Bangerheadissa -20% kaikista meikeistä!

NUDE

Sain pari päivää sellaisen superalennus-vinkin, että oli aivan pakko jakaa se teidänkin kanssanne. Bangerhead.fi-nettikauppa on nimittäin pudottanut kaikista meikeistään 20 prosenttia hinnasta pois! Superkampanja on voimassa 7. marraskuuta asti ja keräsin tähän sekalaisesti muutaman lempparimeikkini, jotka voitte itsekin käydä nappaamassa ostoskoriin :)

Ikilemppari Lumenen CC-voide. Eilen esittelyssä olleet Anastasia Beverly Hilssin Dipbrow Pomade -kulmakarvavärit. Superhyvä silmämeikinpohjustusaine NYX HD Eye Shadow Base. Moneen kertaan hehkuttamani GloMineralsin Jeweled Eye Pencilit nyt myös hyvässä alessa! theBalmilta suosikkiposkipunani Cabana Boy. Lumenen silkkisen pehmeä ja kestävä Raspberry Miracle huulipunat. Hajotin juuri oman theBalm korostusvärini, joten taidan mennä nappaamaan tämän samaisen tuotteen, mutta eri sävyssä. Tarjous on niin hyvä jopa ulkomaisiin nettikauppoihin verrattuna!

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi

Voi eikä, malttaiskohan sitä nyt jo viimein ostaa tuon Anastasian Dip Brown... :D

Erika Naakka
NUDE

Haha no joo tuli aikas sopivasti tää tarjous :D

veera (Ei varmistettu)

moikka. postaukseen liittymättä, kysyisin onko sulla kokemusta hiusten vaalentamisesta kotona? lähinnä kiinnostaisi tietää, jos sulla olisi vinkata jostain ekstrahyvästä värinpoistosta, jonka päälle sitten taiton/sävyn voisi lätkäistä. :)

Nyyh (Ei varmistettu)

Ehdin jo innostua että pääsen hankkimaan Anastasia Brow Wizin viimeinkin edullisesti mutta kassalla huomasinki että postikulut, maksut ja alvit olikin niin mojovat että taidan jättää väliin :( Harmi! Muuten tosi kivan olonen nettikauppa.

Erika Naakka
NUDE

Alvit? Ei kai siellä sellaisia tarvitse erikseen maksaa?

Kommentoi