6 x NYX Lingerie

NUDE

NYXin huulimeikit ovat olleet supersuosittuja jo pitkään ja sanoisin, että merkin nestemäiset mattapunat ovat meikäläisenkin lemppareita. Ennen vannoin Matte Lip Creamien nimeen, mutta nyt olen rakastunut palavasti Liquid Suede -puniin. Ja nyt sain testiin ison kasan suosittuja Lingerie-huulipunia, mutta eivät ne taida yltää Liquid Sueden rinnalle.

Lingerie-sarjan sävyt ovat hyvin neutraaleja ja ysärivivahteisia. Löytyy ruskeaa, violettiin taittavaa ja ihan nudea. Lopputulos on mattainen, siis todella mattainen ja kestävä, mutta supermatan takia tuntuma huulilla on paljon kuivempi kuin Matte Lip Creameissa ja Liquid Suedeissa.

Sävyjen puolesta tämä hyppäisi heti suosikikseni, sillä tällaisia samanlaisia kyliejennermäisiä ysäripunia ei kyllä löydy muilta merkeiltä. Mutta se tuntuma ei kyllä ole paras mahdollinen. Samoin muutamissa sävyissä jälki alkaa sisäreunassa olla nopeasti röpelöinen, kuten Lace Detailissa. Lisäksi minun piti kuvata koko sävy huulilla uudelleen, koska pohjalla ollut kasvoöljy pilasi levityksen. Kannattaa siis käyttää näitä paljaille huulille tai kevyen meikkivoidekerroksen päälle!

Omiksi suosikeikseni nousivat ehtottomasti Embellishment, jonkalaisesta harmaavioletista en olisi ikinä uskonut tykkääväni. Sitä minulla on huulilla lauantain postauksessa. Toinen lempparini on Beauty mark, koska olen tällä hetkellä niin suuri ruskeiden punien fani. Kolmas ja ehkä suurin lempparini on Ruffle Trim (kuvassa), jonkalaista sävyä en ole muilta löytänyt. Ihana kanelipuna on tosi spessu ja voi olla, että lähden tällä perjantain gaalaan ;)

Sain testiin kuusi sävyä, mutta tietääkseni Sokoksella sävyjä on vielä enemmän ja kokonaisuudessaan sävyjä on sarjassa 12. Hintaa on NYXille tavanomaisen edulliset 9,5 egeä. Oletteko te ehtineet testata näitä suht tuoreita punia? :)

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Mamami (Ei varmistettu)

Moikka. Nyt kysyn ihan asian vierestä.
Pikkuteinin nenänvarteen on alkanut ilmaantua näppyjä. Onko minkäänlaista tietoa nuorten ihonhoitosarjoista? Haluaisin opettaa 10-vuotiaalle säännöllisen hoitorutiinin, mutta tietoa sarjoista puuttuu. Mielelläni ostaisin tuotteet helposti marketista.
Jos osaisi vinkata vaikka mistä tietoa saa.
Mari

sininenn (Ei varmistettu)

Tämä postaus oli hyödyllinen, sillä olen harkinnut kokeilevani noita Lingerie-punia. Omistan jo Suedea ja Matte lip creamin, ja Suede vei tuntumallaan munkin miälestä voiton. Mulla on herkästi kuivuvat huulet, joten taidankin jättää Lingerien hyllyyn ja ostaa uuden sävyn Suede-punaa ;)

Erika Naakka
NUDE

Joo kyllä mun mielestä Suedet on parempia :)

onlyk (Ei varmistettu)

Hei! Minulta löytyy sävyt 06 push-up (inan tummempi ja punertavampi kuin 03 lace detail) ja 08 bedtime flirt (lähes dupe soft matte cream stockholmille). Tykkään näistä kovasti ja himotuksena olis embellishment.

Erika Naakka
NUDE

Oih noikin sävyt kuulostaa ihanilta!

Lullah

Sain kaverilta tuon Embellishment sävyn, kun ei hänelle sopinutkaan. Väri on taivallinen, mutta nuo ei sitten millään pysy mun huulilla. Alkaa niin helpolla halkeilemaan, varisemaan yms. Jää todella pitkään tahmeeksi. Kyllä mä tuota embellishmentiä käytän, mutta muita en aio ostaa. 

TaikaKoo
Magique

Mulla on myös toi Embellishment ja väri on ihana, mutta muuten tosi kökkö tuote, levittyy epätasaisesti ja jos laittaa useamman kerroksen niin alkaa näyttää tökeröltä ja lopulta halkeilee pois. Ihmettelen miten oon törmänny niin moneen hehkuttavaan arvioon näistä!

Erika Naakka
NUDE

Varmaan tää on saanut lisäpojoja ihanista sävyistä :) Ja joo mullakin alkaa jossain vaiheessa tuntua kököltä, siksi yritän olla lisäämättä montaa kerrosta päällekäin. Mielellään vain kaksi.

Juulia L (Ei varmistettu)

Heippa! Hei mistä toi toppi on, jota käytät kuvausalustana vikassa kuvassa :D ihana!

Erika Naakka
NUDE

Zarasta vähän aikaa sitte ostettu. Ihan lemppari! :)

Kommentoi