5 x julkkismeikkaajan vinkit

Jatketaan vielä tämä päivä Maybellinen kanssa. Kuten eilen kerroin, tapasin aiemmin tällä viikolla New Yorkissa asustavan julkkismeikkaaja Dominique Samuelin. Hän näytti, miten tehdään superkuulas ja trendikäs meikki ja kertoi samalla erilaisia vinkkejä ja niksejä. Eiliseen postaukseen nämä eivät ihan mahtuneet, joten tässä postauksessa herran viisi parhainta vinkkiä! 🙂

maybelline master class.jpg

1. Levitä primer aina sormin ja valitse erilaisia tuotteita eri kasvojen alueille. Dominique kertoi rakastuneensa erityisesti tämän uuden meikkisarjan Master Prime Perfecting Primers -meikinpohjustusaineisiin. Hän muistutti, että primer kannattaa aina levittää kasvoille sormin ja työstää tuote kunnolla ihoon. Hän myös käytti useampaa primeria mallin kasvojen eri alueilla: vihreää primeria taittamaan punaisuutta poskilta, poskipäillä heleyttävää vaaleanpunaisessa tuubissa olevaa primeria ja muualla kasvoilla sinistä kosteuttavaa primeria.

2. Hommaa itsellesi Beautyblender. ”What did we do before Beautyblender?”, sanoi Dominique, joka on kuten meikäläinenkin suuri Beautyblender-fani. Hän käytti merkin meikkisientä tehdessään mallin meikkiä ja pohdiskeli samalla, mitä ihmettä me tehtiin ennen BB:tä. Jos siis et jostain kumman syystä ole vielä kokeillut tätä meikkivoiteen levitykseen, hommaa omasi nyt!

3. Meikkaa myös korvat. Dominique sanoi, että jos käytät kasvoilla paljon meikkiä, muista meikata myös korvat. Usein korvat ovat alue joka punoittaa helposti ja jos kasvojen iho on täydellisen tasainen ja korvat punoittaa, huomaa erosta heti, että meikkiä on kasvoilla paljon.

maybelline master class 2.jpg

4. Huulten oikeaoppinen ylirajaus. Dominiquelta kysyttiin päivätilaisuudessa, ketkä julkkikset rajaavat eniten huuliaan yli. Hän sanoi, että lähes kaikki ja kertoi, miten se tehdään oikeaoppisesti. Huulia ei pidä rajata yli amorinkaaren kohdalta vaan vain sen molemmin puolin ja melkein suupieliin asti. Näin huulet saavat hieman lisäpulleutta ilman, että lopputulos näyttää luonnottomalta.

5. Hehku, hehku, hehku. Dominiquen puheessa kantavana teemana tuntui olevan hehku ja kuulaus. Niin pohjameikissä kuin silmä- ja huulimeikissäkin. Dominique puhui paljon siitä, kuinka etenkään nuorten ei hänen mukaansa tarvitsisi käyttää niin kauheasti meikkiä. Nuori iho on kaunis, eikä se tarvitsisi muuta kuin vähän näppyjen peittämistä ja kosteutta. Hän vinkkasi, että jos haluat näyttää astetta ehostetummalta ja freesimmältä esim. kaupassa käydessäsi, muttet halua meikata pikaista reissua varten, kannattaa iholle levittää kuultoa antavaa primeria. Näin iho näyttää heleältä ja terveeltä ilman sen suurempia ponnisteluja!

maybelline master class 3.jpg

+ Syksyn meikkitrendit. Dominiquelta kysyttiin, minkä juttujen hän arveli nousevan tänä syksynä suurimmiksi meikkitrendeiksi. Hän sanoi, että yleensä muotimaailma juuri siihen vastakkaiseen suuntaan, mihin valtavirta on menossa. Eli kun nyt trendeinä on ollut supertasainen pohjameikki varjostuksineen ja korostuksineen, nyt muodikkainta on jättää iho luonnollisen kuulaaksi ja unohtaa voimakkaat varjostukset. Lisäksi mattapunien valtakausi alkaa olla lopuillaan ja nyt keskitytään erilaisiin kiiltoihin ja huulilakkoihin (joita uudessa sarjassa on paljon). Muiksi trendeiksi hän arveli erilaiset, etenkin epäsymmetriset ja vähän suttuiset rajaukset ja smoky-eyet. Plus ne erotellut ja luonnolliset kulmat ja isot alaripset!

Siinäpä muuta vinkki, joita kannattaa testailla. Huomenna palataan hmm joko arvonnan tai kampausvideon parissa, en ole vielä osannut päättää, kumman 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *