Huippu kulmageeli ja vielä luonnonkosmetiikkaa – Benecos Natural Eyebrow Gel

Kuten Instagramissani pari päivää sitten mainitsin, olen uurastanut viimeiset pari viikkoa edullisten meikkien parissa. Olen etsinyt parhaita tulevaan lehtijuttuun ja törmännyt kyllä niin mahtaviin uutuuksiin, jotka hyvän laadun lisäksi vakuuttavat edullisuudellaan!

Kävin läpi monia markettimerkkejä ja yksi niistä oli luonnonkosmetiikkamerkki Benecos, jolta myös sain joitain uutuuksia testiin. Joskus sitä on samantien hyvä fiilis jostain testituotteesta, ennen kun sitä on ehtinyt edes testata ja sellainen luottavainen fiilis mulle tuli näistä Benecos Natural Eyebrow Gel -kulmakarvageeleistä. Ja tämä mun ”tän on pakko olla hyvää” -fiilis osui oikeaan. Mistähän edes aloittaisin kertomaan, mikä näissä on niin mahtipontisen hyvää!

luonnonkosmetiikka kulmakarvageeli

No ensinnäkin vahvuus. Tällä geelillä kulmat voi oikeastaan laittaa sojottamaan melkein mihin suuntaan tahansa ja siinä ojossa ne pysyy. Kulmakarvageelistä ei ole mitään iloa, jos sitä ei vähän niin kuin tunne kulmakarvoissaan. Kun kulmissa on pieni jämäkkä fiilis tietää, että kulmat myös pysyvät ojennuksessa pitkään. Itse tykkään kammata kulmat alkupäästä ylöspäin, keskeltä yläviistoon ja loppuosasta kasvusuunnan mukaisesti ja etenkin tuohon alkuosaan tarvitaan kunnolla pitoa, että kulmat pysyvät nätisti ylöspäin suunnattuna ja eroteltuina.

Koostumus on näissä todella hyvä ja jos mä olisin saanut valita, en olisi laittanut näiden nimeen sanaa gel, koska koostumus on enemmän voidemainen. Tällöin tavara ei katoa jonnekin kulmien joukkoon, kuten ohuissa geeleissä, vaan tällä paksummalla materiaalilla kulmia voi todella muotoilla.

luonnonkosmetiikka kulmakarvageeli

Tokana harja. Jos kulmat haluaa nopeasti ojennukseen, kannattaa valita isompi harja. Jos taas tykkäät tuunata ja saada joka ikisen osion paikoilleen, kannattaa ottaa käyttöön tällainen pieniharjaksinen geeli. Näissä Benecosin geeleissä harja on juuri sopivan pieni tarkkaan puuhasteluun ja lisäksi sen mukana tulee juuri oikea määrä geeliä eli tarpeeksi paljon mun makuuni 😉

Ja sitten tietysti sävyt, jotka on osunut näissä ihan nappiin! Kirkas kulmakarvageeli (jota itse näistä käytän) on pelottavan valkoista, kun sitä levittää kulmiin, mutta muuttuu hyvin nopeasti täysin läpinäkyväksi. Sävy Ash Brown on todella kylmä vaaleanruskea ja sopisi varmasti myös meikäläisen kulmille, mutta tykkään käyttää geeliä ronskilla kädellä, enkä jaksa varoa suttuja, joita ihoon voi näillä värillisillä tulla. Brunette-sävy on myös todella kylmä ja tummanruskea, lähes musta. Mutta sävyn kylmyys on kulmakarvatuotteissa se valtti!

luonnonkosmetiikka kulmakarvageeli

Ja lopulta hinta tai oikeastaan hinnan ja laadun suhde, mikä näissä on tietysti mieletön: yhdestä tuubista kun saa maksaa vaivaiset 5,99 euroa! Eli iiiiso peukku myös sille, ettei hyvän (luonnon)kosmetiikan tarvitse maksaa maltaita.

Luonnonkosmetiikkamerkki Benecosin jälleenmyyjiä ovat mm. Tokmanni, Life, Prisma ja netistä näitä löytää mm. NHS.fi-verkkokaupasta. Tosin juuri nämä kulmageelit on vielä niin uusia, ettei niitä löydy vielä kuin tuolta maahantuoja NHS:n omilta verkkosivuilta. Mutta pistä ainakin korvan taakse!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *