7 x helppo kampaus alkukesään + ohjeet

Ah, kesä on täällä! Vitsi viime talvi tuntui kestävän ikuisuuden ja raskauspahoinvointi tuntui lisäävän vielä vähän lisää ekstratunteja tuohon pimeään vuodenaikaan.

Helpot kesäkampaukset tulevat taas tarpeeseen, kun voi taas nähdä ystäviä, järjestää kekkereitä ja työtapahtumia. Siispä tässä teille seitsemän helppoa kampausta alkukesään! Ja aloitetaan mun viime kesän go-to-kampauksesta eli tuplanutturoista.

helppo kampausnutturakampaus

Tuplanutturat

1. Tee hiuksiin keskijakaus. Jaa hiukset sitten osiin korvista kohti takaraivoa.
2. Kiinnitä osio ponnarilla, mutta jätä viimeisellä kierroksella hiukset lenkille.
3. Pyöräytä latvat ponnarin ympärille ja kiinnitä pinneillä. Mä tykkään pyöräyttää ne vain kerran ympäri ja jättää latvaa vapaaksi.
4. Nypi nutturaa joka suunnasta vähän pörheämmäksi ja lisää lakkaa kiinnitykseksi. Valmista!

4 helppoa kampausta hainhampaalla

Hainhampaita löytyy nyt kaupoista vaikka missä ihanissa väreissä! Ja niillä on tosi helppo tehdä kiva kampaus tosi nopeastikin. Tällä videolla näet neljä helppoa keinoa käyttää hainhammasta.

nutturan tekonutturan tekonutturan teko

Astetta tuuheampi nuttura ponnarikikalla

1. Kiinnitä hiukset korkealle ponnarille.
2. Levitä hiukset ponnarin ympärille. Levityksen ei tarvitse olla tasainen, kunhan hiusta on ponnarin ympärillä niin edessä kuin takana.
3. Kiinnitä uusi pieni ponnari ensimmäisen ponnarin ympärille niin, että latvat jäävät vapaiksi. Nypi muodostunutta nutturaa isommaksi. Tällä nyppimisstepillä saat hurjasti lisää tuuheutta ja muhkeutta nutturaasi!
4. Kerää sitten latvat yhteen, jaa ne kahteen osaan ja pyöritä osiot toisensa ympärille.
5. Kiinnitä muodostunut kieputusletti kumilenkillä ja nypi taas reippaalla otteella sitä isommaksi.
6. Kiepauta lopuksi tämä kieputusletti koko homman ympärille ja kiinnitä kunnolla pinneillä. Suihkauta lakkaa kampauksen tueksi ja nuttura on valmis! Vinkkinä muuten, että RICHin hiuslakka, jota aina hehkutan on nyt alessa K-Citymarketeissa!

Clip-in_Ponytail

THE pidennyponnari

Tähän ei varsinaisesti liity kampaustutorialia, vaan lähinnä taas Rapunzelin pidennysponnarin hehkutusta (löytyy tämän linkin takaa*)! Hommasin tämän pari vuotta sitten ja tässä on kyllä aivan käsittämättömän helppo tapa tehdä kesän juhlakampauksesta näyttävä. Mä ajattelin laittaa tän kahtena seuraavana viikonloppuna, kun osallistun synttäreille ja blogigaalaan! Mulla itselläni on 50cm M7.3/10.8 Cendre Ash Blonde Mix.

bloglovin’ + facebook + blogit.fi

kauneus tutoriaalit hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *