Ainoa keino saada ripsien taivutus kestämään

NUDE

Olen taivuttanut ripseni siitä lähtien kun ensimmäisen kerran käytin ripsariakin, mutta aina välillä alan ajatella, että onko siinä mitään järkeä. Ripseni ovat tikkusuorat ja taivutus pysyy niissä normaalioloissa sen ajan, kun meikkipöydän ääreltä saan itseni kotiovesta ulos, eli noin 30 min.

Onneksi yksi toimiva kikka tähänkin meikkausongelmaan löytyy ja se on vedenkestävä ripsiväri. Sitä ei uskoisikaan, millainen ero normaaliripsarin ja vedenkestävän ripsarin käytössä tässä kohtaa voi olla. Ei sun auta muuta kun kokeilla! Siis taivuta ripset normaaliin tapaan ja levitä sopiva kerros vedenkestävää ripsaria.

Tuotesuosituksena tähän Oriflamen 5-in-1 Wonder Lash Waterproof Mascara, jonka perusversioon allerkirjoittanut rakastui palavasti ja joka onkin jo loppunut ajat sitten, nyyh! Ainoa miinus tälle, ja kaikelle Oriflamelle tulee siitä, ettei merkin tuotteita voi napata mukaan perusmarkettireissulla. Laiskuudesta se oma lemppariripsari onkin vielä ollut tilaamatta.

Tässä todella upeassa lähikuvassa (köh) ripseni noin 8 tunnin jälkeen siitä kun ne on taivutettu. Ja sitä taipumusta siis on vielä! Kai tämä riemuvoitto näkyy sinne ruudun toiselle puolelle?

Ainoa ongelma on se, että kuten tässä aiemmassa postauksessa kerroin, ovat meikinpoistoon liittyvät tapani todella yksinkertaiset. Sebamediä käteen, Sebamed naamaan ja huuhtelu. Tähän tynkärutiiniin ei oikein mahdu vedenkestävän meikin poistoaineen ja pumpulilapun kanssa näprääminen.

Mutta aion käyttää ja olen käyttänytkin tätä kikkaa tilanteissa, jossa haluan sen pienen lisäpotkun silmämeikkiini. Tämä vaatii tietysti henkisen valmistautumisen meikkausvaiheessa kaksi kertaa pidempään meikinpoistoon illalla. Ja se on kyllä aika iso kynnys ylitettäväksi.

Onko tämä kikka käytössä teikäläisellä?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kookosöljyllä irtoaa vedenkestäväkin ripsari tosi helposti! :)

annisavolainen

Sama vinkki täällä! Itse käytän myös vedenkestävää, mutta silmät ei kestä kovaa hankausta. Hullunhyvä on apteekin Aqualan Oil -ihoöljy! Meikit lähtee juoksemaan, kun vaan näyttää purkkia + hoitaa ihoa samalla :D

pinkpepper (Ei varmistettu)

Mun ehkä suurin meikkiongelma on ollut taivutuksien suoristuminen, mutta ei ole enää. Kiitos kuuluu Misshan Power Fix Mascaralle. Se on siis ripsivärin pohjustaja joka pitää ripset taivutettuina. Ja tämä todellakin toimii! Ripset jää siihen asentoon kun ne on taivuttanut. Ja tämän päälle voi levittää ihan normaalia vesiliukoista ripsari ja taivutus pysyy silti. Vastaava tuote löytyy myös esim. Etude Houselta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla vaihtui kaksi vuotta sitten vedenkestävä ripsiväri käyttöön ja käytössä on pysynytkin, huolimatta turhauttavasta meikinpoistamisesta iltaisin. Itselläni on sen verran runsaat ripset, että näyttävät tosi hölmöiltä suorina roikkuessaan, joten onneksi tuli aikoinaan tartuttua vedenkestävään ripsariin :) Kyl se sen meikinpoiston arvoista on!

JossuK (Ei varmistettu)

Juu on :) Itselläni on niin tönkkösuorat ripset, että ainoastaan vedenkestävä ripsari pitää ne taivutettuina

Suvileh (Ei varmistettu) http://dress-play.blogspot.com

Mulla ollut myös sama kikka käytössä varmaan jo vuosikymmenen, ja jaan myös sitä ilosanomaa muillekin aina kun tulee puheeksi! :)

jep (Ei varmistettu)

Joo tämä kikka on käytössä mullakii! ja nikkietutorials (youtube) neuvoi lämmittämään ripsientaivutinta föönillä nii pysyy ripset taivutettuina. Samoin kuten hiukset pysyy kiharalla lämpimällä raudalla taivutettuna paremmin ku kylmällä raudalla taivutettuna :)

Erika Naakka
NUDE

Joo tästä olen kuullut itsekin mutta laiskalle luonteelleni ehkä inan liian työlään kuuloinen ;D

Lullah

Helpompi versio on kuuman veden alla. Taivutin on aina puhdas ja lämmin :D Itselläni ei kylläkään tapa ole enää käytössä, sillä en meikkaa vessassa, kuten teininä, jolloin siellä oli parhaat valo-olosuhteet. 

Tanna (Ei varmistettu)

Itse kyllä kans luotan tähän ripsentaivuttimen lämmittämiseen föönillä! :) Taivutus pysyy OIKEASTI ihan koko päivän ja taivutustulos on tosi dramaattinen :) Kannatta jaksaa nähdä se ylimääräinen vaiva jos on ihan tikkusuorat ripset!

Annnika (Ei varmistettu)

Kauan jo käyttänyt vedenkestävää ripsaria! Tosin itselläni ei se poisottaminen vie kuin ihan hetken, kun vaan on hyvä poistoaine käytössä! Lisäksi ripsarin poistaminen on jotenkin "nautinnollista" mulle (vähänniinkuin joku nauttii vaikka finnien puristelista). :D

MARI L
Rakkautta & Mamarkiaa

Hei täällä on täysin sama haaste! Olipas hauska lukea, ettei olekaan yksin tämän haasteen kanssa! Vihdoin, 15 vuoden jälkeen! :D

Vesiliukoinen ripsiväri on vaan jotenkin aivan liian märkää ja ripset suoristuu samantien! Olen käyttänyt vedenkestävää ripsaria teiniajoista lähtien. Mutta juu, tuo ripsivärin poisto tuntuu välillä ylitsepääsemättömän vaikealta! Koska nyt äitiyslomalla (ja kohta vielä hoitovapaalla) kitsastelen ostoksissa, niin Diorin ripsarille on etsitty korvaavaa hirmuisella vaivalla. "Markettiripsareissa" ei juurikaan ole vedenkestäviä vaihtoehtoja tai sitten niissä on kumiharja, mitä vihaan. Ei ole ollut Diorin voittanutta... 

hhansuuu (Ei varmistettu)

Täällä kanssa yksi aika herkkäihoinen, mutta tuolla cliniquen "take the day off" meikinpoistoaineella ainakin saa tosi hellävarasesti, nopsasti ja helposti vedenkestävänkin ripsarin ilman kauheeta hankaamista pois! :)

Tiitula (Ei varmistettu) http://www.tiitula.com

Minulla on suorat ja pitkät ripset ja moni ripsiväri saa ne painumaan jopa alaspäin. Paria vedenkestävää ripsaria olen kokeillut, sellaisia joita oikein suositeltiin tönkköripsisisille, ai auttanut yhtään. Mutta monen monta vuotta olen käyttänyt L'orealin Telescope-ripsiväriä ja se on maailman paras ja pois peseminenkin suht kivutonta.

Marika (Ei varmistettu) http://lifeanddisasters.blogspot.com

Vedenkestävä ripasari on ollut käytössä jo useamman vuoden. Viime vuonna löysin Misshan Power Fix mascaran, niin sitä kun laittaa alle, pysyy ripset taivutettuina vesiliukoisenkin ripsarin kanssa :)

Jossuvaan (Ei varmistettu)

