Beauty tips and tricks // 10 vinkkiä

NUDE

Kauneuteen ja meikkaamiseen liittyy paljon niksejä ja kikkoja, joita ei välttämättä opi kirjoista tai lehdistä, vaan omien kokeilujen tai kaverin vinkin kautta. Olen lähiaikoina törmännyt moniin tällaisiin "vinkkilistoihin" ja päätin nyt koota myös oman listani teille. Tässä siis minun 10 vinkkiä meikkaukseen, toivottavasti jokunen niistä olisi teille ihan uusia! :)

Tässä vielä linkki postaukseen, jossa kerroin, miten ripsistä saa ainakin sata kertaa tuuheammat irtopuuterin avulla! Ja hei, kertokaa ihmeessä, jos teillä on jokin meikkausta helpottava tai muuten vain tosi hyödyllinen vinkki, joka kaikkien pitäisi kuulla :)

Follow / Seuraa:  Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

NinnaS (Ei varmistettu)

Superi kiva postaus, monta vinkkiä joista en ollut kuullut, mutta tulee käyttöön ehdottomasti! Muutenkin pidän blogistasi hurjasti, jatka siis samaan malliin! Can't wait kaikkian kimaltelevia ja tummia meikkiehdotuksia pikkujouluihin, eli toivottavasti semmoisia tulee hah!!:D

Ihanaa syksyä sinulle !:)

Erika Naakka
NUDE

kiva kuulla ja kiitos :) täällä olisikin jo yksi tumma meikkivinkki, joka sopii hyvin vaikka pikkujouluihin: http://nude.costume.fi/2013/09/12/highlands-smokey-2/

mukavaa ja aurinkoista syksyä myös sulle Ninna! :)

Johanna/mssweetbrunette (Ei varmistettu)

Mihin perustuu tuo "älä harjaa/kampaa hiuksia märkänä"-juttu? Joo, tiedän sen, että kosteana hius venyy, jolloin se helposti voi katkeilla, mutta pesun jälkeen on minun ainakin pakko harjata pitkät hiukset heti, muuten ne kuivuvat niin infernaaliseen takkuun, ettei ole toista. Mieti siinä sitten kumpi on pahempi, revinkö hiukset päästä märkänä vai kuivana :D

Erika Naakka
NUDE

no toi on kyllä totta, jos hiukset menevät pahaan takkuun. Oletko kokeillut sitä, että laittaisit esimerkiksi jonkin hoitavan hiusnaamion suihkussa ja levittäisit sen esimerkiksi Tangle Teezerillä hiuksiin? silloin lähtee kyllä kaikki takut, eikä varmasti tule takaisin edes hiusten kuivuessa :)

Johanna/mssweetbrunette (Ei varmistettu)

Hmm...naamioiden kanssa käytänkin aina Tangle Teezeriä, mutta ehkäpä pitäisi kokeilla myös tavallisen hoitsikan kanssa :) Laiskuus, laiskuus... :D

Elina (Ei varmistettu)

Miten sitä kynsilakkapulloa sitten pitäisi sekoittaa jos ei ravistamalla? :o muut vinkit oli selkeitä mutta toi jäi häiritsemään!

Erika Naakka
NUDE

voih, kumpa osaisin selittää tämän hyvin! kynsilakkapullo kannattaa siis sekoittaa laittamalla se kämmenten väliin ja liikuttamalla käsiä edestakaisin niin, että pullo pyörii pituusakselinsa ympäri. saiko tästä mitään selkoa? :D vai olisko videon paikka..

Thym (Ei varmistettu)

Olen ennenkin kuullut, ettei märkiä saisi harjata tai kammata, mutta jos föönatessa vasta harjaan tukkani, se menee mahdottomaan pörröön ja jos annan kuivua harjaamatta, näytän vuorenpeikolta. Olisiko sinulla jotain vinkkiä tähän?

Erika Naakka
NUDE

kannattaa harjata hiukset kunnolla ennen suihkua ja harjata niitä vain ihan kevyesti suihkun jälkeen, etteivät mene ihan pörröön. luonnonharja on myös hyvä! mä en muuta käytäkään, koska se ei revi hiuksia väkisin auki :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mulla oli joskus liian kova valkoinen eyeliner ja jossain neuvottiin, että sitä puhaltaa hieman kanssa hiustenkuivaajalla niin se pehmenee hieman ja on helpompi käyttää :) Lisäksi yksi parhaista viime aikojen juttuja on se, että harjaan hiukset ennen suihkua.

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Erika Naakka
NUDE

joo ehdottomasti! mäkin harjaan aina hiukset kunnolla ennnen suihkua ja yritän olla sekoittamatta niitä hirveesti suihkussa :)

annika (Ei varmistettu)

olin jo unohtanu tuon ripsien tuuhetus kikka kolmosen minkä luinkin ekan kerran sun blogista ;D tää oli kyllä tosi hyödyllinen, koska esim. en tienny tuosta kynsilakan ravistelu hommasta mitään!

Erika Naakka
NUDE

no hyvä, jos sait hyvän vinkin! :)

hannamaria (Ei varmistettu) http://hannamariav.blogspot.fi/

Otan ehdottomasti käyttöön tuon tummien silmänalusien kikan. Levitän peiteaineen ja valokynän yleensä vain juuri sille alueelle jolla sitä komboa tarvitsen, mutta kokeilen nyt levittää sitä hieman laajemmalle alueelle ja testata vaikutuksen. Kiitokset hyvistä vinkeistä! :)

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

Erika Naakka
NUDE

joo kokeile! se, että valokynää ja peiteainetta levittää vähän laajemmalle alueelle estää ainakin sen, että silmien alle tulisi vaaleat ympyrät.

Tiltu Kultu (Ei varmistettu)

Atoopikkona heitän seuraavan vinkin kehiin:
Mun on siis kuivaihoisena pakko käyttää silmänympärysvoidetta aamuin illoin, mutta luomelle jäänyt rasvainen voide liuottaa tehokkaasti silmämeikkiäkin pois.
Laitankin siis iltaisin rasvaisempaa voidetta, aamulla huuhtelen silmät, vaikka vesipesua 2x/pvä iho ei muuten kestäkään, ja laitan geelimäistä kevyempää sy-voidetta ja voila - probelm solved. Silmien huuhtelu auttaa myös ripsiväriä levittymään nätimmin.

Käytän myös vanhaa ripsiharjaa ripsikampana. Minulla toimii parhaiten erottelevasta ripsarista otettu ja mielellään sellainen kumiharja

Erika Naakka
NUDE

hei kuuulostaa hyviltä! mäkin yleensä pesen aamulla vedellä paksun yövoiteen pois ja laitan jotain superkevyttä voidetta päälle. se on aika hyvä kombo ainakin mulle :) talvella ehkä tarvitaan vähän järeämpää kosteutusta.

Jasmin (Ei varmistettu)

Mä kaipaisin vielä kikkaa siihen, miten saan nestemäisen eyelinerin pysymään paikoillaan! Päivän päätteeksi väristä on jäänyt kopio yläluomelle, kun silmä on auetessaan "leimannut" rajauksen myös sinne...

Emma (Ei varmistettu) http://www.forthosewhoneedsparkle.blogspot.com

Ihan tosi hyviä vinkkejä! Pitää kokeilla :)

http://www.forthosewhoneedsparkle.blogspot.com

Erika Naakka
NUDE

kiva, että tykkäsit! :)

Kommentoi