Biozell – 100% kotimaista

Kaupallinen yhteistyö: Biozell

Kuinka moni teistä tietää, että Biozell on kokonaan suomalainen brändi? Ei varmaankaan ihan kaikki!

Biozell on itselleni tuttu jo monen vuoden ajalta. Olen käyttänyt merkin muotoilutuotteita jo pitkään ja ne on vilahdelleet tasaisin väliajoin myös täällä blogin puolella.

biozelluudistunut biozell

Biozellin tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat kokonaan Suomessa, mikä on mun mielestä upea ja nykyaikana aika harvinainen juttu.

Biozellin muotoilutuotteet ovat ammattilaisten kehittämiä ja testaamia, mutta silti edullisia. Plussaa myös siitä, että Biozelliahan löytyy ihan päivittäistavarakaupoista.

biozellbiozell

Merkin muotoilutuotteet ovat myös uudistuneet hiljattain. Valikoimasta löytyy kaikki tarpeellinen hiusten muotoiluun, kestäviin kampauksiin, kiharoihin ja laineisiin.

On muotovaahto, lämpösuojasuihke, latvahoitoaine, hiuslakkoja, selvityssuihke, kuivashampoo ja suolasuihke.

Muotoilutuotteiden lisäksi Biozellilta löytyy ammattitasoiset hiussävytteet, jotka nekin on 100% kotimaista tuotantoa!

Kampauksen pohjustus Biozell-tuotteilla:

Kampauksia tehdessä muotoilutuotteet jo föönatessa ovat tärkeitä. Tässä mun kombo pitävään kampaukseen:

  1. Levitä hiuksiin föönauksen yhteydessä Biozell Volumizing Mousse -muotovaahtoa (muotovaahto on muuten ihan älyttömän aliarvostettu tuote!). Se antaa kampaukselle tukea, tekee hiuksissa helpommin käsiteltävät ja antaa kunnolla kestoa säällä kuin säällä. Se antaa hiuksille myös lämpösuojan muotoilua varten.
  2. Kiharra hiukset tarvittaessa. Suihkuta sitten kuiviin hiuksiin Biozell Volumizing Dry Shampoo -kuivasampoota. Sillä saat hiuksiin volyymiä ja sellaista kivaa kitkaa, jolloin se pysyy helpommin hyppysissä ja myös pinnit pitävät paremmin! Lisäksi se ehkäisee hiusten rasvoittumista ja kampaus pysyy varmasti freesinä.
  3. Viimeistele kampaus vahvalla hiuslakalla: Super Strong Hairspray on tähän oikein oiva tuote ja yksi mun hiuslakkasuosikeista!

Ja hei, julkaisin tänään mun Instagramiin kahden kampauksen Reelsin, jossa käytän Biozellin muotoilutuotteita ja Iberon ihania hiuskoristeita. Käy siis siellä puolella, jos helpot kesäkampaukset kiinnostavat! 🌸

Pysy mukana: bloglovin’blogit.fi

kauneus hiukset testit suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *