästeliäästi käyttää. Muotovaahdot ei toimi, föönaus on lähes mahdotonta koska harja ei luista. Lisäksi olen kokeillut erilaisia kampausnesteitä, kuivashampoolla ja hiuspuuterilla lähes sama vaikutus kuin vaahdollakin. Mistä muuten johtuu ettei kuivashampoo puhdista hiuksia, olen yrittänyt pidentää niillä pesuväliä? Pesen joka päivä hiukset. Sain vinkin, että pääalaspäin kuivaus tekee hiuksista tuuheat, piti paikkansa, harmi vain että se ilo kesti n. 15-20 min. Eli kampauksen kestävyys on myös ongelma.

birdie (Ei varmistettu)

Heipsan ! Tällaiset ohuille hiuksille tarkoitetut vinkit tulee aina käyttöön, kun omistaa ah-niin-ihanan suomalaisen, lättänän hiuslaadun :-D Muistaakseni sulla oli myös seborrea? Itsellänikin sellainen on. Olisiko sulla mitään tuotteita/vinkkejä sen hoitoon :-)?

Taijja (Ei varmistettu)

Hahaa, meillä on ihan samanlainen hiuslaatu, ja ainakin kuvien perusteella 'paksuuskin' hyvin samaa luokkaa! Vakkarituoterivi näyttää melko samanlaiselta, ylivoimaiset lituskatukan pelastajat ehdottomasti kuivashampoot ja hiuspuuterit, mutta lisänä tietysti kaikki mahdolliset vippaskonstit lämpösuojamuotoilusuihkeista ja kihartamisesta tupeeraukseen. :D

Meilläkin porukat pienenä mietti tuleeko sitä tukkaa ollenkaan, kun yksivuotiskuvaan piti saada rusetti päähän, ja karvoja oli about se kolme, joihin rusettia piti kiinnittää kuvausten aikana uudelleen ja uudelleen. Siskollani sen sijaan oli omassa kuvassaan jo kunnon polkka, johon rusetin kiinnittäminen ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa...

bubbs (Ei varmistettu)

Mulla on aika paljon tukkaa, mutta more-is-more -henkisenä haluaisin vielä enemmän. Harva tuote kuitenkaan jaksaa pitkää ja raskasta tukkaa juuri kohottaa, mutta KMS Californian Add Volume Volumizing Spray on ollut kyllä poikkeus sääntöön. Runsaalla suihkinnalla föönauksen alle saa kyllä ihan kertakaikkisen ison tukan. Vilpitön suositus.

Ilonakki (Ei varmistettu)

Moikka!

Mulla on varmaan aika samanlainen hiuslaatu kun sulla, mutta oon oppinut saamaan sen kontrolliin ja kivaksi erilaisilla tuotteilla. MUTTA nyt yöpakkasten myötä on tullut taas uusi ongelma, nimittäin sähköisyys. Onko sulla mitään takuuvarmoja tuotteita sähköisyyden poistamiseen? Sähköisyyden poistaminen on hankalaa, koska helposti lopputulos on lähmäinen tai liian sliipattu. Paul Mitchellin Super Skinny toimii kaikkina muina vuodenaikoina, mutta nyt siitäkään ei ole apua. Auta :-)

Eli tässäpä postausidea: sähköisen talvitukan taltuttaminen.

Erika Naakka
NUDE

http://www.lily.fi/blogit/nude/eroon-hiusten-sahkoisyydesta Täällä postaus aiheesta :) Lisäksi laittaisin tuon tuotelistan jatkoksi L'Anza Healing Strength Neem Plant Silk Serumin :)

Hiusset (Ei varmistettu)

Sun on PAKKO kokeilla L'orealin Fibrology-sarjan tuotteita, niitä on kehuttu ihan älyttömästi, että saavat hiukset tuntumaan ja näyttämään paksummilta. Ja hintakaa ei oo paha! :)

ChristinaChaneleon
Chaneleon

Tuo Osiksen hiuspuuteri on kyllä tosi toimiva tuote! Pitääkin ottaa myös muut vinkit ylös. :)

Liisa/Hiushuone Stage (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla tuota Less is Moren suolasuihketta! Kampaajana voin kertoa, että se eroaa monista muista suolasuihkeista hoitavuudeltaan. Tuote siis sisältää esimerkiksi Aloe Veraa, joka kosteuttaa hiuspohjaa ja hiusta. Ja mikä parasta, luonnonkosmetiikkaa!

Kommentoi