Benefit Erase Paste -peiteaine

NUDE

Viime viikolla Kööpenhaminan Sephorassa meinasi lähteä mopo ihan käsistä, mutta onneksi pystyin jotenkuten pitämään itseni aisoissa. Mukaan lähti siis vain kolme (!) tuotetta ja yksi niistä oli Benefit Erase Paste -peiteaine.

Olen testaillut tätä nyt muutaman kerran ja tuote on onnistunut mut aika hyvin vakuuttamaan. Ylemmässä, vähän kreisiltä näyttävässä kuvassa, toisella puolella on naama ilman meikkiä, ja toiselle puolelle olen levittänyt Erase paste -peiteainetta silmien alle ja silmäluomille. Todistusaineisto puhuu puolestaan: Erase paste onnistuu saamaan zombi-silmäni näyttämään taas kirkkailta ja virkeiltä!

Verrattuna ikilemppariini Make Up Storen Cover All -peiteaineeseen, Erase Pastea on paljon helpompaa levittää. Ihanan pehmeä ja voidemainen koostumus levittyy herkälle silmänalusiholle helpoten keinokarvaisella siveltimellä (The Body Shop) ja sormella painelemalla. Mutta koska tuote on hyvin voidemainen, se myös tuppaa kerääntymään luomivakoon, mutta pienellä pohjustuksella ja puuteroinnilla tämä ongelma hoituu hyvin. Peiteaine on hieman punertavaa, mikä auttaa peittämään silmänalusten sinertävyyttä ja ainakin lähes mattaiseen Cover All:iin verrattuna tämä heijastaa tehokkaasti valoa. Tuote vaikuttaa myös tosi riittoisalta! Tälle lähtee siis meikältä iso yläpeukku! :)

Benefitin tuotteita ei saa Suomesta, mutta näitä voi tilata esimerkiksi Lookfantastic.comista, joka on ainakin mun yksi lempinettikaupoista. Oma sävyni on siis 01 Fair ja se löytyy täältä.

Kommentit

mette (Ei varmistettu)

zombie-silmät.. just joo

Kommentoi