Vedenkestävä ripsari lähtee helposti nivean emulsiomaisella silmämeikinpoistoaineella, lisäksi sisältää B5 vitamiinia, joka hoitaa samalla myös ripsiä. Huomasin itse säännöllisellä käytöllä, että ripset olivat paremmassa kunnossa ja pidemmät. Toinen suosikkini on Biothermin balm-in-oil puhdistustuote purkissa, niihin laiskempiin iltoihin kun koko meikin haluaisi poistaa yhdellä tuotteella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuttu kikka, mutta mulla vedenkestävä ripsari saa silmänaluset tummiksi. Perus ripsari taasen ei niin paljoa siirry alas.

ePulla (Ei varmistettu)

Jep, vedenkestävä ripsari on ollut mullakin kikkakolmosena taivutettujen ripsien kanssa – ainoa mikä on tähän asti toiminut. Mun ripset ovat aivan viivasuorat, ei siis tipan tippaa luontaista ylöspäin taipumista havittavissa ilman taivuttimien kanssa muotoilua. Jos haluaa vielä erityisen nätin kaaren, niin alle on hyvä laittaa jotain ripsivärin pohjustinainetta ennen taivuttelua (ja taivuttelu tietysti tasaisesti painellen koko ripsen pituudelta).

Tuo Misshan Power Fix alkoi kuitenkin nyt kiinnostamaan, koska vedenkestävän ripsarin poistaminen on niin raivostuttavaa puuhaa. Mistähän sitä saisi Helsingistä parhaiten? Löytyykö ihan stokkalta?

Waterprooff (Ei varmistettu)

Joo itsekin olen tämän kikan keksinyt silloin, kun meikkiä aloin käyttämään enkä voisi kuvitellakaan eläväni ilman vedenkestävää ripsaria! Omat ripseni ovat juurikin niin piikkisuorat kuin vaan olla voi :/
Välillä harmittaa, kun osa kosmetiikkamerkeistä ei valmista kaikista huippusuosituista (uutuus)ripsiväreistään vedenkestävää versiota eikä oikein kaikki kosmetiikkamyyjätkään tunnu ymmärtävän tätä juttua :D Esim. Kanebo 38 -ripsarihan tavallaan on "vedenkestävä" mutta eipä sitä tullut kun vain kokeiltua ja todettua, että "jaahas, taas hukkaostos". No, onneksi sentään oli silloin tarjouksessa.

Hilkkaliini (Ei varmistettu)

Minä olen hurja nainen ja teen näin tikkusuorien ripsieni kanssa: Taivutan, laitan ripsarin (normaalin) ja odotan puoli tuntia. Taivutan uudestaan ripsivärin laiton jälkeen, kun on kunnolla kuiva. Ja kuulkaa pysyy! Eikä yhtään ripseä ole vielä vahingoittunut tämän keksimisen jälkeen.

Erika Naakka
NUDE

Uuh tätä täytyy testata! Haha kohta olen varmaan ihan tynkäripsi :D

Räpsy (Ei varmistettu)

Mahtavaa, en olekaan yksin :D! Täällä yksi pitkä- mutta suoraripsinen, tai oikeastaan noi karvat laskeutuvat melkein jo verhoksi silmien eteen. Olen selviytynyt toistaiseksi jo vuosia Maybellinin Volum' Express -ripsarin vedenkestävällä versiolla ja ripsarin levitystä edeltävällä taivutus-odotus-ripsi-&kulmageelin levitys-kuivatus-taivutus x 2-3 -operaatiolla. Ja sitten vielä taivutus kun ripsaria on vähän ja sitten lisää mömmöä! Mutta jos ulkona yllättää järkyttävä kosteus tai sade, niin sitten ei kyllä enää mikään auta ja vaivalla käännelty kaari laskee kuin lehmän häntä :/. Ton ripsarin poistaminen on myös aikamoisen urakan takana, mutta lähtee kyllä kun oon jaksanut laittaa Nivean emulsioputsaria hetkeksi likoamaan ripsiin ja sitten pessyt huolella irroitellen kökkeröt ripsistä. Puuuuh. Otan nyt ehdottomasti testaukseen ainakin ton Misshan tuotteen jos jostain löydän! Vertaistuki on parasta :D!

