Biotherm Aquasource + kilpailu!

NUDE

Yhteistyössä Biotherm

Kuten olen monesti täällä blogissa maininnut, pidän ihon hyvinvointia yhtenä ehkä tärkeimmistä ulkonäöllisistä tekijöistä. Käytän paljon aikaa ihonhoitoon ja minulla on melko tiukat rutiinit, joista en hevillä jousta. Ja etenkin nyt, kun talvi on vihdoin väistynyt ja iho ei ole enää rutikuiva, voi siitä melko vaivattomilla rutiineilla saada heleän ja raikkaan näköisen joka päivä.

Kaikkihan lähtee minun mielestäni tasapainoisesta ruokavaliosta ja riittävästä vedenjuonnista. Arvelen, että ruokavalio vaikuttaa niin vireystasoon kuin ulkonäköönkin ja etenkin ihon hyvinvointiin. Huolehdin siis aina riittävästä vihannesten kulutuksesta sekä antioksidanttien ja Omega-3-rasvahappojen saannista. Ja tietysti liikunnan vaikutus ihon hyvinvoinnissa on selvä; tehokas aamulenkki antaa ihanan hehkun kasvoille koko päiväksi :) Myös työstä tai opiskelusta johtuva stressi näkyy ulkonäössäni. Silmänaluset tummuvat ja tuntuu, että hehku katoaa, kunnes stressin aiheuttaja on saatu pois päiväjärjestyksestä.

Lisäksi minulle on tärkeää tietyt hoidot, jotka onnistuvat ihan omassa kylppärissä. Tärkeimmät jutut on varmaankin ihon puhdistus ja riittävä kosteutus joka päivä. Etenkin meikit ja ilmansaasteet tuntuvat rasittavan ihoa eniten, joten käytän hyviä puhdistustuotteita. Kunnollisesta kosteutuksesta on myös tullut yksi ihohoitorutiinieni tärkeimmistä kulmakivistä, sillä etenkin talvisin punoitus ja kuivat alueet ovat kasvoillani tuttua kauraa.

Ja yksi nopeimmista ihon heleytysstrategioista on mielestäni kuorinta oikeanlaisella tuotteella ja sillä voikin saada ihoon ihanan kuullon vaikkapa juuri ennen tärkeitä juhlia :) Teen kuorinnan muutaman kerran viikossa tai kun tarve vaatii. Ja kuorinnan jälkeen ihon kosteutus on erityisen tärkeää! Öisin käytän paksumpia voiteita seerumin kera ja päivällä meikin alla kevyempiä tuotteita.

Uskon, että koska ihonhoitorutiinini ovat suhteellisen tarkat, olen säästynyt pahoilta ongelmilta näin aikuisiällä. Teinivuosina ihoani piinasi akne ja niistä ajoista rutiineihin jäivät pysyvästi hyvä puhdistus ja kuorinta. Mutta ei minunkaan ihoni täydellinen tietenkään ole! Näkyvistä ihohuokosista sekä "hormoninäpyistä" leuassa on muodostunut minulle ainainen päänvaiva. Lisäksi ihoni on herkkä ympäristön ja vuodenaikojen muutoksille ja siksi talvisin kasvoilla on aina pieni atopia. Siksi Biotherm Aquasource-linjan tuotteista suosikeiksi ovat nousseet Aquasource Deep Serum -syväkosteuttava seerumi sekä Aquasource Nuit -syväkosteuttava yögeeli.

