Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance - päivän meikki

NUDE

Anastasia Beverly Hillsin luomivärit ovat maailman parhaiden luomivärien maineessa. No tämähän ei toki tarkoita sitä, että näitä saisi tilattua Suomeen, saati sitten ihan ostettua täältä. Ehei. Superluomivärejä saadakseen täytyisi homma tehdä Shipiton kautta, mihin perehtymiseen ei meikäläisellä ainakaan ole aikaa.

Onneksi Beautybay myy aika ajoin merkiltä ilmestyviä luomiväripaletteja. Ja koska se on tällä hetkellä ainoa järkevä keino saada näitä kulttimaineen saaneita luomivärejä, olen ostanut nettikaupasta jo kaksi sinne ilmestynyttä palettia. Ja tulen jatkossakin ostamaan. Paletit myydään usein suht nopeasti loppuun, joten aikaa venkoiluun ja harkitsemiseen juuri ole.

Tämän päivän meikin toteutin Anastasia Beverly Hillsin uutuus paletilla Modern Renaissance, jonka onnistuin Beautybaysta itselleni tilaamaan. Ihanan samettisen kannen alta paljastuu purppuran, violetin ja kullan eri sävyjä ja itselleni vielä aika vieraan värikokoelmansa ansiosta sen halusinkin ostaa.

Ensimmäinen käyttökerta sai melkeinpä järkyttymään. Pigmenttipitoisuus on nimittäin jotain aivan sairasta! Ja ainakin viisi kertaa parempi kuin missään Urban Decayn luomiväripaletissa, joita olen aiemmin pitänyt ylivoimaisina. Huomenna saatte muuten tähän meikkiin videotutorialin, jei! :)

POHJAMEIKKI: Lumene Bright Now Blur Line & Pore Minimizer* + Estée Lauder Doube Wear Stay-in-Place Makeup, 2C3 Fresco*+ Make Up Store Cover All, blue + Urban Decay Naked Skin Concealer, Light Warm + Lumene Sheer Finish Loose Powder* + NYX Highlight & Contour Palette* + RMS Beauty Cream Eye Shadow, Lunar* + Urban Decay Afterglow Powder Highlighter, Sin*

SILMÄMEIKKI: Make-up Studio Face It Cream Foundation, Fair + Urban Decay Eyeshadow Primer Potion + Anastasia Beverly Hills Moder Renaissance -paletti: Tempera, Golden Ochre, Burnt Orange, Vermeer, Primavera ja Love Letters + Viva La Diva Brush Eyeliner Pen + Eylure No 107 -irtoripset + Lancôme Grandiôse Extrême -ripsiväri*

HUULET: Oriflame theOne Colour Stylist Lip Liner, Clover Haze* + Cien Lipstick, 12 Berry Passion* (LIDL:stä!!!) KULMAT: MAC Eye Brows -kylmäkynä, sävyssä Stud + IsaDora Eye Shadow Palette, 50 Matte Chocolates. *Tuote saatu blogin kautta.

BLOGLOVIN' + FACEBOOK + YOUTUBE + INSTAGRAM

Kommentit

Tsuppaduppa (Ei varmistettu)

Luin jostai arvostelusta, että nuo värit ovat koostumukseltaan hyvin puuterimaisia ja väriä voi tippua/karista paljon kun väriä laittaa luomelle. Huomasitko tällaista? :)

Erika Naakka
NUDE

Nnnnoh mullekin kävi aluksi niin, että tuotetta varisi silmien alle, mutta se johtui vain siitä, että otin väriä samalla otteella siveltimelläni kuin esim Naked-paleteistani. Eli aika ronskisti. Mutta kun tajusin, että ABH:n palettia ei tarvitse kuin hipaista saadakseen tarpeeksi väriä, ei ongelmaa enää ollut. Eli joo, karisemista on, mutta se johtuu vain tuotteen mahtavuudesta :D

Katatuulikki

Todella upea meikki! Tutorialia odotellessa :)

Anastasiaa saa myös Cult Beauty nimisestä brittiläisestä verkkokaupasta. Sieltä tilatessa ei tarvitse myöskään säätää Shipitojen ja tulliselvitysten kanssa. Itse tilasin tämän paletin sieltä :)

Erika Naakka
NUDE

Hei maaaaaaahtavaa! Kiitos tästä vinkistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis ei hitto mikä meikki! Niin upea! Osaisipa itsekin :)

Miten muuten koet tuon UD:n luomiväripohjustajan, onko tarpeellinen jos haluaa luomivärit näyttäviksi? Musta tuntuu että kaikki luomivärikokeilut menevät metsään kun mikään ei tunnu tarttuvan luomelle kunnolla :( Kuitenkin Naked2 käytössä, eli ihan kelpo paletti.

Erika Naakka
NUDE

Joo siis hyvänen aika se on EHDOTON!! Siis miten voisin sen tarpeeksi alleviivata :D Etenkin jos tykkäät taiteilla luomiväreillä, suosittelen ehdottomasti hankkimaan sen. 

Vierailija (Ei varmistettu)

:Dd Okei, tilaukseen lähti!

