Aluslakka joka toimi liiankin hyvin

NUDE

Tästä tuotteesta olette varmaan jo kuulleetkin. Loppusyksystä IsaDoran aluslakka Peel Off Base on noussut lähes jokaisen kauneusbloggaajan must have -listalle ja onkin nyt aika voimakkaan hypetyksen kohteena. Aluslakan tarkoitus on siis helpottaa glitter-lakkojen käyttäjien arkea. Kun lakkaa levittää glitter-lakan alle, koko lakkauksen kuuluisi lähteä yhdellä repäisyllä sitten, kun itse sen haluaa lähtevän.

Mutta mun täytyy nyt olla vähän vastarannan kiiski, nimittäin mun kohdallani homma ei toiminut sitten ollenkaan. Tai ehkä se toimi vähän liiankin hyvin?

Alkutilanne oli siis tämä. Lakkasin kynnet ensin Peel off -aluslakalla ja päälle levitin muutamia kerroksia IsaDoralta saatua Holographic-lakkaa sävyssä 870 Silver Bling, josta tästä tapauksesta huolimatta tykkään tosi paljon.

.. ja lopputulos oli tämä. Lähdin siis viettämään iltaa ystävien luokse ja kun pääsin yöllä kotiin, yli puolet lakoista oli kokonaan irronnut! En siis tarkoituksellisesti niitä irrottanut, vaan normaalin hengailun lomassa ne yksi kerrallaan lähes tippui pois. FAIL.

Aion antaa aluslakalle vielä uuden mahdollisuuden, mutta ainakin näin ensikokeilulla I'm not impressed..

Oletteko te lukijat ehtineet jo hamstrata tätä lakkaa suuren hypetyksen johdosta?

Kommentit

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut laittaa alle tavallista aluslakkaa? Mulla toimii sen kanssa ihan oikeaoppisesti. :)

Erika Naakka
NUDE

joo mun täytyykin koklata tota seuraavaksi, kun luin vinkin jostain blogista! :)

AsphaltRose (Ei varmistettu) http://justcadence.blogspot.fi/

Mun on pitänyt kokeilla tätä siitä asti kun ensimmäisen kerran jostain blogista luin kyseisestä lakasta, mutta juurikin tän suursuosion takia tuntuu ihan mahdottomalta löytää lakkaa mistään. Ihan sen nimissä haluaisin peel offia kokeilla kun se glitterlakkojen poisto on aina niin tuskan takana, että viimeaikoina on jänyt kaikki glitterlakat käyttämättä. Olen myös kuullut tosi vaihtelevia mielipiteitä, joillakin tuntuu tipahtelevan lakat samantein ja joillakin vasta sitten kun sen... no, kuorii pois. Ehkäpä saan sen oman mielipiteenkin tässä joskus muodostettua lakasta, mutta ideanahan tuo on mahtava!

make up by riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Hmmm.. odotan mielenkiinnolla tuota aluslakkakokeilua! Muuten jää kaupan hyllylle. :( Hitto kun luulin tämän olevan glitterhimotuksien pelastaja! harvemmin tulee vain glittereillä lakkailtua, kun poisottaminen on niin tuskaista.

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Näin mä oisin odottanutkin käyvän... Mun mielestä normilakkojenkin suurin ongelma on mulla se että ne repeää melkeinpä kokonaisena pois (etenkin uinnin jälkeen), saatika että tunkisin tollasta aluslakkaa vielä :D

- Hansu // Hassutellen

Lusa (Ei varmistettu)

Mä oon lukenu samanlaisia kokemuksia muistakin blogeista ja ite ainakin päättänyt etten tuota aio hankkia :/ Ajatuksen tasolla ihan mahtava lakka, että jos paremmin toimiva vastaava joskus tulee, niin se tulee hankittua aika äkkiä. Sääli, oli tollekin tosi isot himotukset, ois tehny elämästä niin paljon helpompaa :)

meow (Ei varmistettu)

Hmm, tää herätti mielenkiinnon, koska on ollu pari tuskaista aamua, kun ollut illalla bilettämässä glitterilakat kynsissä, ja sitten onkin pitänyt repiä glitterit pois kynsistä ennen työvuoron alkua (ei saa olla kynsilakkaa). Odotan innolla sun kommentteja uuden kokeilun jälkeen :)

Veera (Ei varmistettu) http://veerajj.blogspot.com

Ihan mahtava keksintö tällaisille glitterihamstereille! :D Mä en myöskään löytänyt tuota mistään, ne oli joko kaikki mennyt tai sitten ei ollut valikoimissa ollenkaan. :/