Nyt toukokuussa käynnistyi Biotherm Aquasource -kuukausi, jonka teemana on talvi-ihon saaminen kesäkuntoon. Biotherm haastoikin minut ja muutaman muun bloggaajan kokeilemaan supersuosittuja Aquasource-linjan tuotteita ja paljastamaan omat ihonhoitorutiinimme. Tässäpä siis omani :) Seuraavaksi siis esittelyssä testaamani Aquasource-tuotteet, jotka saivat ainakin mun ihon rakastumaan ;)

Aquasource-linjan ensimmäinen tuote kehiteltiin jo 15 vuotta sitten ja siitä lähtien tuotteet ovat olleen todella suosittuja ympäri maailmaa. Linjassa tärkeimmät ominaisuudet ovat pitkäkestoinen kosteutusteho, syväkosteuttava teho iholla, raikas koostumus sekä tietenkin ihana tuoksu. Kaikkia Aquasource-tuotteita on supermiellyttävää käyttää, sillä voiteet ovat koostumukseltaan geelimäisiä, mikä tekee niiden levittämisestä kasvoille helppoa ja nopeaa. Kevyet koostumukset eivät myöskään jätä ihoa ollenkaan rasvaisen tuntuiseksi, vaan tuotteet imeytyvät ihoon lähes heti.

Aquasource-kosteusvoidetta on tarjolla neljässä erilaisessa koostumuksessa eli jokaiselle  ihotyypille löytyy omansa. Itselläni kokeilussa ollut syväkosteuttava kosteusgeeli sopii sekä normaalille että sekaiholle. Tässä geelissä yhdistyvät aktiivinaineina Life Plankton™* -soluvesi sekä mannoosi, joiden avulla kosteus imeytyy hyvin ja iho säilyttää myös kosteutensa pidempään. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja antaa ihanan hehkun. Käytön jälkeen minut yllätti se, miten sileä ihostani tuli! Kosteus pysyy tämän kanssa kasvoilla hyvin koko päivän, eikä iho ollut illallakaan karhean tai kireän tuntuinen. Ja voide sopii kevyen koostumuksensa ansiosta todella hyvin meikin alle!

Aquasource Eye Perfection -silmänympärysgeeli on tarkoitettu tuomaan kosteutusta erityisesti herkälle iholle silmien ympärillä. Ihanasti raikastava geeli sisältää kalsiumia, manganesen-kristalleja ja Life Plankton™ -uutetta. Hierova roll-on-applikaattori helpottaa tuotteen levittämistä ja on ehkä jopa hellempi herkälle silmänympärysiholle, kuin sormet. Geeli vähentää kuivuudesta johtuvia juonteita, tummia silmänalusia ja silmäpusseja.

Itse olen alkanut kiinnittää enemmän huomiota silmänympärysihoon ja sen hoitamisesta onkin tullut yksi pysyvä osa ihonhoitorutiineitani. Vuosien karttuessa sitä alkaa auttamatta pohtia sitä, koska ne ensimmäiset rypyt ilmestyvät silmien ympärille. Siksi tätä pikkupakkausta on alkanut pitää mukana aina kotoa yökylään lähtiessäni!

Aquasource Deep Serum syväkosteuttava seerumi sopii kaikille ihotyypeille ja sen tarkoituksena on tehdä ihosta ns. vastaanottavaisempi muille ihonhoitotuotteille sekä viedä kosteutus mahdollisimman syvälle ihoon. Se sisältää kolme kertaa muita Aquasource-tuotteita suuremman pitoisuuden ihon epidermiksen uusiutumista tehostavaa Life Plankton -soluvettä* ja kosteuttavaa mannoosia. Kosteutusta tuovien ainesosioen lisäksi seerumi sisältää valoa heijastavaa mikrohelmiäistä, jota antaa tehokkaasti hehkua väsyneellekin iholle. Seerumin korkea glykolipitoisuus sekä ihonhoitotuotteiden superaine hyaluronihappo takaavat pitkäaikaisen kosteutuksen.

*Life Plankton™ on aktiiviaine, jota löytyy kaikista Biotherm-tuotteista. Life Plankton™ -soluvesi sisältää tärkeitä kivennäisaineita, kuten kaliumia, fosforia,  kalsiumia, rautaa, sinkkiä, kuparia ja mangaania, sekä tärkeitä vitamiineja, kuten B2-vitamiinia (riboflaviini) ja B6- vitamiinia (pyridoksiini). Lisäksi soluvesi  sisältää 23:a aminohappoa  asparagiinihaposta lysiiniin.