ABH (Ei varmistettu)

Moi! ABH:n omasta verkkokaupasta saa tilattua Suomeen, tilasin sieltä ton Modern Renaissance -paletin heti kun se julkaistiin kun en malttanut odottaa et se tulee myyntiin Eurooppaan :) Postimaksut tietty tulee päälle mut se tulikin sit DHL:n kuskin tuomana kotiin asti. Tulliraja ei ylittynyt joten tullia tai veroja ei tarvinnu maksaa.

Nimk (Ei varmistettu)

Voi olla, että sulla on käynyt tuuri, eikä paketti ole jäänyt tullin haaviin, mutta tämä paletti todellakin ylittää tullirajat roimasti.

ABH (Ei varmistettu)

Kyllä se ihan dhl:n maahantuontiselvityksen läpi meni. Ton paletin hinta oli 42USD eli tullia siitä ei mee, alv kai pitäis mennä mut nyt en enää muista oisko dhl ottanut sen jo osana postikuluja. Varsinainen tulliraja on siis 150 euroa, se on eri asia kuin alv.

Erika Naakka
NUDE

What nyt tipahdin kyydistä :D Siis jos tulee DHL:llä, ei jää tulliin sen 22 egen takia?

ABH (Ei varmistettu)

Haha en mäkään enää oo ihan varma, mut siitä oon että tilasin tuolta suoraan, tuli dhl:llä (tai jollain toisella kuriirifirmalla), ne laittoi meilin et tekevät tulliselvityksen ja tarvitsevat kuitin tai tilausvahvistuksen. Laitoin ne sinne ja sieltä tuli vaan kuittaus että tää on ok ja sit paketti tuli kotiin. Mä olin oikein tyytyväinen :) Mut siis pointtina oikeestaan että tuolta saa tilattua luomivärinappeja jne. eikä tarvi minkään shipiton kans kikkailla - mitä en suosittele kellekään, koska se meni aivan ketuiksi kun joskus kokeilin. Mm. ne ei uskoneet että mä oon mä, koska niiden järjestelmä vaatii että etunimi on ennen sukunimeä kun taas mun luottokortissa sukunimi on ennen etunimeä. Lopulta ne sit vielä kadotti koko paketin. :/

kiasophie
Sparks by K

En tiedä ketään, jolle sopisi punertavan sävyiset luomivärit noin hyvin! Upea meikki! 

Erika Naakka
NUDE

Voi kiitos paljon! :)

Mimimii (Ei varmistettu)

Käytätkö siis silmissä ensin meikkivoidetta ja sitten silmämeikin pohjustajaa? Mulla oli tapana ennen pohjustajan ostamista laittaa alle vain meikkivoide mutta jostain luin/kuulin että meikkivoidetta ei kannata silmiin lisätä ja nyt olen sitten jättänyt sen pois.

Erika Naakka
NUDE

Nnnnnoh siis. Tässähän käytin melkeinpä kolmea tuotetta pohjalla: meikkivoide, peiteaine + vielä tuo vaalea voidemainen meikkivoide. Nämä siksi, että silmäluomeni ovat hyvin purppuraiset ja jokainen verisuoni näkyy läpi. Joudun siis laittamaan tosi monta kerrosta peite- ja meikkivoiteita, jotta saan ihonsävystä tasainen ja hieman muuta ihoa vaaleamman, jotta värit pomppaavat esille :)

UD:n silmämeikinpohjustajaa käytän, koska se suorastaan liimaa luomivärin ihoon ja se pysyy 100 kertaa paremmin kuin vain näillä erilaisilla voidemaisilla tuotteilla, joiden päältä meikällä kyllä nuo luomivärit kertyvät aina luomivakoon.

Mimimii (Ei varmistettu)

Ok kiitos vastauksesta! Pitää ehkä testata joku kerta meikkivoide pohjustajan alle? UD:n kulttituote ei vielä oo päätynyt mun meikkipussiin mutta kunhan lomarahat tulee niin...
Ihana meikki tässä, videoita saa tehdä lisää! :) Kävin tänään katsomassa kaikki lisäämäsi videot ja yritin keksiä jotain toivetta mutta ei nyt tule mitään mieleen. Eli keep up the good work!
Jos saan yhden asian ehdottaa niin pystyisitkö kokeilemaan videoita erillisen mikin kanssa kun äänesi kuuluu välillä aika hiljaa? Muuten sinulla on aina mielettömän hyvälaatuisia videoita :)

Ihana meikki <3 Itse olisin tosin yhdistänyt noin upeat silmät nude huuliin niin pääsis silmämeikki paremmin oikeuksiinsa :)

Kaikkia ABHn ihanuuksia huulikiilloista highlightereihin saa tilattua Suomeen myös anastasiabeverlyhills.com kautta jos vain kestää 17.95$ toimituskulut (+ mahd tullimaksut riippuen til. arvosta). 

Mutta sillä saakin ihanuudet suor. koti-ovelle asti ja euron ollessa dollaria vahvempi ovat itse tuotteet huomattavasti halvempia Anastasian omassa shopissa :)

Kommentoi