Basic eyeliner

NUDE

Terrrve kaikki! Nyt ois vähän ohjeita ja vinkkejä luvassa. Yritän seuraavaksi näyttää (ajoittain epätarkoin) kuvin, miten tehdään rajaus nestemäisellä eyelinerilla. Itse käytän arkisin aina eyelineria, mutten aina jaksa varjostaa luomivärillä näin tarkasti.

Hommaan tarvitaan esim. tällaiset tarvikkeet. Toi Maybellinen eyeliner on muuten osoittautunut aivan mahtavaksi! H&M:stä ostettu viistomainen suti auttaa etenkin alaluomen rajauksessa :)


Tästä lähdetään. Eli epätarkasta kuvasta ja kaljuilta näyttävistä silmistä :D Kunnon pohjustus, niin meikki kestää koko päivän. Tällä kertaa laitoin paksua meikkivoidetta, peiteainetta silmänalusille ja vaaleaa luomiväriä. Huomatkaa myös alaluomen sisäluomella vaalea sävy, joka saa aamuisin punoittavat silmät näyttämään heti virkeämmiltä ;)Itse aloitan rajauksen silmän ulkonurkasta ja etenen sieltä pienissä pätkissä kohti sisänurkkaa. Ennen nestemäistä eyelineria voi muuten laittaa ihan kajalia, mikä voi helpottaa rajauksen muodon rakentamisessa, ja jos käsi ei ole kovin vakaa, epätasainen jälki ei tällöin näy niin helposti. Silmän keskikohdassa kannattaa rajaus pitää ohuena, ettei silmän muoto pyöristy (ellei sitä nyt sitten itse halua). Jatkan rajausta hieman ulkonurkan yli, jolloin saan sellaisen kissamaisen ilmeen :)

Seuraavaksi pehmennän eyelinerin rajan tummalla luomivärillä ja luomivärisiveltimellä. Tässä käytin siis ton Isadoran paletin tumminta ruskeaa, jota käytän myös jooooka päivä :)

Alaluomen rajaus tehdään aivan ripsien tyveen ja tässä siis käytän tota viistoa sivellintä. Laitan myös tummaa luomiväriä (ei sovellu herkkäsilmäisille) tai kajalia silmän ulkonurkan sisäluomelle, tällä haetaan myöskin sitä kissamaisuutta meikkiin. Itselläni kun on tällaiset pallosilmät, teen mitä vaan muuttaakseni niiden muotoa :D


Tässä nopeasti kokeilin myös paletin vaaleampia ruskeita ja varjostin niillä luomea ja luomivakoa. Hmm, näyttää tässä kuvassa kyllä vähän suttuiselta tuo.. sori :/


Ready!

Ps. voisko joku kertoa, miksi mä en saa enempää kuin yhden tai kaksi postausta samalle sivulle?

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Kyllä mulla ainakin näkyy neljä postausta etusivulla jos sitä tarkoitit :)

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No nyt tosiaan näkyy, en tajua! Aluksi niitä tuli joku yks per sivu. Ehkä se oli joku väliaikainen viba. pitää nyt seurata tilannetta :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13733643185943390775

oi, sulla on tosi kauniit silmät. :)))

http://createdin1992.blogspot.com/

Erika (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00772243836753428540

No emmäny tiiä. Kiitos kuitenkin :)

Kommentoi