Aquasource Nuit syväkosteuttava yögeeli soveltuu nimensä mukaisesti etenkin yön aikana käytettäväksi. Sen teho piilee mannoosissa, Life Plankton™ -soluvedessä ja P. Antarctica-uutteessa. Biothermin tutkijoiden mukaan ihosta haihtuu eniten vettä juuri yön aikana, jolloin erityisen tehokas kosteutus on tärkeää. Solutason (in vitro) tutkimuksissa onkin osoitettu, että P. Antarctica -uute tehostaa uusien keratinosyyttien, epidermiksen yleisimpien ihosolujen, tuotantoa, mikä auttaa ihoa uusiutumaan yön aikana. Aquasource Nuit -yögeeli sisältää runsaasti glyseriiniä sekä ravitsevia  öljyjä, esim. soijaöljyä, joka mukautuu hyvin ihon omaan rasvakoostumukseen. Tuote muodostaakin iholle suojaavan kalvon, jolla pyritään estämään liian veden haihtuminen. Tuote sopii kaiken ikäisille naisille ja kaikille ihotyypeille.

[youtube width="630" height="360"][/youtube]

Ihana luonnonkaunis näyttelijätär Leigton Meester on muuten Biothermin uusin keulakuva! Tiesittekö muuten, että maailmassa myydään joka 7. sekunti yksi Aquasource-tuote! Leighton kertoo videolla siitä, miltä rakastuminen tuntuu ja esittelee upeaa tuotesarjaa, joka saa naisten ihot rakastumaan ympäri maailmaa :)

 

KILPAILU!

Biotherm tarjosi myös teille lukijoille mahdollisuutta voittaa nämä esittelemäni Aquasource-tuotteet! Saankin arpoa viisi tuotepakettia, joihin jokaiseen kuuluu esittelemäni tuotteet; siis Aquasource-kosteusvoide 50 ml (oman ihotyypin mukainen eli mainitse ihotyyppisi osallistumisen yhteydessä), Aquasource Deep Serum -seerumi 50 ml, Aquasource Nuit -yögeeli 50 ml ja Aquasource Eye Perfection -silmänympärysgeeli 15 ml. Palkinnon arvo 190 euroa.

Eli kerro kommenttiboksiin mikä saa sinun ihosi rakastumaan. Vastausaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 18.5. klo 11.00 asti! Ja muista siis myös kertoa oma ihotyyppisi osallistuessasi. Onnea skabaan :)

Biothermin Aquasource-tuotteita voi ostaa esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta.

Kommentit

Belledejour (Ei varmistettu)

Pitää kokeilla arpaonnea ja osallistua skabaan :) Minun ihoni saa hyvinvoivaksi näin kesän lähestyessä auringonsäteet, jotka antavat hehkua olemukseen ja piristävät hipiää. Biothermin voiteita en ole koskaan kokeillut, mutta pinkki puhdistusvaahto kuivalle iholle on lempparini! Se pesee meikit pois täydellisesti ja jättää ihon raikkaaksi kuivattamatta kuitenkaan.

Sandi Österlund (Ei varmistettu)

Minun ihoni saa rakastumaan hoitavat ja ravitsevat hoitotuotteet, hellä huolenpito ja se, että rakastan itseäni sellaisena kuin olen huomioiden kuitenkin ihoni erityistarpeet, sillä ihoni on kuiva ja herkkä!:)

As long as (Ei varmistettu) http://aslongaswerehappy.blogspot.fi/

Minun ihoni saa rakastumaan valo ja kosteus. Minulla on kuiva iho ja monesti kasvorasvat jäävät kasvoilleni kalvoksi siihen imeytymisen sijaan. Joskus se jopa lähtee pois ihoon koskiessa. Talvet ovatkin minulle pahinta aikaa.

joo (Ei varmistettu)

Aurinko saa ihoni rakastumaan! Kevyt päivetys ja pisamat saa ihoni näyttämään pirteämmältä. Toki hoidan myös ihoani säännöllisesti. Itselläni on normaali/kuiva iho.

