5 x DIY-hoito jouluksi

NUDE

Päätin julkaista uudelleen vuosi sitten kokoomani jutun erilaisista DIY-naamioista ja -kuorinnoista ja lisäsin yhden uuden mukaan joukkoon. Näitä voi askarrella vaikka joulusaunaan tai viime hetken lahjaksi ystävälle. Tee naamio tai kuorinta vain lasipurkkiin, liimaa kylkeen lappu, joka kertoo sisällöstä ja viimeistele kauniilla nauhalla.

Hiuspohjan hyvinvointiin on alettu keskittyä yhä enemmän ja monia vaivaa etenkin talvisin kutittava tunne ja ihottuma päänahassa. Kuten kasvojen ja vartalon ihoa, myös hiuspohjaa kannattaa ehdottomasti kuoria varsinkin, jos käytät hiuksissa muotoilutuotteita. Jos hiuspohjasi ei erityisemmin tarvitse kosteutusta, kokeile vaihtaa ohjeen oliiviöljy ihan tavalliseen shampooseen.

Kaura voi auttaa tulehduksen tasaamisessa, joten naamio sopii aknen kanssa painiville sekä ihon rauhoitusta kaipaaville. Lisäksi kaura voi auttaa palauttamaan ihon normaalin pH:n, joka kuivassa ja kutiavassa ihossa on liian korkea.

Tämä mausteinen kuorinta sopii jouluillan spa-hetkeen tai vaikka tosiaan sille mattimyöhäiselle viime hetken lahjavinkiksi.

Tiesitkö, että kaneli voi auttaa buustaamaan hiustenkasvua. Jos sinulla on hiusten kasvatusprosessi meneillään, kokeile tätä hiusnaamiota kerran viikossa.

Viimeisimpänä tulee ihan superhelppo mömmö, jonka allekirjoittanut on kokannut varmaan sata kertaa. Ja tämän ainesosat löytyy lähes satavarmasti jokaisen keittiöstä. Tarvitset vain vanhat kahvinpurut (kierrätystä, jee!) ja lorauksen öljyä. Sopii käytettäväksi esimerkiksi ennen itseruskettavan voiteen levitystä.

Ihanaa perjantaita, kohta alkaa loma <3

Ps. BaByliss-suoristusrauta on arvottu ja voittajaksi selviytyi emmih96. Häneen on oltu yhteydessä, kiitos kaikille osallistujille!

Kommentit

Btk (Ei varmistettu) http://bluetoothkuulokkeet.fi/

Kiitos helposta ja hyvastä ohjeesta. Ihana, että kaikki ainekset rauhouttavaan kasvonaamioon löytyy omasta kaapista. Kokeilin ohjetta heti kun näin sen.

Erika Naakka
NUDE

Jes mahtava kuulla! :) <3

sonamsingh (Ei varmistettu) http://sonam4singh.blogspot.com/

very nice post

Kommentoi