Ardell-irtoripsien testailua

NUDE

Kävelin tuossa pari viikkoa sitten Punanaamio-liikkeen ohi ja päähäni välähti Saaran postaus, jossa hän kehuu Punanaamiossa myytävien Ardell-irtoripsien laatua. Todellisena herätysostoksena laukussani olikin hetken päästä Ardellin luonnolliset 108-ripset (linkki Punanaamion sivuille) sekä DUO Eyelash adhesive -ripsiliima. Näitä päätikin nyt kokeilla ja verrata hieman omaan irtoripsisuosikkiini, Sokoksista saataviin Kiss iEnvy -ripsiin.

Ensimmäinen iso plussa Ardellin ripsille tulee niiden todella edullisesta hinnasta. Vähän alle kuudella eurolla saa laadukkaat aidosta hiuksesta tehdyt irtoripset. Ja vielä isompi plussa siitä, että opiskelija saa Punanaamiosta 10 prossaa alennusta! ;) Ripsien laiton jälkeen lopputulos on todella luonnollinen, mutta ripsinauha erottuu hieman tumman rajauksen päältä. Siksi tökin mustalla nestemäisellä eyelinerilla vaaleita kohtia piiloon, ja onnistuinkin siinä ihan hyvin :)

Kissin iEnvyn Au Naturale -ripset (linkki Sokoksen verkkokauppaan) ovat hieman kalliimmat, mutta niiden mukana tulee pieni ripsiliimatuubi. Mutta laadussa Kissin ripset eivät eroa mielestäni juuri mitenkään Ardellin ripsistä. Kissin ripsien kanssa niiden ripsinauha ei tosin jää yhtä helposti näkyviin, kuin Ardellin ripsissä. Ehkä tämä johtuu siitä, että ripsinauhaa on yksinkertaisesti vähemmän näkyvissä, koska ripsiä on Kissin luonnollisissakin nauhoissa melko paljon. Silti lopputulos on luonnollinen, mutta ehkä inan näyttävämpi, kuin Ardellien kanssa. Tein joskus tutorialin Demi Lovaton meikistä ja käytin siinä hieman tuuheampia Au Naturale 02 ripsiä; lopputulokset voit käydä katsastamassa täältä.

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tuota ehkäpä kuuluisinta ripsiliimaa, DUO Eyelash Adhesivea. Sillä ripset kyllä pysyvät varmasti paikallaan koko illan! Kissin ripsien mukana tuleva liima on ollut mielestäni myös ihan kelpotavaraa, mutta ei ehkä yhtä tujua, kuin DUO. Tulevaisuudessa tulenkin luultavasti käyttämään mieluiten Kiss iEnvy -ripsiä sekä DUO:n liimaa :)

Ripsien kiinnittäminen onnistuu, kunhan vain pysyy rauhallisena. Musta tuntuu, että olen jotenkin kadottanut ripsienlaittotaitoni ja panikoin näidenkin kanssa ihan turhaan! Liiman kanssa ei ole kiire, se ei ehdi kuivua ripsiä asetellessa ja itseasiassa olisikin parempi, että se hieman jähmettyisi ennen ripsien kiinnittämistä. Jos ripsien kiinnittäminen tuottaa tuskanhikeä, tsekkaa alla oleva hyvä ohjeistusvideo. Pitänee itsekin vielä kerrata ripsien liimaamisen perusteet ;)

[youtube width="640" height="360"][/youtube]

Ja nyt, kun vielä muistan, julistan Lumene-arvonnan voittajaksi Riikan, jonka kanssa olen jo ollut sähköpostitse yhteydessä. Paljon onnea Riikalle ja kiitos kaikille osallistujille! Postauksen kommenttiboksista voikin jokainen käydä poimimassa hyviä vinkkejä heleän ihon aikaansaamiseksi. Hyvä ihonpuhdistus, ulkoilu, vesi ja hyvä elämänasenne taitavatkin olla kaikista parhaimmat vinkit meille kaikille :)

Seuraa Nude-blogia:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Oona (Ei varmistettu)

Mä oon kyllä ihan rakastunut tähän sun blogiin! Oot aikoa meikki/kauneusbloggari, jota seuraan, koska osaat kirjottaa tällaselle Maija Meikäläiselle tarpeeksi yksinkertasesti asioista, joista en ite tajua hölkäsen pöläystä xD ja postaukset on kivan pitusia ja hyvässä suhteess kuvien ja tekstin kannalta :) likey like!!
Jatka samaan malliin :-)

Erika Naakka
NUDE

Heh kiitos paljon :) maijameikäläisiä tässä ollaan itsekin ;)

Kommentoi