Empsis (Ei varmistettu)

Ihoni on kuiva ja sen saa rakastumaan vesi, hyvä rasva ja hellyys :))

Laura (Ei varmistettu)

Ihoni rakastaa kevyttä Aloe Vera kuorintaa useamman kerran viikossa, sekä Milanosta ostamaani Kiko make up Milanon kasvovesilappuja joka tuoksuu fantastiselle ja tekee ihosta raikkaan ja puhtaan.

Katri (Ei varmistettu)

Minun ihoni saa rakastumaan hellä kosketus.
Ihoni on sekaiho. Keskeltä helposti kiiltelevä ja poskista ja kaulalta pintakuiva.

Salla (Ei varmistettu) http://misspiggyspearls.blogspot.fi

Ihoni rakastaa ehdottomasti eniten riittävää kosteutusta, tämän olen sisäistänyt vasta hiljattain. Kamppailen pintakuivan sekaihon kanssa, joten mikäli onni potkaisee, niin sellaiselle iholle sopivat tuotteet kiitos :)

misspiggyspearls(at)gmail.com

Anniina (Ei varmistettu)

Ihana kilpailu! Aurinko saa minun normaalin, toisinaan kuivan ihoni rakastumaan. Lakanan kalpeus ja tummat renkulat silmien alla saavat väistyä kun tilalle tulee ihanan heleä päivetys :)

Dora (Ei varmistettu)

Ihanan kuuloisia tuotteita! Noita kun voittais. Oma iho on pintakuiva ja talvisin atooppinen, ja itse tykkään saunan antamasta punasta poskille. Myös hyväntuoksuinen kuorinnan jälkeen tulee ihanan freesi olo!

Meerii (Ei varmistettu)

Olen testannut tuota eye perfectionia ja olen ihan myyty! Ihoni rakastaa hyviä yöunia ja runsasta vedenjuontia :) Osallistun kilpailuun, ihotyyppini on rasvoittuva)

pihka (Ei varmistettu)

Kyllä se on kunnon kostetus, joka saa ihoni rakastumaan. Rakastan kosteusnaamioita, -seerumeita sekä kosteuttavia ja raikkaita yövoiteita. Päiväsaikaan voi käyttää jotain kevyempää meikin alla. Oma ihoni on sekaiho, kosteutta janoava mutta kuitenkin myös epäpuhatuksia syntyy.

Soile Kuljukka (Ei varmistettu)

Ihoni rakastaa kosteutta ja saa sitä voiteista ja kasvosuihkeista. Ihoni on normaali sekaiho.

Nuuna (Ei varmistettu)

Oma ihoni ei ole kyllä vielä kohdannut tuotetta, johon rakastua, mutta syvää ihastusta aiheuttaa mm. äitini ryppyvoiteet jotka ei todellakaan ole ikäiselleni tarkoitettuja, mutta kun ne tuntuvat nii kivoilta iholla! :D sen lisäksi meikin alle on pakko saada erisanin kosteuttavaa kasvovoidetta, joka jättää ihoni mattapintaiseksi. Ihoni on aknetaipuvuudella varustettu sekaiho, joten täydellisesti sopivaa kasvorasvaa ei ole vielä tullut vastaan opiskelijaystävälliseen hintaan.

soulkitchen (Ei varmistettu)

Mulla on rasvoittuva, mutta ajoittain pintakuiva iho. Epäpuhdas finninen iho on ollut arkipäivää varmaan viimiset pari vuotta, mutta nyt oon saanut sen jokseenkin hyvään kuntoon himalajansuolasaippualla ja omenaviinietikalla. Arpia vaalennan säännöllisesti sinkkipastalla.

Janina (Ei varmistettu)

Oma ihoni rakastaa kesää ja auringon valoa! Iholtani olen sekaihoinen

Sanna (Ei varmistettu)

Ihoni saa rakastumaan huolellisella puhdistusrutiinilla ja kosteutuksella :) ihotyyppini on sekaiho

Laura (Ei varmistettu)

Riittävä vedenjuonti, kuorinta tasaisin väliajoin ja kosteuttavat naamiot saavat minun ihoni hehkumaan ja rakastumaan!

-H (Ei varmistettu)

Oma herkkä ja kuiva ihoni rakastaa aurinkoa ja voikin aina kesäisin paljon paremmin kuin muina vuodenaikoina. Ihoni kaipaa paljon kosteutta ja helliä ihonhoitotuotteita!!

Em (Ei varmistettu)

Kärsin punoittavasta ihosta, johon aknearvet on jättänyt jälkensä. Yritän kovasti löytää mulle sopivia ihonhoitotuotteita ja tässä vuoden aikana oonkin saanut ihon paljon parempaan kuntoon. Oon huomannut mun ihon rakastavan terveellistä ruokavaliota, ulkoliikuntaa ja huolellista rasvausta!

Milja (Ei varmistettu)

Minulla päänvaivaa aiheuttaa toisinaan kuivuuttaan ritisevä, toisinaan kilometrien päähän kiiltelevä sekaiho. Aurinko ja hellä hoito onnistuvat aina tekemään ihosta kauniimman, mutta mitään pysyvää konstia en ole vielä opiskelijabudjettini rajoissa onnistunut löytämään!

hannian (Ei varmistettu)

Pakko myöntää että kesä ja aurinko saavat ihoni rakastumaan.. Iholtani katoavat kaikki finnit ja epäpuhtaudet mitkä vaivaavat minua talvisin, ja päivetys saa ihoni hehkumaan. Pitää vain muistaa käyttää auringon haitalliselta säteilyltä suojaavaa voidetta!
Minulla on sekaiho. : )

k (Ei varmistettu)

Ihoni saa rakastumaan auringosta. Se tuo ijolle ihan uudenlaista hehkua ja päivetys piristää. Ihoni on sekaiho. Otsalta ja nenästä rasvainen muualta hieman kuiva

Anne (Ei varmistettu)

Sekaihoni kärsii jos vedenjuonti jää huonoksi joten yritän parhaani juoda paljon vettä jotta ihoni ei olisi samea vaan kirkas. Ruokavalio on nyt kesällä tulossa remonttiin jos sen avulla ihoa saataisiin vieläkin parempaan suuntaan

Mjau (Ei varmistettu)

Minun ihoni saa rakastumaan viileä tuuli kuumana kesäpäivänä. Ihoni on hyvin kuiva ja herkkä, sekä helposti punoittava. Vaatii siis paljon kosteutta ja hellyyttä :)

Netta (Ei varmistettu)

Minun ihoni saa parhaiten raikastumaan kylmä vesi ja hyvä puhdistusaine. Siihen lisäksi vielä kevyt kasvorasva niin iho pysyy pehmeänä sekä raikkaana :-) Talvella ihoni on rutikuiva ja tarvitsee paljon kosteutusta, mutta kesällä kevyt kasvorasva riittää!

Petra (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kunnon puhdistus ja rasvaus. Ei saa jäädä meikkiä iholle :) Sekaiho on mulla..

Susanna D. (Ei varmistettu)

Ihoni on sekaiho ja sen saa rakastumaan liikunta, vesi ja hyvä seerumi :)

Meri (Ei varmistettu)

Ihoni saan rakastumaan hellimällä sitä kosteuttavalla kookosöljyllä, myös tarpeellinen veden juonti ja terveellinen ruokavalio saavat ihoni hymyilemään. Kunnon raikkaan heleytyksen saan ulkoilemalla raikkaassa ilmassa auringonpaisteessa :)
Oma ihotyyppini on sekaiho.

