Benefit myyntiin Viking Gracelle!

NUDE

Viikonloppuna törmäsin Facebook-feedissäni iloiseen uutiseen; Benefit-merkin meikkejä on tuotu myyntiin Viking Gracelle! Uutinen tuli täysin puun takaa, sillä missään ympyröissä en ole kuullut tästä supistavan yhtään mitään.

Benefit on ollut merkki, jota monet ovat yrittäneet vaihtelevalla menestyksellä tilata Suomeen ulkomailta. Ja lähin paikka, jossa tätä on myyty ihan kivijalkakaupassa on ollut Tukholman Sephora. Merkillä on niin monta supersuosittua klassikkotuotetta, että allekirjoittanutkin on mennyt tutkailemaan purkkeja aina, kun siihen on ollut mahdollisuus.

Itse olen siis tykännyt lähes kaikista tuotteista, jotka olen Benefitiltä itselleni ulkomaanreissuilla hankkinut. Kaikista suurin suosikkini on tietysti täällä blogissakin useaan otteeseen esiintynyt mattainen ja täydellisen sävyinen aurinkopuuteri Hoola Bronzer. Toinen lempparini on ollut aikamoisessa kulttimaineessa edelleen elelevä meikinpohjustusvoide The POREfessional Face Primer. Ja muita paljon käyttämiäni tuotteita ovat voidemainen aurinkopuuteri/varjostusväri Hoola Quickie Contour Stick, supersuosittu They're Real -maskara sekä korostusvoide High Beam.

Ja tuossa lempparilistauksessa onkin melkein kaikki merkiltä testaamani tuotteet. Jokainen niistä vain on ollut aivan äärettömän killeri tuote! Ainoa, mistä en ole tykännyt yhtään oli takavuosien eyeliner, jota ei thank god taida olla enää myynnissä. Lemppareitani ovat aina olleet Benefitin kitit, jotka sisältävät pieniä näytekokoisia tuotteita merkin valikoimasta. Näin pääset parin täysikokoisen tuotteen hinnalla testaamaan tosi montaa pienempää!

Viking Gracen valikoiman laajuudesta minulla ei ole sen parempaa infoa ja koko homma tuntuu vieläkin vähän salapoliisityöltä; näinkään isosta jutusta ei nimittäin ole tullut vieläkään mitään tiedotetta. Eli jos joku astuu lähipäivinä tähän laivaan, olisin todella iloinen Benefit-hyllyn äärellä tehdystä kuvareportaasista :D Jännää tämä on silti kaikin puolin!

Meikäläinen alkaa palailla blogin ja yliopiston töiden pariin tämän ja ensi viikon aikana. Bloggaustahti siis palaa normaaliin pian, toivottavasti te pysyitte mukana vähän hiljaisemman jakson ajan :) Postaustoiveita otetaan nyt lomahelteillä sulaineiden aivojen kanssa ilolla vastaan!

Kuvat: All Over Press ja Benefit

Kommentit

Hanna Voutilainen (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Tää on kyllä kiva uutinen niin pääsee ihan livenä hipelöimään! Ihte oon tilannut nyt Benefitiä sokkona (onneks kuitenkin iso osa tuotteista tuttuja!) lookfantastic.fi:stä!

hanna
www.hannamariav.com

Erika Naakka
NUDE

No musta jotenkin tuntuu, ettei tuolta Lookfntasticistakaan oo aina saanut tuotteita läpi. Siis joskus se vasta kassalla valittaa ettei toimita Suomeen :/ Onkohan tilanne muuttunut...

Tiina-K (Ei varmistettu)

Mä en ole koskaan Lookfantasticissa saanut Benefitiä edes näkyviin, kun käytän sivua Suomessa. Ainakin joillain sivuillahan ostorajoitus toimii niin, että koko merkki ei näy verkkokaupan valikoimissa, kun on kirjautuneena nettiin maasta, johon rajoituksia on.

Mutta mutta! Nyt huomasin Ostolakossa-blogin kommenttiboksista, että Benefitiä toimitetaan Suomeen CultBeautyn verkkokaupasta! :D Kun nyt tilasin pari Benefitin tuotetta ja lisäksi Too Facedin maskaran ja Beccan highlighterin, hintaan ei tule edes postikuluja päälle. Koska reissua Turusta Tukholmaan ei näin helsinkiläisenä ole missään suunnitelmissakaan, olen enemmän kuin fiiliksissä tästä löydöstä!

Laivalla (Ei varmistettu)

Viking Gabriellalla on myös Benefit hylly. Ihan ok kattaus tuotteita, mutta testereitä ei joka tuotteesta ja sävystä löytynyt ja sama juttu valitettavasti myyntipakkauksissa. Joten jos on menossa valmiiksi Tukholmaan niin olettaisin, että maista saa varmemmin haluamansa.

Erika Naakka
NUDE

Totta, mutta hyvä tietää! :)

Kommentoi