Delle (Ei varmistettu)

Siskoni harmitteli myös hetkessä suoristuvia ripsiään, vaikka käyttikin vedenkestävää mascaraa, nyt hän kertoi laittavansa ripsaria ohuen kerroksen, ettei ripsarin paino vedä ripsiä alaspäin. Hän pyyhkii mascaraharjan liki kuivaksi ennen käyttöä. (Mikä omasta mielestäni on ripsarin tuhlausta, hänen pitäisi löytää putkilo, joka annostelle niukasti. Sekä pieni mascaraharja, johon ei paljon tuotetta tartu)
Itse käytän mascaran pohjustajaa, (Dior on paras) mutta Elsiabeth Ardenin Littele Black Primerillä saa luonnollisen näköiset ripset käyttämällä pelkästään sitä. Pohjustajalla saa volymiä, eikä mascaraa tarvitse laittaa niin montaa kerrosta. (Ettei mascaran paino suorista ripsiä)

annn (Ei varmistettu)

En oo varma, mutta luulen, että suurin merkitys on taivuttimella. Halpiksiin ei kannata rahojaan tuhlata. Parempi ostaa suoraan se paras eli Shiseidon parinkympin taivutin. Se on oikeasti älyttömän hyvä. Rakastan sitä. Silloin tällöin vain taivutan ripset ja jätän ripsarin kokonaan pois. Ripsivärinä Lumenen Blueberry Wild Curl. Ainut miinus ripsivärissä on se, että sen saa pois vain Lumenen puhdistusvoiteella (muillakin lähtee, mutta aika paljon joutuu hinkata).

ambe (Ei varmistettu)

Sama ongelma! Ripseni ovat kyllä todella pitkät, mutta ihan tikkusuorat, eivätkä minkään valtakunnan taivutustemput pidä niitä kauniin kaarevina 15min pidempään. Vedenkestävä ripsari on ollut luottotuote eri merkeissä jo vuosia, mutta jossain vaiheessa huomasin, että alaluomille on alkanut hiipiä ensimmäisiä pieniä juonteita ja muutenkin olin jo muutenkin kyllästynyt hinkkaamaan ripsaria iltaisin pois.. tuntui että rypistyn silmissä jos vielä jatkan silmämeikin päivittäistä hinkkaamista pois ripsistä. :D

KUNNES löysin ainoan vesiliukoisen ripsarin, joka pitää myös nämä oikuttelevat ripset aisoissa: Kjaer Weisin ripsivärin nimittäin. Olin todella skeptinen luonnonkosmetiikan ripsareita kohtaan, mutta Kjaer Weis on pelastanut minut monelta, enkä vaihda enää. Minulla on tosin sen rinnalla vedenkestävä ripsari sade- ja pakkaspäiviä varten, mutta muuten tuo ripsari on paras kaikista. Olen aina ollut luonnollisten, mutta kuitenkin "näyttävien" ripsien ystävä, ja Kjaer Weisin ripsarilla todella saa loihdittua luonnollisen tuuheat ja kaarevat ripset. Plussaa vielä siitä, että ripsiväri on täytettävä, eli vaikka ekan ripsarin osto on aika tyyris n. 30€, on täyttö jo ihan markettiripsarin hinnoissa, sillä täyttöpullo maksaa vain parikymppiä.

Teukka (Ei varmistettu)

Ihanaa että muillakin samoja ongelmia! Ilman vedenkestävää ripsaria mun ripset sojottais suoraan alas! Pitkät ja jäykät ripset ei pysy normi ripsarilla vaikka taivuttais miten paljon!
Max Factorin FLE vedenkestävänä siis käytössä joka päivä ja hyvin pysyy! Poistan silmämeikin aina suihkussa, joten olen kaatanut nivean silmämeikinpoistoaineen suihkepulloon, josta suihkautan suoraan luomille, hieron kevyesti että ripsari liukenee ja sitten pesen normi meikinpuhdistusaineella koko kasvot! Ei tarvi hinkuttaa vanulapuilla, ei silmät kestäis, eikä ainetta mene yhtään enempää kun pumpulillakaan poistettaessa. Eikä silmäkulmarypyt innostu ;) Paras vinkki jonka olen koskaan saanut ja jaan mielelläni tätä ilosanomaa!!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Kiitti vinkistä!

Kommentoi