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Veden juonti ja oikein valitut kosteusvoiteet saavat ihon kiittämään :). Tosi kiva arvonta, mukana ollaan! Ihoni on normaali, paitsi T-alueeni rasvoittuu hieman päivän mittaan.

Mapsi (Ei varmistettu)

Ihana arvonta ja Biothermin tuotteet on ihania!
Ihoni on aika hyväkuntoinen joten normaali-ihosta on kyse :) Näin talven jälkeen ihoni rakastaa kosteuttavaa seerumia! Sisäisesti hoidan ihoa juomalla paljon vettä ja syömällä omega3!
Ja vinkkejä tarvitsisin kaulan ihon hoitoon -painoa olen pudottanut vuodessa rutkasti ja kaulan iho on jäänyt vähän ryppyiseksi, eikä ole niin kimmoisa kuin aiemmin. Olisiko Biothermin tuotteissa kaulalle sopivaa hoitotuotetta?

Riikka (Ei varmistettu)

Minun ihoni saa rakastumaan hyvin kosteuttavat tuotteet ja veden juonti sekä tietenkin minulle rakkaan henkilön kosketus. Itselläni on kuiva ja herkkä iho.

Ida-Marija (Ei varmistettu)

Ihoni on rasvainen ja se rakastaa tuotteita jotka pitävät sen mattaisena koko päivän ajan! Käytän kuitenkin akneen taipuvaan ihooni tuotteita jotka saavat ihoni tuntumaan kuivalta. Tuollainen kosteutuspakkaus tulisi siis tarpeeseen! Täytyyhän nyt onnea kokeilla, kun ei hyviin ja arvokkaisiin tuotteisiin ole varaa opiskelijabudjetilla :D

Salla Palo (Ei varmistettu)

Oma ihoni sekaiho! Se meinaa kiiltää ja rasvoittua varsinkin t-alueelta, mutta toisaalta väärillä tuotteilla tai talvella pintakuivuutta ilmenee helposti. Näppyjä ei enään onneksi kovin helposti ilmaannu. Ihoni saa rakastumaan säännöllinen ja oikeilla tuotteilla tehty hoito päivittäin sekä kosmetologilla tehdyt säännölliset hoidot :) ihana ja hyödyllinen arvonta!

Sallanon@gmail.com

Anna (Ei varmistettu) http://www.ootmeikannut.blogspot.com

Savinaamio on kyllä ehdoton kasvojen ihon piristäjä! Etenkin kun epäpuhtauksia löytyy ja oma ihotyyppi rasvoittuva sekaiho, niin savinaamio on kyllä parhautta

Daisye- (Ei varmistettu)

Itselläni on pintakuiva sekaiho ja tuntuu etten ole vieläkään löytänyt minun iholleni oikeita tuotteita.

Huolehdin aina että illalla pesen meikit pois, yhden lapsen yksinhuoltajana ja nuorena bisbesnaisena sitä huomaa että se iho kyllä kaipaisi hyv ihonhoitotuotteita. Yleensä pyrin kerran tai kaksi kertaa viikossa pitämään kasvoni meikittömänä ja huolehdin kasvojen/vartaloni kuorinnasta ja kosteutuksesta, tätä minun ihoni rakastaa! :)

Nina (Ei varmistettu)

Normaali/sekaihoni voi selvästi paremmin, jos saan nukuttua riittävästi. Eli stressiä vähemmän.

Tanja (Ei varmistettu)

Oma ihoni rakastaa kesää: rennosti ottamista, pitkiä yöunia, aurinkoa ja yleisesti ottaen sisäistä hyvinvointia. Ihotyyppini on sekaiho, tosin nykyään ehkä enemmän sinne kuivuuden puolelle taipuvainen.

Sanni (Ei varmistettu)

ihotyyppini on normaali/sekaiho. Aiemmin kärsin lievästä aknesta mutta onneksi olen päässyt siitä eroon. Enää on vain satunnaisia finnejä siellä täällä. Kuivuutta on välillä havaittavissa nenän ja poskien alueella. Ihoni rakastui suolasaippuaan, jonka johdosta se on paljon paremmassa kunnossa. Joskus jos kaipaan tehokosteutusta laitan yöksi nivea cremeä naamaan.. sen jälkeen ei näy kuivia kohtia missään.

