Arkikampaus juhlakuntoon superhelposti

NUDE

En ollut aikeissa tehdä tästä erillistä postausta, mutta kun huomasin kuvani olleen suosittu Instagramini (@erikanaakka) puolella, päätin jakaa nopsasti vinkin myös täällä blogissa. En toki ole ihan hirveän ylpeä näistä kampauskuvista, mutta you get the point ;)

Eli siis ehkäpä maailman helpoin tapa on tehdä tylsästä niskaponnarista rutkasti upeampi on sitoa ponnarin ympärille silkkinauha! Aikaahan tähän menee se 8 sekuntia, joten onnistuu hei kiireessäkin. Sujauta alle vaikka yksi pinni, niin pysyy varmasti. Oma nauhani tuli jonkun PR-paketin mukana ja on ihan tuhannen rypyssä, mutta silti ponnarikampaus on sata kertaa kivemman näköinen näin!

blogit.fi + bloglovin' + facebook + instagram

Kommentit

hue nguyen (Ei varmistettu) http://tuttut.org/

Mais importante ainda, esses números de usuários também colocariam o Gmail na frente do <a href="http://tuttut.org/hotmail/" rel="nofollow">Hotmail login</a>, executado pela Microsoft, tornando o Gmail o serviço de email mais usado no mundo. Em julho de 2011, a Microsoft disse que o <a href="http://tuttut.org/hotmail/" rel="nofollow">Hotmail login</a> tinha 360 milhões de usuários. A empresa ainda não oferece uma atualização desde então.

Kommentoi