Linda (Ei varmistettu)

Itse lakkasin tällä aluslakalla myös kynnet ennen joulua ja kunnon kerrokset glitter lakkaa päälle. No lopputulos oli se, että kun vaihdoin kotihousut farkkuihin niin siinä farkkuja kiskoessa ylös irtosi lakat melkein kaikista sormista :D Eikun kiireessä vaan loputkin 3 jäljellä olevaa glitterlakkausta irti ja uusi pikalakkaus (ilman glitteriä ja tätä aluslakkaa). Kavereille tuli myös laitettua viestiä, että älkää vaan ostako tätä lakkaa, toimii tosiaan aivan liian hyvin :p Onni onnettomuudessa, että lakka on ollut loppuunmyytyä, niin moni varmasti ehtii nyt lukemaan nämä kokemukset lakan toimivuudesta.

Mutta mahtavaa jos tuo tuolla vinkattu keino toimii, että laittaa tämän aluslakan alle tavallista aluslakkaa, ehkä uskaltaudun vielä antamaan tälle lakalle uuden mahdollisuuden.

hannamaria (Ei varmistettu) http://hannamariav.blogspot.fi

Jos jossakin pääsen tätä kokeilemaan niin teen sen ilomielin, tällä hetkellä ei ole kynnet sen verran hyvässä kunnossa että viitsisin panostaa "testaus-aluslakkaan", saatika mihinkään lakkaan. Pitää koittaa josko kynsifriikki ystäväni haluaisi tätä kokeilla ;)

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

mipsukka (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.fi/

Olen tainnut olla melkoisessa pimennossa koska kuulin tästä lakasta vasta nyt ensikertaa. Taidan silti ostaa tuon kokeiluun sillä rakastan glittereitä, mutta se poisotto syö hermoja ja pahasti. Ehkä meillä voisi olla erilaiset kynnenpinnat tai sitten tuo ylläollut tav. aluslakka vinkki toimisi (wishing, wishing, wishing!) :D

Reetta (Ei varmistettu)

Minulla on Isadoran joku toinen lakka, joka oli siis joku 6in1-tyylinen juttu, eli lakka on samalla päällyslakka, aluslakka ja vaikka mitä ne lupaili. Mutta täytyy sanoa, että se on toiminut juuri noin kuin tuon lakan pitäisi toimia! Eli siis kun lakkaan sillä alle ja värilakan päälle, niin pystyn kuorimaan melkein kaikki kynsilakat pois ilman mitään poistoaineita. Ei kuitenkaan lähde liian hyvin, kuten tuon kokeilemasi lakan kohdalla on käynyt. Eli sitä Isadoran 6in1- lakkaa voin kyllä suositella!

Sini (Ei varmistettu)

Viimeksi mainittu Isadoran 6in1-lakka muuttui mulla hetkessä sellaiseksi venyväksi kuiduksi, että sitä on aiva mahdotonta lakata, kun se vaan venyy nauhana kynnestä pulloon siveltimen matkassa!

Vika saattaa toki olla käyttäjässä eikä tuotteessa... en vain tiedä, mikä vika!

Ieva (Ei varmistettu)

Onkohan syyttäminen harvinaisen hyväkuntoisia kynsiäni (kröhöm...), mutta minulla on ollut ongelma hiekka- ja glitterlakkojen pysymättömyyden kanssa ihan ilman aluslakkaakin. Varsinkin hiekkalakat tuppaavat lohkeilemaan irti pienestä puhalluksestakin. Tosin kaikissa on jäänyt se yksi ärsyttävä kohta johonkin kynteen, joka ei irtoa edes minuuttien liottamisella. Tähän mennessä kokeiltu IsaDoraa, Mavalaa ja Lumenea. Pitäisi vain ottaa kuva välittömästi lakkauksen jälkeen, niin olisi ainakin illuusio kimalluksesta jäljellä.

Erika Naakka
NUDE

Löysin NYTin artikkelista tällaisen lauseen "Kestoa sanelee myös käyttäjän keho – esimerkiksi kynsilakoissa kynnen ph-arvo." Voisikohan kyse olla esim tästä? Artikkeli löytyy täältä: http://nyt.fi/a1305770607914?ref=hs-hitaat-a-1

Sini (Ei varmistettu)

Sitä ei kannata levittää ihan kynnen kärkeen! Lakka kyllä lähtee aika kiltisti, vaikka tota aluslakkaa ei olis ihan kärjissä :)

Kommentoi