Biotherm-tapahtuma Sokos-tavarataloissa ja arvonnan voittajat

Yhteistyössä Biotherm

Viime viikon tiistaina käyntiin pyörähtänyt Biotherm Aquasource-kisa on nyt päättyny ja onnetar suosi tällä kertaa näitä viittä neitokaista 🙂 Kommenteissaan he kertovat, mikä saa heidän ihonsa rakastumaan:

Kat:

”Minun ihoni rakastaa aurinkosuojavoidetta, kuorintaa ja vettä. Minulla on rasvainen iho, minkä vuoksi tarvitsen kipeästi ihon mattaisena pitäviä tuotteita. Kuumassa ilmastossa ylläpidän ihon kosteutta juomalla riittävästi vettä. Olen myös tarkka ihoni suojelemisesta haitalliselta UV-säteilyltä. Voisiko joku suositella mattaista (ei-kiiltävää pintaa kasvoilla) ja korkealla suojakertoimella varustettua aurinkosuojavoidetta, joka olisi kohtuuhintainen?”

Anna:

”Osallistun 🙂 Oma ihoni on todellinen sekaiho…talvisin pintakuiva, mutta rasvoittuu silti herkästi ja mustapäistä ei meinaa päästä eroon. Varsinkin e-pillereiden vaihto vuosi sitten on sekoittanut ihoni täysin. Onneksi kesä on tulossa, koska auringosta ihoni tykkää.”

pihka:

”Kyllä se on kunnon kostetus, joka saa ihoni rakastumaan. Rakastan kosteusnaamioita, -seerumeita sekä kosteuttavia ja raikkaita yövoiteita. Päiväsaikaan voi käyttää jotain kevyempää meikin alla. Oma ihoni on sekaiho, kosteutta janoava mutta kuitenkin myös epäpuhatuksia syntyy.”

Nuuna:

”Oma ihoni ei ole kyllä vielä kohdannut tuotetta, johon rakastua, mutta syvää ihastusta aiheuttaa mm. äitini ryppyvoiteet jotka ei todellakaan ole ikäiselleni tarkoitettuja, mutta kun ne tuntuvat nii kivoilta iholla! 😀 sen lisäksi meikin alle on pakko saada erisanin kosteuttavaa kasvovoidetta, joka jättää ihoni mattapintaiseksi. Ihoni on aknetaipuvuudella varustettu sekaiho, joten täydellisesti sopivaa kasvorasvaa ei ole vielä tullut vastaan opiskelijaystävälliseen hintaan.”

marjo k.

”Aah, ihana kesä! Oma ihoni on melko oikkuileva, joten tietäisinpä todellakin, mikä sen saa rakastumaan! 😀 Tuntuu, että nyt keväisin iho temppuilee entistä enemmän, kuivuu ja kiristää, ja näppyjä puskee. Kunnon kosteutuskuuri tulisi siis varmasti kyseeseen. :)”

 

Onnea siis voittajille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille.

Samalla kerron teille ensi viikon lauantaina 24.5. järjestettävästä Biotherm-tapahtumasta Sokos-tavarataloissa Helsingissä sekä Tampereella. Tapahtumien teemana on heleä ja raikas iho kesäksi. Ohjelmassa on luvassa mm. ihoanalyysejä ja Biothermin ihonhoitokoulu, jossa pääset kuulemaan Aquasource-tuotteista ja kokeilemaan niitä myös omalle iholle. Ja paikalla ovat myös ihanat Olivian bloggaajat Stictly Style -blogin Hanna ja Magicpoksin Maj klo 12-15 🙂 Käy siis moikkaamassa bloggaajia ja tutustumassa Biothermin uutuuksiin! 🙂 Ensimmäisinä paikalle saapuville on luvassa Aquasource-yllätyslahja!

Oma ihoni on Aquasource-tuotteiden käytön aloituksen jälkeen ollut todella hyvässä kunnossa. Iho ei ole tuntunut yhtään kuivalta, vaan sileältä ja näyttääkin yllättävät heleältä 🙂 Lue viime viikon postauksesta, miksi itse rakastuin Biothermin Aquasource-tuotteisiin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *