Arkimeikki ja paluu ripsettömyyteen

NUDE

Nyt, kun lähes kaikki ripsienpidennyksistäni on irronnut, täytyy taas alkaa keksiä jotain ihan oikeita arkimeikkejä, ettei näytä ihan kaljusilmältä :D Ennen kotoalähtöön riitti, kun kulmakarvat laittoin kondikseen ja tummat silmänaluset peitti peitevoiteella. Nyt mun pitää taas ihan oikeesti käyttää luomivärejä ja silmänrajaustusseja!

No tässä ensimmäinen arkimeikki moneen kuukauteen: luomilla Maybellinelta saatua Color Tattoo -luomiväriä sävyssä On and on Bronze (joka muuten on tosi hyvä luomivärinpohjustaja!) ja rajaus tehty Lumenelta saadulla Miracle Eyeliner -silmänrajaustussilla sekä ruskealla luomivärillä. Ja ripsissä tietty se ikuinen lemppari: Maybelline Volum' Express -ripsari :)

Kertokaahan, miten mä nyt saisin mun tynkäripset taas kasvamaan!

Kommentit

Pipsa (Ei varmistettu)

Mulla Talikan ripsiseerumi oikeesti on pidentäny, tuuhentanu ja hieman tummentanu ripsiä. Nyt käytössä se uudempi versio joka lupaa hieman enemmän. Ei vastaa tietenkään pidennysten tasoa mut aiempaan verrattuna saan ripsarilla mielestäni selkeästi näkyvämmät ripset :)

Erika Naakka
NUDE

Hei kiitos vinkistä! :)

AsphaltRose (Ei varmistettu) http://justcadence.blogspot.fi/

Myös mulla on Talikan ripsiseerumi auttanut. Olen juurikin ripsienpidennysten välillä pitänyt taukoa ja käyttänyt kuurina kyseistä seerumia, ja nopeasti on omiin ripsiin tullut pituutta ja tuuheutta ja korjannut niiden ripsienpidennysten aiheuttamia harvenemisia. Eli täältäkin talikalle thumbs up! :)

E (Ei varmistettu) http://www.kirppisstyle.blogspot.com

Mulla kyllä noin kuukaudessa kasvoi ihan normaaleiksi takaisin. Alku hankalaa, mutta pian se helpottaa! Olet kauniimpi ilman ripsenpidennyksiä :).

Jutta (Ei varmistettu)

Heippa, osaisitko antaa vinkkejä isosilmäisen silmämeikkiin? Omistan aikas isot silmät ja liikkuvaa luomea näkyy PALJON. :D Tuntuu, että on jumiutunut niihin tuttuun ja turvallisiin luomiväreihin ja levitystapoihin (=tylsää), kun muut yritykset näyttävät lähinnä pellen sirkunmeikiltä. Tulee helposti laitettua vaan erilaisia rajauksia, vaikka tekisi mieli laittaa luomiväriä jotenkin ihanasti. Help! Ja kiitos. :)

Erika Naakka
NUDE

Moikka! No ainakin voit käyttää paljon tummia luomivärejä, koska silmät eivät näytä niiden kanssa pieniltä. Oletko kokeillut laittaa ihan koko luomelle esimerkiksi tummanruskeaa luomiväriä, kuten mä tein uutenavuotena: http://nude.costume.fi/2014/01/02/uudenvuoden-meikit-ja-kampaus/

Minni (Ei varmistettu)

Mulla ei ole koskaan ollut pidennyksiä, mut hauraat ja liian lyhyet ripset anyway. Avuksi on ollut Weledan manteliöljy, jolla joskus poistan meikit. Välillä "hieron" sitä ripsien tyveen. Mulla se on ainakin tehnyt ripsistä vahvemmat ja pituuttakin on tullut lisää, ehkä ovat saaneet jotain lisäravintoa... Ei tosin varmasti niin dramaattista vaikutusta ku seerumeilla. Mut ainakin luonnollinen vaihtoehto! :)

Erika Naakka
NUDE

kuulostaa tuokin hyvältä! ajattelinkin, että koklaisin jotain öljyä :)

Heidi (Ei varmistettu)

Luontaistuotekaupasta tai apteekista vaan biotiinia, kasvaa sitten tukka ja kynnetkin! Ainakin itse olen huomannut nyt kk biotiinin syömisen jälkeen että hitto mun ripsetkin on kasvanu pituutta. Ajattelin ostaa jtn ripsen kasvatus seerumia, mutta taidan sittenkin vaan hakea kaupasta uuden satsin biotiinia.

Hanna (Ei varmistettu)

Mullakin on auttanut Talikan Lipocils Expert -ripsiseerumi. Ja nimenomaan tämä Expert on se uusi ja tehokkaampi versio! Mulla on kulunut kuukausi pidennysten poistamisesta (tai oikeastaan kasvatin pidennykset pois). En tiedä uskoinko niin kovasti tuotteeseen, mutta mielestäni se elvytti omat ripset supernopeasti takaisin ja huomaan niiden olevan jo nyt tummemmat ja hieman pidemmät :) Suosittelen!

Veronika (Ei varmistettu)

Onko sulla luomissa vain tuota maybellinen luomiväriä? Millä levität sen? Mulla, siskollani ja äidilläni kasvoi ripset hurjasti refectocilin beauty lash seerumilla. Pituus oikeasti tuplaantui. Aloitin itse sen käyttämisen pidennysten jälkeen ja onneksi ripset kasvoivat ensin normaaliksi ja sitten vielä pidemmäksi kuin koskaan. Pidennyksiä en enää ota kun niitten jälkeen tuntui omien ripsien kasvu tyrehtyneen tiettyyn pisteeseen.

Erika Naakka
NUDE

Joo mulla on tässä vain meikkivoide pohjalla ja päällä Maybelline :) Levitän sen yleensä sormin.

Toikin kuulostaa hyvältä, pitää kyllä joku hankkia hyvin pian!

Salla (Ei varmistettu)

Ihanan raikas look sulla näissä kuvissa!

Kommentoi