KatjaNo (Ei varmistettu)

Riittävä uni, vedenjuonti sekä terveellinen ruoka! Tietysti siihen päälle myös hyvät ihonhoitotuotteet!
Minulla on sekaiho, punoittava sekä öljyinen.
Aurinkoista päivää! :)

Mirene (Ei varmistettu) http://kattimania.blogspot.fi

Minäkin kuulun niiden joukkoon, joiden iho ei ole vielä päässyt rakastumaan (varsinkin kun kärsin aknesta). Siksi olisikin kiva testata, olisivatko nämä tuotteet sellaisia.

petra (Ei varmistettu)

Ulkoilu, huolellinen puhdistus, kosteutus ja kesä :)

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/

Minun ihoni rakastaa kookosrasvaa. Meikinpoiston jälkeen ohut kerros naamalle, ja aamulla peilistä katsoo aivan uusi Hanna. Jollakulla toisella tuo saattaisi aiheuttaa naaman täydeltä näppylöitä, mutta minulla toimii.

Sara (Ei varmistettu)

Metsästys aineeseen johon ihoni rakastuisi on ollu pitkälti yli kymmenen vuoden projekti. Mikään ei tuntunut purevan sekaihooni, joka ei tunnu pääsevän teiniaikojen yli.. Kävin kosmentologeilla ja olen kokeillu kalliit aineet sekä myös halvemmatkin tuotteet. Olin jo täysin varma ettei mikään tepsi. Mutta ihoni rakkaus löytyi juuri niin kuin miehet..Kun vähiten odotti! Pörräsin apteekissa flunssan kourissa ja törmäsin Vichyn tuottesiin!

Stellis (Ei varmistettu)

Ihanan tunnollisesti jaksat hoitaa ihoasi. Hienoa! Mulla se usein jää vähän hunningolle....Minun ihoni raskastaa vettä ja aurinkoa, sisäisesti ja ulkoisesti nautittuna :) Ihoni on sekaiho.

Erica (Ei varmistettu)

Ihoni saa rakastumaan hellä, perusteellinen ja oikea hoito sekä tuotteet. Näin kesän kynnyksellä auringonsäteet tuo lisähehkun kasvoilleni, jossa ongelmana ovat kauan vaivanneet aknearvet. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joten tuotteilta kaipaan kevyttä, kosteuttavaa ja kauniisti heleyttävää koostumusta. Olen käyttänyt sarjan päivävoidetta, jonka olen todennut täydelliseksi omalle kasvolleni!

Heli (Ei varmistettu)

Kuivan ihoni saa hullaantumaan kaikenlaiset öljyt. Ja niitä käytän nimenomaan kasvojen iholle iltaisin yövoiteen alla.
Ja niin kuin jo tuosta selväksi kävi, ihotyyppini on kuiva.

roosuli (Ei varmistettu)

minulla taitaapi olla normaali tai sekaiho, ja se rakastaa säännöllistä rasvausta ja hyviä yöunia! :)<3

Stiinae (Ei varmistettu)

Oma ihoni rakastaa pieniä pusuja ja suuria suukkoja! ..ja niiden lisäksi pintakuiva sekaihoni rakastuu aina saadessaan osakseen puhdasta ruokaa, paljon raikasta vettä ja tarpeeksi hikiliikuntaa.

Ihanaa kesän odotusta!

Meri (Ei varmistettu)

Minun ihoni saa rakastumaan mieheni kevyt kosketus. Myös keväällä esiin tuleva lämmin auringonpaiste saa ihoni hehkumaan ja voimaan hyvin.
Ihoni on sekaiho, tällä hetkellä kasvoja piinaa lievä akne.

Pages

Kommentoi